aga_krzys Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 a teraz zagadka, który to Bolo, a który mój Twix: Quote
MARCHEWA Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Rewelacyjne fotki:lol: Co do zagadki,to obstawiam(mimo wielkiego podobieństwa)że Bolciu na pierwszej focie:razz:.......zgadłam:roll::evil_lol: Quote
doddy Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Bolo pewnie do nas wróci bo... niszczy... co było pewne na 200%. Początkowo właściciele chcieli pracować z klatką, po czym jednak oddzwonili, że niestety ale go przywiozą. Rozmawialiśmy o niszczeniu wielokrotnie jeszcze przed adopcją... jak widać za mało... Quote
aga_krzys Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 no tak, podobieństwo jednak nie tylko zewnętrzne, nasz Twix na poczatku też zjadł kilka par butów, szafkę i drzwi. Quote
Alicja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 do ..rowa z takimi ludźmi ...na przyszłość polecam takim osobom pluszaka Quote
doddy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Bolo zostaje u właścicieli. Dzisiaj zadzwonili z przeprosinami, że wczoraj emocje wzięły górę. Quote
Alicja Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 doddy napisał(a):Bolo zostaje u właścicieli. Dzisiaj zadzwonili z przeprosinami, że wczoraj emocje wzięły górę. ale może warto ich przekonać do klatki ?? aby nie było znów problemów ?? Quote
MARCHEWA Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Moja Minia też niszczy,czasem buty,czasem mebel.....ale biorąc psa ze schroniska po przejściach po prostu się z tym liczyłam. Mam nadzieję,że nowi właściciele Bolcia jakoś sobie z tym poradzą. Quote
doddy Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Mail od Piotrka: Bolus ma sie swietnie juz przestal niszczyc:) jest wspanialym psem. bardzo czesto jezdzi z nami nad jezioro, okazalo sie ze uwielbia plywac:) ostatnio nawet przeplynal ze mna pol jeziora w klonowie :) (miejscowosc za przywidzem) fotki podesle jak tylko kupie kabel do aparatu bo niestety bolero go zjadl. :P Quote
Recommended Posts