Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Havanka']Trafiłam na wątek, bo kliknęłam w banerek. Muszę kiedyś przyłożyć się i poćwiczyć ich wstawianie, bo jednak okazuje się, że są bardzo pomocne.
Dla Gucia deklaruję trzy wpłaty po 20 zł miesięcznie.
Poproszę tylko o dane do przelewu.[/QUOTE]
bardzo dziękujemy!!!!1
faktycznie masz tyyyyle miejsca na bannerki :)
zapraszamy do pomocy :loveu:

• Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']Widzicie ciotki- wstawiajcie bannerki, to działa! :)

Havanka, niedawno pisałam tu Ewie jak wstawić bannerek, może i Ty skorzystasz:[/QUOTE]

Agaciaaa udało się !!! Skopiowałam powyższy kod i banerek się wkleił. Proszę jeszcze, zdradź mi skąd mogę pobierać takie kody do banerkow?

Posted

[quote name='Havanka']Agaciaaa udało się !!! Skopiowałam powyższy kod i banerek się wkleił. Proszę jeszcze, zdradź mi skąd mogę pobierać takie kody do banerkow?[/QUOTE]

Kod tworzy się w ten sposób, pokażę na "szablonie" - klikamy na bannerek prawym i wybieramy "Kopiuj adres obrazka" i wklejamy w odpowiednie miejsce, potem znowu klikamy prawym i wybieramy "Kopiuj adres odnośnika" i wklejamy tam gdzie ma być adres wątku. Jeżeli bannerek nie jest podlinkowany (nie ma odnośnika) to wtedy po prostu wchodzimy na ten wątek, do którego bannerek będzie odnosił i kopiujemy adres tego wątku.

[HTML][URL="ADRES WĄTKU"][IMG]ADRES OBRAZKA[/IMG][/URL][/HTML]

Mam nadzieję, że da się to zrozumieć ;)

Posted

[quote name='Randa']Bardzo prosimy o deklaracje, już tak niewiele brakuje!!![/QUOTE]
A jaki jest koszt miesięcznego pobytu psiaka u Jamora ?

Posted

[quote name='Randa']z tego, co wiem, to 400-450zł, jeszcze na konkretną cenę sie nie umawialiśmy, mamy 370 deklaracji stałych[/QUOTE]
To już wartałoby poczynić pertraktacje co do ceny, żeby wiedzieć ile konkretnie jeszcze brakuje.

Posted

[quote name='agaciaaa']Kod tworzy się w ten sposób, pokażę na "szablonie" - klikamy na bannerek prawym i wybieramy "Kopiuj adres obrazka" i wklejamy w odpowiednie miejsce, potem znowu klikamy prawym i wybieramy "Kopiuj adres odnośnika" i wklejamy tam gdzie ma być adres wątku. Jeżeli bannerek nie jest podlinkowany (nie ma odnośnika) to wtedy po prostu wchodzimy na ten wątek, do którego bannerek będzie odnosił i kopiujemy adres tego wątku

[HTML][URL="ADRES WĄTKU"][IMG]ADRES OBRAZKA[/IMG][/URL][/HTML]

Mam nadzieję, że da się to zrozumieć ;)[/QUOTE]

Wydaje mi się, że zrozumiałam wszystko i zrobiłam zgodnie z powyższymi wskazówkami. Niestety bez
efektów. Ale będę jeszcze próbować.
Dziewczyny, ponieważ przeczytałam, że niewiele już brakuje na opłacenie hoteliku, podejmuję się zrobić mini bazarek wielkanocny, z którego dochód przeznaczę dla Gucia. Postaram się już jutro go otworzyć.

Posted

[quote name='Havanka']Wydaje mi się, że zrozumiałam wszystko i zrobiłam zgodnie z powyższymi wskazówkami. Niestety bez
efektów. Ale będę jeszcze próbować.[/QUOTE]

Pamiętaj, że każdy malutki znaczek jest ważny, nic nie można pominąć ;) Nie każdy sobie z tym radzi, dlatego ja wstawiając bannerek od razu podaję gotowy kod do niego.
Są jeszcze inne sposoby wstawiania bannerów, np. najzwyczajniej w świecie trzeba bannerek skopiować i wkleić do podpisu - najpierw trzeba go zaznaczyć, tak jak zaznacza się fragment tekstu i wtedy klikamy prawym i wybieramy "Kopiuj". Problem w tym, że nie jestem pewna czy to działa we wszystkich przeglądarkach, ale spróbować można.

Trochę offujemy, ale przynajmniej Gucio wędruje do góry ;)

Posted

[url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img]http://r9.fodey.com/2093/e1ea3646419a40d09ff7d87cc2c92c63.0.gif[/img][/url]:painting:[COLOR=DarkOrchid]kofaniutki moze juz tuz tuz , nowiutenkie nadejdzie :multi::roll::cool3::cool3::cool3::diabloti:cioteczki a ja mam juz juhuuu banerecki juhuuuuuuuu:megagrin::sweetCyb::roll:ale ...mi ...syncio :loveu:zrobil ![/COLOR]

Posted

[quote name='Havanka']
Dziewczyny, ponieważ przeczytałam, że niewiele już brakuje na opłacenie hoteliku, podejmuję się zrobić mini bazarek wielkanocny, z którego dochód przeznaczę dla Gucia. Postaram się już jutro go otworzyć.[/QUOTE]
Havanko- byłoby super gdyby udało się z tym bazarkiem :)
P.S. Fajnie, że tyle osób zagląda do Gucia i oferuje pomoc :multi:

Posted

Widzę, że Gucio ma już wąteczek :) Pycholek ma prześliczny :)

Rzeczywiście wystraszony chłopaczek... :shake: Te ugięte nóżki...

