red Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Prosimy o jak najwięcej ogłoszeń..... Quote
rita60 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 red napisał(a):Prosimy o jak najwięcej ogłoszeń..... red wpisz prosze do pierwszego postu tekscik,dane do kontaktu i wiek małej,to ułatwia robic ogłoszenia. Jutro porobie troche. Quote
tula Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 rita60 napisał(a):Sliczna jestes malenka,czy ona ma ogłoszenia ? ja standardowo robię gumtree, cafeanimal i adopcjapsa:) Quote
rita60 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 tula napisał(a):ja standardowo robię gumtree, cafeanimal i adopcjapsa:) Ok,bede pamietała:razz: Quote
red Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Miałam kiedyś swój dom, miękki kocyk i swoją panią...nie wiem dlaczego tu trafiłam. Wszędzie jest zimno, mokro, pełno psów dużych i małych....Bardzo się boję, czy ta pani mnie kiedyś zabierze? Dłużej nie mogę już tu być, wolę chyba umrzeć. Przyklejam się do ściany, tylko do niej mogę się przytulić. A kiedy podchodzi człowiek patrzę na niego żałośnie i błagalnie - może ty mnie stąd zabierzesz? Nie...znów odchodzi! Boję się wejść do środka, bo może przyjdzie moja pani i mnie nie zauważy. Wolę siedzieć na mrozie, choć się trzęsę z zimna. Czekam i czekam, błagam zabierz mnie stąd, kiedy otoczy mnie w innym boksie sfora psów, do którego pewnie mnie przeniosą, nie dam sobie z nimi rady, jestem mała i słaba, nie mogę jeść, tęsknię za domem.....Pomóż mi nim stracę nadzieję! Sara jest młodą malutką suczką,mix sznaucera, wysterylizowaną i pilnie potrzebuje domu. Jest okrutnie wystraszona, potrzebuje pomocy. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 501-732-982 lub email: w.anna@gazeta pl Może być taki tekścik? Quote
rita60 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 alegratka.pl eoferty.pl mojpupil kupiepsa e-zwierzak.pl GiełdaOgłoszen przygarnijzwierzaka adopcjeorg/akceptacja/ nasipupile neeon.pl kokosy.pl dwukropek.pl ofertka.pl Psy.pl Powodzenia malenka:lol: Quote
tula Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Red mi mówiła ze zgłosiła się jakaś bardzo fajna pani z ogłoszenia, może coś z tego będzie, ale Red pewnie potem więcej napisze:) Quote
rita60 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 tula napisał(a):Red mi mówiła ze zgłosiła się jakaś bardzo fajna pani z ogłoszenia, może coś z tego będzie, ale Red pewnie potem więcej napisze:) Ciiiii:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
E-S Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 tula napisał(a):Red mi mówiła ze zgłosiła się jakaś bardzo fajna pani z ogłoszenia, może coś z tego będzie, ale Red pewnie potem więcej napisze:) No i coś wiadomo? Czy fajna psinka będzie mieć fajna panią? Ewa Quote
tula Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Nawet jezeli wszystko dobrze pójdzie to Sarunia musi jeszcze troszke poczekac bo zainteresowana pani mogłaby ją zabrać dopiero w następny weekend z Warszawy, Red ma kontakt z tą panią i wszystko będzie na bieżąco ustalać:) Nam pozostaje baardzo mocno trzymać kciuki:) Quote
rita60 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 tula napisał(a):Nawet jezeli wszystko dobrze pójdzie to Sarunia musi jeszcze troszke poczekac bo zainteresowana pani mogłaby ją zabrać dopiero w następny weekend z Warszawy, Red ma kontakt z tą panią i wszystko będzie na bieżąco ustalać:) Nam pozostaje baardzo mocno trzymać kciuki:) Trzymam nieustajaco....... Quote
fizia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Trzymam kciuki!! A może udałoby się gdzieś zabrać malutką na ten tydzień, żeby już nie musiała się tak bać? Quote
red Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Na razie nic nie piszę......ale chyba póki co będzie dla niej dt w Warszawie Quote
kinga1 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Witam. Specjalnie zarejestrowałam się by powiedzieć, że sunia będzie u mnie na domku tymczasowym już w sobotę. Jak tylko spojrzałam na nią to tak jakbym widziała swoją Kirkę. Malutka wytrzymaj jeszcze dwa dni.. Quote
red Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Już nie mogę się doczekać kiedy zabiorę ją z boksu, musi wytrzymać.....pojedziemy z koleżanką w sobotę. Kinga, fajnie, że się zalogowałaś. Quote
kinga1 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dojdzie do siebie i będzie jej cieplutko. Srogą zimę mamy tego roku, nic się nie lituje. Już nie mogę się doczekać kiedy ją przytulę Quote
tula Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kinga wielkie dzięki, bardzo się cieszę:loveu: Red super że jedziecie zawieźć Sarunię:loveu: Quote
bogusika1 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 cudownie ze piesia ma chociaz domek tymczasowy. Quote
rita60 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 red dostałam dwa maile w sprawie małej:razz:,dwa domki chetne na adopcje,co odpowiedziec,czy wysłac ci na PW ? Quote
tula Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Rita a czy którejś z tych zainteresowanych osób nie mogłabys polecić Snickersa z naszego schronu? Snickers jest 3 letnim psiakiem przypominającym owczarka nizinnego tylko że mniejszym. Jego własciciele wyprowadzili sie a jego po prostu zostawili w starym domu i tak trafil do schroniska. To pogodny, bardzo łagodny psiak. Nie wiem czy jest juz wykastrowany ale w razie co to nie ma z tym problemu. Oto Snickers, niestety narazie mam tylko ta fotkę ale p. kierownik schroniska obiecała mi więcej:) Quote
rita60 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 tula bardzo chetnie polece:lol:,ale jeszcze nie wiem,czy mam kategorycznie napisac,ze mała juz ma domek:roll: Quote
tula Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dzięki Rita:) Red dzisiaj mi mówiła że ta pani jest zdecydowana, a że jest w warszawie podobno jeszcze jedna chetna osoba, która dzisiaj dzwoniła i chciałaby przygarnąć Sarę. Quote
Recommended Posts