Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam dzisiaj potwierdzenie jednak bez nr wystawowego:roll: Do tego coś z moją wpałatą nie tak bo napisali, że muszę w sekretariacie zapłacić:mad: Będę musiała wziąć potwierdzenie przelewu i to wyjaśnić:roll: Tyle, że czeka mnie kolejka do sekretariatu:mad:

Dostawaliście numerek wraz z potwierdzeniem??

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sabra']Ja dostałam potwierdzenie z numerkiem :-)[/QUOTE]
Sabra, szkoda, że się nie zobaczymy, ale ja w tym czasie będe na 2xKlubowych na Węgrzech...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Sabra, szkoda, że się nie zobaczymy, ale ja w tym czasie będe na 2xKlubowych na Węgrzech...

pzdr.[/QUOTE]

Szkoda Asiu :-(
Byłam pewna, że w Warszawie będziesz.

Posted

W weekend ma być straszny upał, nawet do 35 st w cieniu- czy teren wystawowy jest zacieniony czy w pełnym słońcu (nigdy tam nie byłam). Jak te biedne psiska to wytrzymają, i właściciele także.

Posted

[quote name='Bronesia']W weekend ma być straszny upał, nawet do 35 st w cieniu- czy teren wystawowy jest zacieniony czy w pełnym słońcu (nigdy tam nie byłam). Jak te biedne psiska to wytrzymają, i właściciele także.[/QUOTE]
Ja byłam dobrych parę lat temu i psy były w pełnym słońcu :( :( Czy ktoś może widział teraźniejszy teren wystawy? O ile pamiętam, tamten był OKROPNY!!

Posted

Też się obawiam tego upału, niewiele potrzeba by psiaki się wykończyły a jak jeszcze bedzie sędzia co każe dużo biegać to ja nie wiem...

Posted

Najgorsze jest to ,że nie dość że wystawa w upale to potem człowiek taki jest zmęczony żę nie jest w stanie wracać .... a jeszcze jak jedzie 1 kierowca to po prostu kanał -(

Posted

Jeśli ktoś szuka transportu z Serocka/Nieporętu/Legionowa mogę kogoś wziąć ze sobą samego lub z małym psem jeżdżącym między nogami :cool3:

Posted

Ze strony oddziału:
"[FONT=Verdana][B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]UWAGA ZMIANY ![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2]SETER SZKOCKI GORDON - sobota - ring [COLOR=#ff0000]18[/COLOR] - godz. 12.50 - sędzia: [/SIZE][/B][/FONT][B][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=#ff0000]Milivoje Urosevic (SER)
[/COLOR]BERNEŃSKI PIES PASTERSKI - sobota - ring 3 - sędzia[/FONT][/SIZE][/B][B][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=#ff0000]: Dagmar Klein (ROM)
[/COLOR]BULDOG FRANCUSKI - niedziela - ring 3 - sędzia[COLOR=#ff0000]: Dagmar Klein (ROM)"[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=1]
[/SIZE]

Posted

Najpóźniej jutro podjadę i oblukam jak teraz. Kiedyś drzewa były chyba tylko z jednej strony (od poligonu), ale kilka to widzę i od strony drogi. Tylko biorąc pod uwagę strony świata i słoneczko- to te kilka to cienia nie daje. Zabawię się w geografa-astronoma i zdam relację :)

Posted

Jak kilka lat temu byłam na WAT'ie na wystawie, to parking był wewnątrz terenu wystawy. No i na okolicznych uliczkach...
Sporo czasu straciliśmy na dojazd tą waska uliczką, bo wjazd i wejście na teren wystawy był tylko z jednej strony.

Pzdr.

Posted

No nie dojechałam dzisiaj- zakręciłam się przy dzisiejszym odbiorze mojego miotu i nie dałam rady. Ale jutro pędzę tamtejszymi uliczkami to już oblukam. A parkingi- wcześniej już pisałam, że od czasów ostatniej wystawy na tym terenie zostało wybudowane w najbliższym sąsiedztwie nowe osiedle- kilka bloków, nie jakieś tam wielgachne, ale jednak. Tam gdzie były tory i taki śmieszny wyjazd z górki- teraz tego nie ma- jest blok i wyjazd z "zielonych " Grot. Ale za to jest nowa zatoka parkingowa blizej sądu- nowa nawierzchnia też. Jak zwykle musimy sie pomieść- ja bym nawet autobusem te 4 przystanki podjechała, ale w niedzielę z mojego podmiejskiego rewiru to chyba co godzinę coś jeździ :diabloti:- taka promocja przewozu zbiorowego :shake: No i tylko 32 stopnie zapowiadają :shock:

Posted

[B][COLOR=blue]nie dostałam potwierdzenia przyjęcia psa na wystawę a zgłaszałam go osbiście w siedzibie związku i opłacałałam udział w kasie, teraz ofkors, biuro nieczynne! co robić??[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='loony_bee'][B][COLOR=blue]nie dostałam potwierdzenia przyjęcia psa na wystawę a zgłaszałam go osbiście w siedzibie związku i opłacałałam udział w kasie, teraz ofkors, biuro nieczynne! co robić??[/COLOR][/B][/QUOTE]

Sprawdź na liście wystawców czy jesteś. Jeżeli tak to weź potwierdzenie wpłaty i na wystawie podejdź do sekretariatu.

Posted

Są drzewa!!! Płyta jak płyta- wiadomo, ale po bokach są drzewa- i zawsze jakiś cień się znajdzie. I czym jestem mile zaskoczona- na ul.Lazurowej i Kocjana (dojazdowe) są tablice info- duże i widoczne (przed skrętami) - więc jak ktoś bez GPS-a to i tak trafi.