gawronka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Żadna pociecha ale ja też nie umiem ;) Quote
gawronka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 trochę techniki kobietki i się gubimy :D Quote
enia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 gawronka napisał(a):trochę techniki kobietki i się gubimy :D noooo co racja to racja :) Gutek w góre prosi o grosz: 5-10 zł to mu daje szansę na adopcje a dla nas 10zl?? np. paczka papierosków tylko........ prosimy pomóżcie! Quote
Iza!!! Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 To jeżeli nawet taka drobna kwota się przyda, to ja deklaruję 10 zł miesięcznie. No chyba, że Gutek mi szczęście przyniesie i znajdę pracę, to podwyższę ;) Quote
kabaja Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 dziewczyny działacie błyskawicznie i dzięki Wam Gucio ma szanse na wyjście z tego panicznego strachu.Czy Jamor wie w jakim on jest stanie ?Zresztą o ile pamiętam to u niego już był taki strachulec i teraz jest już we własnym domku. Niestety nie mogę się zadeklarować się miesięcznie ,ale jednorazowo wyskrobie jakieś 100 zł Quote
Pipi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Iza!!!,dziękuję bardzo.Nawet złotówka jest złota,każdy grosik ważny.Wierzę,że nazbieramy.Tobie Iza!!! z całego serca życzę,abyś pracę znalazła. Quote
Pipi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 kabaja napisał(a):dziewczyny działacie błyskawicznie i dzięki Wam Gucio ma szanse na wyjście z tego panicznego strachu.Czy Jamor wie w jakim on jest stanie ?Zresztą o ile pamiętam to u niego już był taki strachulec i teraz jest już we własnym domku. Niestety nie mogę się zadeklarować się miesięcznie ,ale jednorazowo wyskrobie jakieś 100 zł O matko kochana,kabaja,jesteś boska,DZIĘKUJĘ BARDZO. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Przenosze mój post z ogólnego wątku o psach Pipi. "Ja tez deklaruję jednorazowo 30 zł. Potem, w marcu/kwietniu jeszcze cos podrzucę, ale to poproszę o przypominajkę.". Pzdr. Quote
elik Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 agaciaaa napisał(a):Elik u Ciebie też się zmieści, Ty masz 368px :) Tylko jak już tak o podpisach rozmawiamy, to masz za wysoki, przez ten link do bazarku. Więc jak ma być wszystko cacy, to musisz go skasować, albo skrócić i przenieść z dołu na bok ;) tylko wtedy już Guciowy banner się nie zmieści... A powiedz mi agaciu, jak, albo czym odmierzasz te pixele ? Linku do bazarku, póki on trwa, nie mogę usunąć, bo skąd ludziska będą o nim wiedzieli ? Quote
agaciaaa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 elik napisał(a):A powiedz mi agaciu, jak, albo czym odmierzasz te pixele ? Linku do bazarku, póki on trwa, nie mogę usunąć, bo skąd ludziska będą o nim wiedzieli ? Klikam na bannerek prawym przyciskiem myszki i wybieram Właściwości - tam są podane wymiary obrazka. A potem dodałam sobie szerokość wszystkich bannerków i już wiedziałam ile zajmuje cały podpis. O linku do bazarku tak tylko wspomniałam, bo mod może się przyczepić ;) Ale myślę, że aż tak nie rzuca się w oczy, więc zostaw, w końcu to w słusznej sprawie :) Quote
Nadziejka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 kabaja napisał(a):dziewczyny działacie błyskawicznie i dzięki Wam Gucio ma szanse na wyjście z tego panicznego strachu.Czy Jamor wie w jakim on jest stanie ?Zresztą o ile pamiętam to u niego już był taki strachulec i teraz jest już we własnym domku. Niestety nie mogę się zadeklarować się miesięcznie ,ale jednorazowo wyskrobie jakieś 100 zł :multi::loveu::loveu::multi::multi:[FONT=Courier New]o matko ziemio Kabaju :loveu::loveu::loveu:[SIZE=6]slicznie sie klaniamy i postokroc [SIZE=7][FONT=Georgia]dziekujemyyy:loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT][/FONT] Quote
Nadziejka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Asiaczek napisał(a):Przenosze mój post z ogólnego wątku o psach Pipi. "Ja tez deklaruję jednorazowo 30 zł. Potem, w marcu/kwietniu jeszcze cos podrzucę, ale to poproszę o przypominajkę.". Pzdr.:multi::loveu::loveu::loveu::loveu:[FONT=Book Antiqua]Asia:loveu::loveu:czku czarodziejsko:multi:[SIZE=6]dziekujemy jupijajjjjjjjjjj:loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Randa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Evelin, postarałaś się z tym wątkiem, chyba trzeba będzie Cię częściej wykorzystywać. Z tego co naliczyłam mamy w ciągu 3 dni 170 zł deklaracji i 185 zł wpłat jednorazowych. Bardzo prosimy o pomoc dla Gucia, to jedyny pies który nie może się otworzyć,choć minął już ponad rok. Wszystkie inne u Pipi to miziaki.Naprawdę potrzebna mu fachowa pomoc, DAJMY SZANSĘ GUCIOWI, ŻEBY JEGO MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY!!! Quote
