red Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zobaczyłam ją wczoraj, jej smutne oczy ....wpatrzone z nadzieją w człowieka, trzęsie się i przykleja do ściany, w jej oczach jest coś co przemawia ludzkim głosem - spójrz na mnie, zabierz mnie stąd. Nie mogę przestać o niej myśleć. ta sunia jest wysterylizowana, jest wielkości małego sznaucera, po sterylizacji jest jeszcze sama, a kiedy trafi do boksu z kilkoma psami.....nie wiem jak ona to przeżyje, widać, że nie poradzi sobie. Pomóżmy wyciągnąć ją szybko ze schroniska, nawet do domku tymczasowego...... Quote
kamilawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Piękna laleczka. A ona nie taka jamnikowata? [nie bić proszę, ja się nie znam :D) Quote
agusiazet Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Prawdziwa piękność! Trzeba ją ogłaszać na pewno komuś wpadnie w oko! Quote
kamilawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nie udał się za bardzo, ale zawsze będzie: Quote
epe Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zawsze z zainteresowaniem zaglądam na wątki Red,jaką to kolejną bidę pokaże! Nie znam się na tej kudłatej bidulce,więc muszę ją pokazać specjalistce od takich kudłatych -Weszce:lol: Ona takim szuka skutecznie domków;) Quote
tula Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Red jeszcze napisz prosze w jakim wieku jest sunia i jak ja nazwiemy do ogłoszeń? Kamilawa fajny banerek, dziękujemy:) Quote
epe Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jak będzie więcej info o malutkiej,to może warto ją tu wstawić? http://www.dogomania.pl/threads/146370-KudA-acze-w-potrzebie-Kacperek-za-TM Zawsze to większe szanse na domek! Quote
red Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Ona jest raczej sznaucerowata a nie jamnikowata, jutro dowiem się o jej wiek i szczegóły jak trafiła do schroniska. A na imię może jej dać SARA.....? Jak biedna mała księżniczka. Chyba, że macie inny pomysł.... Quote
fizia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jakie cudo! Oczy faktycznie ma niesamowite Quote
malawaszka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 jejku tak wygląda że może być mixem sznaucerka - te jasne włoski są białe/szare czy brązowe? ale oczy - oczy przerażone, wciśnięta w kącik... :( gdzie je brać wszystkie... dałam ją na allegro sznupciowe http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=903176076 przydałby się nr telefonu red Quote
red Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Malawaszka, ona ma te jasne włoski koloru beżowego, jak na zdjęciu. Tel. do mnie 501-732-982 lub email: [email protected] Dzięki wielkie za ogłoszenie suni. Quote
E-S Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jakie cudo ... piękny pyszczek, dodana już na szorściaki w potrzebie? Ewa Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 O Bozuiniu jakie to male piekne. A moze Dt? Quote
tula Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Red a udało Ci się coś więcej o suni dzisiaj dowiedzieć? Quote
red Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Dowiedziałam się tylko, że to mix sznaucer, że jest młoda i że nie wchodzi do środka boksu, cały czas siedzi na zewnątrz. Tula, poogłaszaj ją, ja już wszędzie szukam domu tymczasowego, ale póki co....nie mam. Nie mogę przestać o niej myśleć, trzeba ją zobaczyć na żywo, jakie to biedactwo.... Quote
tula Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Będę ogłaszać bidulkę, ale co to znaczy że jest młoda, nie mogą okreslic jej wieku? Quote
malawaszka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 mnie ona wygląda na dzieciątko jeszcze - max rok - te oczka takie... ehhh :( Quote
tula Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='red']Nie było w karcie, póki co.....[/QUOTE] Czyli wetka się zastanawia:razz: Quote
tula Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Red napisałam na szybko taki tekst do ogłoszeń, jak uważasz że przydałoby się coś zmienić to napisz proszę: [FONT=Arial]"Sara to młoda sunia, wielkością przypominająca małego sznaucera. Jest łagodna i przyjacielska, ale strasznie smutna i samotna. Sara całymi dniami siedzi wtulona w ścianę czekając aż ktoś przyjdzie i zabierze ją do domu, tak wielkie błaganie jest w jej oczach. Ona boi się wchodzić do boksu i mimo mrozu ciągle siedzi na dworze. Ta śliczna sunia bardzo potrzebuje swojego człowieka, każdy kolejny dzień w schronisku jest dla niej przerażający. Sunia została wysterylizowana i czeka na dobrą duszę.[/FONT] [FONT=Arial]Pomożemy w transporcie do nowego domu."[/FONT] Quote
red Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Ok, może ja wieczorem coś wymyślę jeszcze. Quote
rita60 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Sliczna jestes malenka,czy ona ma ogłoszenia ? Quote
Recommended Posts