Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
a ja na przykładzie Gucia zrozumiałam, że nie każdy pies chce pomocy człowieka, smutne........

Eeee, chce, chce. A Gucio chcialby, by Pipi kupila z kilka hektarow ziemi, ogrodzila, a on by sobie latal po wlosciach i przychodzil na jedzonka.

• 2 months later...
Posted

Gdy czytalam ostatniego posta Pipi o tym jak łapczywie te psy jadły w pośpiechu te chrupki im rzucone,to znow żal mi się zrobiło ,że nieraz tam pewnie przymierają glodem wszystkie .Gdy będą polowac na zwierzyne lesną ,to prędzej czy pozniej mogą same wpaść we wnyki albo odstrzelą je myśliwi ,czy klusownicy .Oby tak nigdy się nie stało jednak ....Wolność wolnoscią a głód zawsze będzie głodem ....

Posted

Niestety nie widze od jakiegos czasu. Juz polowania co tydzien. W ta niedziele, wczoraj strzelali calutki dzien, jakies 5km od nas. Mam nadzieje, ze Gucio tak jak w ubieglym roku przetrwa gdzies te polowania. W ta niedziele ma byc polowanie w naszym lesie. Jak zwykle prosilam zeby nie strzelali do Gucia, ale soltys powiedzial, ze jeszcze nie wiadomo z jakiego kola lowieckiego przyjada. Tu ponoc nawet Niemcy poluja. Nie widzialam Gucia juz z tydzien.
A tych psow, ktore byly wtedy z Guciem juz dawno nie ma.