tula Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dużo szczęścia Saruniu:loveu:, a my z niecierpliwością czekamy na relację z nowego domu. Wielkie dzięki Kinga za wielką pomoc:loveu: Quote
KoWaL^ Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Sunia-tak na nią wołamy jest naszym kochanym pieskiem. Wszyscy jesteśmy bardzo szczęśliwi ,że ją mamy.Wielkie dzięki. Quote
malawaszka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Cudownie, że malutka już bezpieczna we własnym domku :laola: Quote
rita60 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 KoWaL^ napisał(a):Sunia-tak na nią wołamy jest naszym kochanym pieskiem. Wszyscy jesteśmy bardzo szczęśliwi ,że ją mamy.Wielkie dzięki. Witaj KoWal:loveu:cieszymy sie,ze mała znalazła kochajacy domek,teraz czekamy na foty:razz: Quote
red Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Witaj KoWal na forum, fajnie, że się zalogowałeś, może czasem coś napiszesz o malutkiej Saruni, no i obiecane mam zdjęcia......Bądź szcześliwa Saruniu, zapomnij na zawsze o schroniskowym koszmarze! Quote
red Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Witaj KoWal na forum, fajnie, że się zalogowałeś, może czasem coś napiszesz o malutkiej Saruni, no i obiecane mam zdjęcia......Bądź szcześliwa Saruniu, zapomnij na zawsze o schroniskowym koszmarze!:multi: Quote
tula Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ja również serdecznie witam Cie KoWal:) i bardzo sie cieszę że będziemy mieć relacje z pierwszej ręki:) Quote
KoWaL^ Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 tula napisał(a):Ja również serdecznie witam Cie KoWal:) i bardzo sie cieszę że będziemy mieć relacje z pierwszej ręki:) Witam serdecznie:) Jest kochana i grzeczna,tylko nie bardzo chce jeść:shake: W jednej misce ma suchą karmę a w drugiej z puszki i nie je. Trzeba jej dawać z ręki to trochę zje.Lubi bardzo biały ser:lol: I jeszcze, ona nieraz tak jakby kaszlała tak głośno dycha,może coś z gardłem,nie wiem.Niedługo wyśle fotki. Quote
tula Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 KoWal jesli możecie to wybierzcie się z Sarunią do weta, myślę że dobrze byłoby gdyby ją zobaczył, może sie przeziębiła albo ma robaki, przy robakch psy też czesto kaszlą no i mogą nie mieć apetytu. Cieszę się bardzo że sunia jest grzeczna i że do Was trafiła:) Gdybys miał problem z wstawieniem fotek to podaję swojego maila: [email protected], chętnie pomogę:) Quote
kinga1 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Będzie jadła to kwestja zmiany otoczenia, u mnie ładnie jadła oprócz pierwszego dnia. Proszę dać jej dwa razy z ręki i podsunąć miseczkę. U mnie łapała ją zadyszka jak za bardzo ciągneła, ale to był tylko jeden dzień taki.Wtedy robiłam krótkie spacery, nie wiem czy to nie na tle nerwowym bo stawałam i uspokajałam ją to pomagało.Może tak być,że w pomieszczeniu jest duszno, a na dworzu zimno i zmiana temperatur tak wpływa na oddychanie, ale wizyta u weterynarza jest konieczna. Co do robaków to ładnie się załatwiała, ja ją odrobaczyłam raz no i swoją, była też pryskana na insekty. Trzeba uwarzać bo lubi zbierać na dworzu świństwa. Cieszę się,że znalazła swój kącik. Musi się oswoić i nabrać pewności, że to już jej miejsce. Jest może po prostu rozbita emocjonalnie przy tylu zmianach.Umie jeść i lubi jeść tak więc dobrze będzie. Quote
tula Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No to faktycznie jak Kinga ją odrobaczała to nie ma sensu znowu tego robić, faktycznie może to na tle nerwowym, no a poza tym Kinga najlepiej poznała Sarunię więc na wie o niej najwięcej:) Sunia musi przywyczaic sie do domku i na pewno szybko to nastąpi:) Quote
tula Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cudne:) i Sarunia sie już w łóżku wyleguje spryciara:) Quote
red Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Dzięki za śliczne zdjęcia, nareszcie już u siebie, Sara ma fajną rodzinkę i dużo miłości. Napiszcie coś jeszcze, a może uda wam się zrobić zdjęcia na spacerku..... Quote
red Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Dostałam dziś umowę adopcyjną - dziękuję. Co u Saruni nowego? Quote
KoWaL^ Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 red napisał(a):Dostałam dziś umowę adopcyjną - dziękuję. Co u Saruni nowego? Witam! sunia ma się dobrze.Lubi jeść i już je i to dużo.Jest naszym kochanym przytulaskiem.:lol:Bardzo ją kochamy i dbamy o nią.Niedługo postaram się zrobić zdjęcie ze spacerku.:loveu:p Quote
tula Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wspaniale bardzo się cieszę że wszystko w porządku i wielkie dzięki KoWal za takie wieści:) i uściski dla Saruni:) Quote
tula Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Bardzo przepraszam ale ja z prośbą o wejście na kolejny radomski wątek, facet psychicznie chory trzyma w strasznych warunkach kilka psiaków i sunie z małymi: http://www.dogomania.pl/threads/1819...7#post14308057 Quote
Recommended Posts