Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marchewa, dopiero udało mi się wejść na wątek. Ale widzę, że tu rozwojowo się zrobiło i coś może już się szykuje dla Bolo.
Jeśli domek nie wypali, poprosimy dziewczyny o ogłoszenia dla pięknisia.

Posted

doddy napisał(a):
Marchewa, dopiero udało mi się wejść na wątek. Ale widzę, że tu rozwojowo się zrobiło i coś może już się szykuje dla Bolo.
Jeśli domek nie wypali, poprosimy dziewczyny o ogłoszenia dla pięknisia.

Może gazzy coś dzisiaj napisze,w razie co,to się zgłoszę;)

Posted

Przepraszam, cioteczki. Robiłam to po ciężkim dniu :zly7: i się za bardzo nie przejrzałam.:oops: Allegro już poprawione. Musiałam tylko trochę zmniejszyć pierwsze zdjęcie.
Bolo miał już 50 wejść, ale na razie jeszcze nikt nie obserwuje. Zresztą ktoś zdecydowany i tak raczej by dzwonił, niż obserwował.

Posted

Dziewczyny-mam złą wiadomość.W sobotę Bolo pojechał do nowego domu-na wieś..............
W schronisku muszą wydawać psy potencjalnym domom-bo nie ma miejsca,a pani,która wybrała Bolcia wydawała się ponoć w porządku,psem ma zajmować się jej syn........
Ja tego kolorowo nie widzę niestety,pojedziemy tam na wizytę jak tylko drogi zrobią się bardziej przejezdne.
O adopcji dowiedziałam sie dopiero wczoraj wieczorem.

Posted

Jestem wściekła na wszystko i wszystkich............na to,że nie ma u nas w mieście gdzie przetrzymać psa,któremu szuka się domu,na to,że pies,który powinien grzać dupkę w ciepłym domu pojechał na wiochę do budynku gospodarczego..............beznadzieja i bezsilność.A do tego nie spodziewałam się,że go tak szybko wydadzą:shake:

Posted

Cholera... Ja jednak mam nadzieję, że Bolo nie pojechał na łańcuch ani do stodoły, tylko zawojuje serca domowników i będzie dobrze traktowany. No bo co innego pozostaje... Żeby już najprędzej była ta wizyta poadopcyjna.

No i jeśli tak się sprawy mają, to poproszę ciotki o jakąś inną amstaffową bidę, to zamienię na Allegro. Ech...