blue.berry Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 bardzo się ciesze ze księżniczka Sisi już ma swój własny dom. mam nadzieję że papugi dadzą radę : )) Quote
doddy Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Stosunki z papugą coraz bardziej poprawne :) Quote
rufusowa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 hihi ale fajny domek jej się trafił :) ona jest przeurocza :) i państwo chyba szybko załapią, że większość zabawek dla bullowatych jest tylko na chwilę :evil_lol: Quote
ms_arwi Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 rufusowa napisał(a):i państwo chyba szybko załapią, że większość zabawek dla bullowatych jest tylko na chwilę :evil_lol: sa i takie na dluzej ;) tylko trzeba na nie trafic ;) Quote
lilk_a Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 piękna Sisi , super wiadomości , na zdjęciach wygląda jakby była już na swoim miejscu :):) a tak niedawno robiłam jej bazarek i malowałam jej portrecik :) ja mam taką teorię , zabawki na dłużej dla psa to są te których psiak nie lubi :) każda ukochana zabawka kończy dość szybko swój żywot , pamiętam pierwszą ukochaną zabawkę naszej Fiśki , to było takie kudłate zwierzątko ze zbiorów mojej córki , które wydawało chichot z siebie jak upadało :) nawet same strzępki były najukochańszą zabawką naszej suni :) wszystkiego dobrego dla Sisi i jej nowych właścicieli :):) Quote
doddy Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Zdjęcia Sisolca z dzisiaj od Kasi. Sisulec i papuga już trzymają sztamę ze sobą :) Quote
Recommended Posts