Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']heh.. ja też...

jak myślicie - jest szansa, że będie przedłużony termin zgłoszeń? Warszawa przedłuża terminy?[/QUOTE]

termin najprawdopodobniej przedłużą do ok 20.06

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z ich strony...

[quote][FONT=tahoma][B][COLOR=#ff0000]uwaga !
[/COLOR][/B][/FONT][FONT=tahoma][SIZE=2][B] [COLOR=#ff0000]opłaty za psy zgłoszone w terminie do dnia 15.06.2010, wnoszone po dniu 15.06.2010 oraz w dniach wystawy, wynoszą 130 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów.[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=tahoma][B][COLOR=#ff0000]
każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie. [/COLOR][/B][/FONT][/quote][FONT=tahoma][SIZE=2]

także ja dziś zgłosiłam, bo nie wiem jak będzie z tym przedłużonym terminem i opłatami.. Teraz pozostaje mi wywalczyć zwolnienie z egzaminu, który mam 10.07 ;)
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Madzia&Marszi&Irys'][url]http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1660662,0,,przyczyny_eksplozji_bada_prokuratura,wiadomosc.html[/url]

tam gdzie ma być ta wystawa[/QUOTE]
Spokojnie- wystawa jest na boisku, a nie na terenach ćwiczebnych itp. Boisko jest bezpieczne. My zgłoszeni, ale przedlużenie mnie ucieszyło- załapię się na normalną opłatę :)

Posted

Wysłałam zgłoszenie kilka dni temu. Sprawdzam status i na czerwono pisze NIE AUTORYZOWANE. Czy to znaczy że ja coś zrobiłam nie tak, czy po prostu muszę poczekać???

Posted

AnkaW - nie za duże, pierwszy raz mi zgłoszenie wywija taki numer, a przecież nie zgłaszam psów od wczoraj ani przedwczoraj tylko od lat ...

Posted

Chyba musicie czekać ;) Moje zgłoszenie też długo było nieautoryzowane a przed wczoraj dostałam kolejnego maila potwierdzającego ;) Tyle, że napisali mi żebym wpłaty dokonała a już dawno to zrobiłam:roll:

Posted

[quote name='aneta']AnkaW - nie za duże, pierwszy raz mi zgłoszenie wywija taki numer, a przecież nie zgłaszam psów od wczoraj ani przedwczoraj tylko od lat ...[/QUOTE]
Moze to problem z poczta, bo mi ostatnio połowę maila odrzuca bez względu na to czy z załącznikiem czy bez.

Posted

No proszę, mi właśnie też :D

A miałaś też coś takiego?
[QUOTE][FONT=Tahoma,Verdana][SIZE=1][SIZE=2]Prosimy o dokonanie wpłaty zgodnie z informacją zawartą [URL="http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=2010_wystawy_warszawa_m"][SIZE=2][color=#000000]tutaj.[/COLOR][/SIZE][/URL][/SIZE][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Przelew wysłałam już kilka dni temu i zastanawiam się, czy każdy dostał coś takiego, czy u mnie jakieś problemy wynikły :)