doddy Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Nie. Nie mamy czasu aby zamieścić o niej ogłoszenia. Chcieli ją adoptować ludzie, którzy ją znaleźli, jednak nie mogę się z nimi skontaktować, bo zgubiłam ich tel. Quote
Asior Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 jak znajdę chwile to mogę jej allegro walnąć.... Quote
doddy Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Znalazłam jeszcze 2 fotki przesłane przez Kirę w mailach. Quote
rufusowa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 widziałam wczoraj klonika Sisi przy Skaryszaku :) oglądałam się za nią na ulicy ale nie mogłam zagadać właścicielki, bo szliśmy z naszą trzodą :p Quote
rufusowa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ano coś kojarzyłam, ze Sisi jest raczej w Twoich rejonach doddy :) Kana idę sobie po ulicy z dwiema bestiami, ludzie z chodników uciekają (czasem tylko jakaś staruszka się uśmiechnie:saeek:), więc aż się prosi zeby ich troche pognębić i powozić się po dzielnicy :cooldevi: :lol: Quote
rufusowa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 to moje daaawne rejony :) a ten telefon się znalazł? mogłaby dziewczyna juz miejsca nie blokować :) Quote
doddy Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Miałam go w odebranych, ale dzwoniło już milion ludzi od tego czasu. Quote
doddy Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Sisi dzisiejszą noc spędza w nowym domku. Zamieszkała w Warszawie.. Zamieszkała u rodziny, którą niedawno opuścił 12 letni ogar polski. Z pewnością nie będzie łatwo zapełnić po nim pustki, bo rodzina nadal bardzo przeżywa rozstanie z nim i łzy same naciekają do oczu, gdy tylko poruszają jego temat. Za nowego towarzysza życia Sisi będzie mieć papugę. I tu niestety wystąpił kłopot, bo papug pokazał na wstępie kto rządzi w domu! Mam nadzieję, że zarówno papug jak i Sisi przywykną do swojej bytności w jednym domu. Później dokleję zdjęcia Sisolca w nowym domu. Quote
lilk_a Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 doddy napisał(a):Sisi dzisiejszą noc spędza w nowym domku. Zamieszkała w Warszawie.. Zamieszkała u rodziny, którą niedawno opuścił 12 letni ogar polski. Z pewnością nie będzie łatwo zapełnić po nim pustki, bo rodzina nadal bardzo przeżywa rozstanie z nim i łzy same naciekają do oczu, gdy tylko poruszają jego temat. Za nowego towarzysza życia Sisi będzie mieć papugę. I tu niestety wystąpił kłopot, bo papug pokazał na wstępie kto rządzi w domu! Mam nadzieję, że zarówno papug jak i Sisi przywykną do swojej bytności w jednym domu. Później dokleję zdjęcia Sisolca w nowym domu. no proszę taka dobra wiadomość a tu tak cichutko ... to się ucieszę chociaż ja :):):):):) Quote
doddy Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Zdjęć mam tylko kilka niestety. Sisi na smyczy z uwagi na papugę. Quote
doddy Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Pierwsze wieści, czyli kopia jeszcze ciepłego maila. dzień dobry ;D zdam pierwszą relację z życia ciekawskiej suczki Sisi. Generalnie jestem pod wielkim wrażeniem jakim przytulaśnym jest zwierzakiem, aż szok ! chodzi za mna krok w krok, chyba wyczuła , że to ja będę jej Panią ;) wieczorem czekała aż przestanę się kręcic po domu i poszła w końcu razem ze mną spac. Na początku położyła się na kocyku, ale potem władowała mi się do łóżka i wtulała na wszystkie mozliwe sposoby. Rano (o 6 ) obudziła nas papuga, pies wstał, a że Kira wychodziła z nią o tej porze na spacer, no to Sisi już stała przy drzwiach. Poszłyśmy na siku, zjadłyśmy śniadanie i spac dalej, bo i ja i ona, byłyśmy jednak zmęczone dniem. Obawiałam się, że się będzie nudziła, ale spała uroczo ;) Papugę już zaczyna ignorowac, tzn. przychodzi do kuchni i się wpatruje w kolorowego ptaszka, ale wołam ją lub zajmuję czymś i jest lepiej. Bawi się wszystkim i pragnie bardzo uwagi, na spacerze pierwszy raz w życiu to przede mną ktoś "uciekał" (Pan z owczarkiem niemieckim) a nie ja ;D ahhh... jakie to miłe uczucie :P poproszę Kasiu o namiar na szkolenia a ja jadę po jakieś ciasteczka i coś do zabawy chociaż na dzisiaj dla małej a potem pójdę z nią do parku się trochę pouczyc ;) Quote
andzia69 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 szok:):) co za zmiana rasy - ogar kontra bullowaty:) już sie nie odkochają:):) co do papuga...zanim urodziła sie moja 1 córka miałam papuga i moja sunie kundelasa - papug przyszedł później...a ze moja suka kochała wszystko i wszystkich to po niedługim czasie obraz jeżdżącej na psim łbie tudzież karku papugi był na porządku dziennym:) z ciekawostek...papug był najlepsza popielniczką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzeba było szybko sprzątać pety z popiołki, bo jak papug zobaczył to wciągał jednym tchem cała zawartość:diabloti: więc w trosce o jej zdrowie trzeba było pilnowac, zeby nigdy żaden papierosowy resztek nie ostał się w popielniczce;) Quote
Kana Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Hehe biednej Sisi nie pozwalają zjeść papuga :lol: Quote
Recommended Posts