MARCHEWA Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Co u naszego przystojniaka?nie rozrabia za dużo? Quote
doddy Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Boluś jest właśnie w drodze do nowego domku. :loveu: A drogę ma długą przed sobą, ponieważ jedzie aż do Gdańska ze swoimi nowymi właścicielami Piotrem i Agnieszką. Będzie mieszkał z... koszatniczką. Bardzo dziękuję Kanie za pomoc w postaci wizyty przedadopcyjnej, a ciotkom ogłaszającym za ogłoszenia niuńka, które przybliżyły go do znalezienia domu. Ciotce MARCHEWIE za opiekę finansową. Teraz wszystko w łapach Bolusia, co by pokazał że nie jest wieśniakiem i szybko odnalazł się w miejskim życiu. Quote
doddy Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Boluś dojechał szczęśliwie, liżąc nowych właścicieli po uszach. :) Z koszatniczką się zapoznał, obwąchał i poszedł zwiedzać dalej. Zjadł garść żarcia i teraz poznaje ciąg dalszy domu. Quote
Karinsien Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 O, to można powiedzieć, że Boluś jest teraz moim sąsiadem ;-). Z niecierpliwością czekam na zdjęcia przystojniaka ;-) Quote
zuza911 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ależ się cieszę:loveu: Ostatnio coraz więcej dobrych wieści, oby tylko tak dalej! :) Quote
doddy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Z porannych wieści Bolusiowych, niuniek o dziwo nie wszedł nawet do łóżka, nie próbował, a spał na podłodze. :crazyeye: Popsuty jakiś ten amstaff. :evil_lol: Po pobycie u nas powinien to akurat robić do perfekcji! Klatkę z koszatniczką po dłuższej batalii tłumaczenia przez Piotra i Agę, uznał za wystrój domu i już nie sprawdza, czy jego nos mieści się między szczebelkami. Na spacerze grzeczny. Cały czas trwa także nauka nie histeryzowania o wszystko i jęczenia, za którą trzymam kciuki. Quote
MARCHEWA Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 doddy napisał(a): Klatkę z koszatniczką po dłuższej batalii tłumaczenia przez Piotra i Agę, uznał za wystrój domu i już nie sprawdza, czy jego nos mieści się między szczebelkami. :roflt::roflt:On jest po prostu rewelacyjny:evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Z ciekawostek Bolusiowych, to Boluś nas mało o zawał nie przytrącił. Otóż w domu Bolo jest bardzo spokojny. Już podejrzewaliśmy babeszjozę, chorobę... bo to aż było nie do wyobrażenia. Piotr pojechał z nim do weta, ale ten potwierdził iż Boluś to SPOKOJNY okaz zdrowia. :evil_lol: Quote
doddy Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 KOŃCOWE ROZLICZENIE BOLUSIA Wpłaty: MARCHEWA 200zł (12.03) Wydatki: Hotel marzec - 412,36 RAZEM: - 377,68 zł. Quote
MARCHEWA Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 doddy napisał(a):Z ciekawostek Bolusiowych, to Boluś nas mało o zawał nie przytrącił. Otóż w domu Bolo jest bardzo spokojny. Już podejrzewaliśmy babeszjozę, chorobę... bo to aż było nie do wyobrażenia. Piotr pojechał z nim do weta, ale ten potwierdził iż Boluś to SPOKOJNY okaz zdrowia. :evil_lol: Chyba ten domek musi się Bolusiowi podobać,że takiego aniołka udaje:diabloti: Quote
doddy Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Karinsien, a dasz radę powiedzieć mniej więcej kiedy? Znalazłam wpłatę na 25zł, ale pewnie ślepa jestem i słabo szukam. Quote
Karinsien Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 To ja się pomyliłam. Oczywiście wpłacałam 25 zł, a nie 50 zł ;-). Mylą mi się już te wpłaty ;-) Quote
doddy Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 A to wpałata 25zł jest uwzględniona w pierwszym rozliczeniu :) Quote
MARCHEWA Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Jak tam u naszego chłopaka po Swietach? Quote
doddy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ostatnie wieści mam ze świąt wysłane wraz z życzeniami :) Quote
MARCHEWA Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Doddy-a dokumenty Bolerka odeślesz do schroniska?bo tam pewnie czekają. Dzisiaj przelałam uzbierane z bazarków 225 zł za Bolcia;) I czekam na jakąś fotę z nowego domku;) Quote
doddy Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dokumenty leżą cały czas na biurku... przepraszam, że jeszcze nie odesłałam. Uzupełnić je z danymi nowych właścicieli, czy tylko dołączyć kopię naszej umowy? Quote
MARCHEWA Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 doddy napisał(a):Dokumenty leżą cały czas na biurku... przepraszam, że jeszcze nie odesłałam. Uzupełnić je z danymi nowych właścicieli, czy tylko dołączyć kopię naszej umowy? Jak możesz to wpisz nowych opiekunów;) Quote
doddy Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ciotka Kana się nie chwali tu, więc ja przekleję foty Bolusia. Pamiętacie jeszcze o tym przystojniaku ?? Bolo wygląda wspaniale! pięknie schudł i nabrał przyzwoitych kształtów. Widać że nowe pańciostwo wkłada w niego dużo pracy ;) Zachowuje się jak duży szczeniak ;) Kocha wszystkich i wszystko. Quote
Recommended Posts