Czy wiadomo na jakie konto na niego można coś wpłacić? Ja mam moją skromną deklarację - 5,00 zł - do wpłacenia. Ponadto Ciocia Ewcia Gonzales :) prosiła abym przekazała też za Aniołka, którego kupiła u mnie na bazarku, a który niestety się rozbił właśnie na Gucia, to znowu 5,00 zł.

Na Gucia bardzo chętnie zrobię mały bazarek. Z tym, że niestety dopiero w piątek.

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid]:loveu::multi::multi:jupujaj dziekuje cioteczko pieknnie:loveu:[COLOR=DeepSkyBlue]toc jak bazarus bys aniolku zrobila no ta jam wysle troszke *******eczek , rzeby na Gucienka uzbierac juhu ![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='asl']Czy wiadomo na jakie konto na niego można coś wpłacić? [/QUOTE]

Evelin miała założyć nowe konto, specjalnie w tym celu, więc na pewno jak założy to poda numer komu trzeba :)

Posted

Pieniadze zaczniemy zbierac jak juz znana bedzie data wyjazdu Gucia do Jamora (to z kolei uzaleznione jest od daty wyjazdu Rufusa od Jamora..).Z Jamorem pertraktuje Randa,ale ponoć Rufus wyjeżdża juz niedługo..
Dziękuje wam za wszystkie deklaracje,bazarki i wszelka inną pomoc...
Jeśli się zgadzacie żebym to ja zbirała pieniadze (bo na konto Jamora przelewa jedna osoba-tego wymaga),to założę nowe konto (np w m-banku czy subkonto w pkobp i to bedzie wyłącznie Guciowe konto.Tak kiedyś zrobiła Szczurek z caviarni jak zbierał na swinki i bardzo się to sprawdziło.
Jeszcze tylko kastrację musimy wykonać na miejscu..

Posted

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na nowo otwarty bazarek:[url]http://www.dogomania.pl/threads/179859-PISANKI-NA-HOTELIK-DLA-GUCIA-Do-23-lutego?p=14105055#post14105055[/url]

Posted

[quote name='Havanka']Wszystkich zainteresowanych zapraszam na nowo otwarty bazarek:[url]http://www.dogomania.pl/threads/179859-PISANKI-NA-HOTELIK-DLA-GUCIA-Do-23-lutego?p=14105055#post14105055[/url][/QUOTE]
Havanka sama robiłaś te cudeńka??!!!

Posted

[B]Havanko,DZIĘKUJĘ.Jesteś bardzo zdolna.
Ellig,dziękuję,że jesteś.Trzymam się,dzięki Wam się trzymam :loveu::loveu: [/B]

Posted

[quote name='asl']Widzę, że Gucio ma już wąteczek :) Pycholek ma prześliczny :)

Rzeczywiście wystraszony chłopaczek... :shake: Te ugięte nóżki...

Czy wiadomo na jakie konto na niego można coś wpłacić? Ja mam moją skromną deklarację - 5,00 zł - do wpłacenia. Ponadto Ciocia Ewcia Gonzales :) prosiła abym przekazała też za Aniołka, którego kupiła u mnie na bazarku, a który niestety się rozbił właśnie na Gucia, to znowu 5,00
-------------------------------------------------

WITAMY :multi:- bo to własnie oto chodzi w tym łańcuszku, każda najdrobniejsza nawet wpłata przybliża Gucia do normalnego życia bez strachu i niepewności......
a swoja drogą jestem ogromnie ciekawa na czym będzie polegała socjalizacja i oswajanie Gutka w hotelu...:roll:

ps.Havanko piękne te jaja :):loveu:

Posted

Jamor jest szkoleniowcem,zna się na tym,wie jak pracować z psami.Myślę,że już po kilku dniach będzie wiedział,czy dla gucia jest szansa.Tak jak żyją te psy u mnie,odcięte od świata i w dodatku w ciągłym strachu,jest niesprawiedliwe,nie uczciwe wobec nich.Ja wiem coś o tym,bo moje życie od kilku miesięcy wygląda podobnie jak ich i ja,człowiek dziczeję i wiem,że to nie życie.Ja jestem świadoma tego,co dzieje się w moim życiu,a Gucio nie rozumie.Jeszcze trochę i sie podda.Pojawiło się światełko,przekonajmy się czy on ma szansę.Ja martwię się teraz czu jamor zechce wziąć go do siebie.Wiem jednak i czuję,że Z guciem może jeszcze być dobrze.Ja tylko nie umiem znaleźć do niego drogi.Starałam się,na prawdę się staram,ale jestem samiuteńka i nie radzę sobie z tym wszystkim.Bolą mnie gnaty od ciągania co dziennie po tym śniegu.No nie użalam się,ale tak jest.Pomóżmy mu przestać się bać.Ja tak żyć jak Gucio bym nie chciała.Pełna miska,to jeszcze nie wszystko.Oni u mnie w tej zagrodzie widzą tylko niebo i mnie dwa razy na dobę,przez kilka minut.Tak nie może być.Przekonajmy się czy on ma szansę,proszę.