MARCHEWA Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Cziko to bardzo młody psiak,który siusia jeszcze jak panienka:evil_lol: Quote
fioneczka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 MARCHEWA napisał(a):Cziko to bardzo młody psiak,który siusia jeszcze jak panienka:evil_lol: to ile on może mieć ?? dobrze że już bezpieczny :multi: Quote
MARCHEWA Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Pewnie Doddy napisze nam ile na jej oko ma Cziko,bo ja bym mu dała 10-12 mies. Mam jedną fotkę z wczoraj: Quote
doddy Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Chiko to dzieciak :) Pewnie ma ok. 8-10 miesięcy, ale w paszczę zajrzymy przy świetle dziennym, bo wczoraj to się w sumie widzieliśmy w nocy. Dewastator może z niego tylko być. W aucie wieźliśmy worki z karmą do hotelu to kombinował zębami przy nich. Quote
Karinsien Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Chyba się zakochałam :iloveyou: Na jakie konto wpłacać pieniądze na jajeczka? Wpłaciłabym parę groszy. Quote
Karinsien Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A tak w ogóle to gdzie Bolo Vel Cziko został znaleziony? Biegał po wsi czy był gdzieś na podwórku? Ci ludzie jakoś się tłumaczyli, po co brali psa?:angryy: Quote
MARCHEWA Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Wpłaty na kastrację malucha można wpłacać na poniższe konto,a dlatego iż pod opieką Fundacji jest już jeden pies o imieni Cziko,zostajemy przy Bolciu.Za każdy grosik bardzo dziękujemy: [FONT=Georgia][FONT=Georgia][SIZE=5]AST - Fundacja na Rzecz Zwierzat Niechcianych [/FONT][/FONT] [FONT=Georgia][FONT=Georgia][SIZE=5][/FONT][/FONT] [FONT=Georgia][FONT=Georgia][SIZE=5]ul. Żwirki i Wigury 1B m. 37, 02-143 Warszawa[/FONT][/FONT] [FONT=Georgia][FONT=Georgia][SIZE=5][/FONT][/FONT] [FONT=Georgia][FONT=Georgia][SIZE=5]nr. konta: 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463[/FONT][/FONT] [FONT=Georgia]W tytule koniecznie:dla Bola[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
Karinsien Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Zaraz wpłacę parę grosików. Ciotki, zaglądnijcie na Allegro. Na pewno trzeba poprawić tekst. Proszę o poprawki, wieczorem pozmieniam, co trzeba. http://www.allegro.pl/item922210252_amstaff_bolo_o_golebim_sercu_pilnie_szuka_domu.html Quote
doddy Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jak damy radę to w weekend pojedziemy w odwiedziny do Bolo vel Chiko i do pozostałych psiaków. Oby pogoda dopisała, to może udałoby się zrobić jakieś fajne fotki. Quote
MARCHEWA Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Karinsien']Zaraz wpłacę parę grosików. Ciotki, zaglądnijcie na Allegro. Na pewno trzeba poprawić tekst. Proszę o poprawki, wieczorem pozmieniam, co trzeba. http://www.allegro.pl/item922210252_amstaff_bolo_o_golebim_sercu_pilnie_szuka_domu.html Tutaj kochana masz nowy tekst do ogłoszeń;) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3683237_bolo_ast_o_golebim_sercu_szuka_domu.html Quote
doddy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Doszła wpłata od cioteczki Karinsien w kwocie 25zł na kastrację Bolusia vel Chico. :) Dziękujemy serdecznie. Quote
Karinsien Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Cioteczki, zdjęcia Bola po odebraniu ładuje mi się tylko do połowy, a z alegratki nie mogę wziąć, bo jest ze znakiem wodnym. Poproszę o wklejenie jeszcze raz. Quote
doddy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jutro planujemy odwiedziny u psiaków. Trzymajcie kciuki za ładną pogodę. Quote
Karinsien Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Gazzy, teraz już ok. Dzięki. Zdjęcie zostało dodane. Kciuki oczywiście trzymam! ;-) Quote
MARCHEWA Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 doddy napisał(a):Jak damy radę to w weekend pojedziemy w odwiedziny do Bolo vel Chiko i do pozostałych psiaków. Oby pogoda dopisała, to może udałoby się zrobić jakieś fajne fotki. Czekamy na fotaski z niecierpliwością i nowe wiadomości od chłopaka;) Quote
doddy Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Jest taka odwilż, że nie daliśmy rady pojechać. Zakopalibyśmy się na drodze do hotelu, bo on w pięknym miejscu, ale... w środku lasu. W poniedziałek jedziemy z Chiko angielskim do hotelu to napiszę jak się chłopak odnalazł w nowych warunkach. Dodatkowo umawiam go na przyszły tydzień na kastrację :) Więc wtedy na bank zrobię fotki. Quote
MARCHEWA Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 A ja tu zaglądam,bo chciałam sobie fotkami naszego łobuza humor poprawić,a tu klops:evil_lol: Może teraz pogoda będzie lepsza;),proszę wymiziać chłopaka ode mnie:loveu: Quote
doddy Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dzisiaj wymiziam, bo Cziko I wiozę do hoteliku. http://www.dogomania.pl/threads/177854-Astek-lub-jego-mix-do-adopjcji-lub-uspienia-PROSZE-O-OGLOSZENIA-DT-NA-CITO Kastrację chcę umówić na piątek, bo to chyba najwcześniejszy termin w którym dam radę się wyrwać na cały dzień. Ewentualnie czwartek. W każdym bądź razie pewnie Chiko x2 pozbędą się męskości w tym tygodniu. Zbieramy fundusze na jajeczka. Quote
doddy Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dzisiaj doszła wpłata od ciotki MARCHEWY w kwocie 200zł na Bolusia. Mamy razem 225zł. Umówiłam Bolusia na kastrację na piątek na 12 razem z Chiko I. Quote
Karinsien Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 No to całusy dla małego przystojniaka ;-) Quote
doddy Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Suma sumarum buziole dla Bolusia zostały mu przekazane dzisiaj na spacerku :) Podjechaliśmy do psiaków, zabraliśmy je na spacer i zawieźliśmy masę kołder, kocy i jedzenia. O samym Bolusiu napiszę wieczorkiem, albo nawet jutro, bo dzisiaj jedziemy jeszcze z psiakami do weta. Tymczasem wstawiam fotki, dla polepszenia humoru. Quote
Recommended Posts