enia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ciotka Randa nie widzisz jak my sie staramy? Gutek będzie socjalizowany choćbym miała znów skoczyć do piwnicy( niekoniecznie swojej);) i te dżemy sprzedawać:) DZIĘKI WIELKIE DZIEWCZYNY, ŻE TU PRZYSZŁYŚCIE:multi::loveu: Quote
Randa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 enia napisał(a):Ciotka Randa nie widzisz jak my sie staramy? Gutek będzie socjalizowany choćbym miała znów skoczyć do piwnicy( niekoniecznie swojej);) i te dżemy sprzedawać:) DZIĘKI WIELKIE DZIEWCZYNY, ŻE TU PRZYSZŁYŚCIE:multi::loveu: Z tymi dżemami bardzo dobrze Ci idzie, palce lizać ! Razem na pewno nam się uda. Ciotki deklarujcie się jeszcze, bo trzeba watek Jamorowi podesłać. Evelin zaraz stan finansów w pierwszym poście opisze. Quote
Evelin Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Zainteresowanie Guciowym watkiem przerosło moje najśmielsze oczekiwania..aż mi się miękko zrobiło,jak zobaczyłam ile nas tutaj ..DZIĘKUJĘ.. Do Gucia dokładam 100zł na miesiąc i transport, Randa też 100zł(uzgodnione telefonicznie).I bardzo niewiele nam brakuje..Na pierwszy miesiąc licząc wpłaty jednorazowe już mamy...Aktualizacja w drugim poście. Mimo,że ma okrutny katar, jak poczytałam ten watek,to trochę ozdrowiałam.:) Dziś pójdzie link do Jamora, wczoraj nie mógł pojść bo go jeszcze nie było.Wstepnie wiem Gucio bedzie czekał,az pojedzie Rufus.Przed wyjazdem musimy chłopaka wysterylizować (rozmawiałam z Pipi,chyba wet zrobi to u Niej na miejscu-wtedy tylko jedna narkoza). mamy tez klatkę na transport od mtf zalesie... Niech tylko sniegi trochę zelżeją.. Z przeniesieniem wątku do adopcji ogólnych-dobry pomysł,napisze do moda. Quote
Pipi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Evelin,nie choruj nam ciocia,bądź zdrowa.Nie wiem jak mam dziękować.Jestem taka podekscytowana,nie mogę sobie miejsca znaleźć.Nareszcie coś się zmieni w życiu biedaka.Teraz myślę,żeby chociaż jamor się zgodził. Quote
Randa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Pipi napisał(a):Evelin,nie choruj nam ciocia,bądź zdrowa.Nie wiem jak mam dziękować.Jestem taka podekscytowana,nie mogę sobie miejsca znaleźć.Nareszcie coś się zmieni w życiu biedaka.Teraz myślę,żeby chociaż jamor się zgodził. Zmieniło się w życiu biedaka najwięcej jak go przygarnęłaś z matką i siostrą, dałaś bezpieczny kąt i michę. Tak naprawdę Pipi zrobiłas najwięcej. Przy tylu swoich psach wzięłaś jeszcze te trzy dzikie , a ile z nimi przeszłaś -sama wiesz najlepiej. Quote
elik Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 agaciaaa napisał(a):Klikam na bannerek prawym przyciskiem myszki i wybieram Właściwości - tam są podane wymiary obrazka. A potem dodałam sobie szerokość wszystkich bannerków i już wiedziałam ile zajmuje cały podpis... Dzięki, znowu czegoś nowego się naumiałam :) A sprawedziłam tą metodą ile mam tych pixelaków :) i wg moich obliczeń mam ich 442 ?? Może coś źle robię ? Quote
agaciaaa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 elik napisał(a):Dzięki, znowu czegoś nowego się naumiałam :) A sprawedziłam tą metodą ile mam tych pixelaków :) i wg moich obliczeń mam ich 442 ?? Może coś źle robię ? Tak, teraz masz 442px, wszystko dobrze :) Quote
Randa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 jeszcze tylko trochę pieniążków brakuje na Guciowe marzenia ....... Quote
Havanka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Trafiłam na wątek, bo kliknęłam w banerek. Muszę kiedyś przyłożyć się i poćwiczyć ich wstawianie, bo jednak okazuje się, że są bardzo pomocne. Dla Gucia deklaruję trzy wpłaty po 20 zł miesięcznie. Poproszę tylko o dane do przelewu. Quote
Randa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dziękujemy Havanka!!! Jutro ujmiemy Cie w poście rozliczeniowym, a dane na konto - dopiero jak będzie wiadomo czy i kiedy Gucio jedzie . Wstaw ciotka sobie Guciowy banerek. Quote
Havanka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Randa napisał(a):Dziękujemy Havanka!!! Jutro ujmiemy Cie w poście rozliczeniowym, a dane na konto - dopiero jak będzie wiadomo czy i kiedy Gucio jedzie . Wstaw ciotka sobie Guciowy banerek. Mimo szczerych chęci, nie wstawię, bo nie umiem!!!!! Quote
agaciaaa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Widzicie ciotki- wstawiajcie bannerki, to działa! :) Havanka, niedawno pisałam tu Ewie jak wstawić bannerek, może i Ty skorzystasz: agaciaaa napisał(a):Ewa, a może ja Ci spróbuje wytłumaczyć? Najpierw klikasz w "Ustawienia" w prawym górnym rogu, potem z lewej strony wybierasz "Edytuj sygnaturę" i tam w okienko wklejasz skopiowany kod, o ten: [HTML][/HTML]I tyle, spróbuj :) Quote
Recommended Posts