Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

red napisał(a):
Prosimy o jak najwięcej ogłoszeń.....

red wpisz prosze do pierwszego postu tekscik,dane do kontaktu i wiek małej,to ułatwia robic ogłoszenia. Jutro porobie troche.

Posted

Miałam kiedyś swój dom, miękki kocyk i swoją panią...nie wiem dlaczego tu trafiłam. Wszędzie jest zimno, mokro, pełno psów dużych i małych....Bardzo się boję, czy ta pani mnie kiedyś zabierze? Dłużej nie mogę już tu być, wolę chyba umrzeć.
Przyklejam się do ściany, tylko do niej mogę się przytulić. A kiedy podchodzi człowiek patrzę na niego żałośnie i błagalnie - może ty mnie stąd zabierzesz? Nie...znów odchodzi! Boję się wejść do środka, bo może przyjdzie moja pani i mnie nie zauważy. Wolę siedzieć na mrozie, choć się trzęsę z zimna. Czekam i czekam, błagam zabierz mnie stąd, kiedy otoczy mnie w innym boksie sfora psów, do którego pewnie mnie przeniosą, nie dam sobie z nimi rady, jestem mała i słaba, nie mogę jeść, tęsknię za domem.....Pomóż mi nim stracę nadzieję!
Sara jest młodą malutką suczką,mix sznaucera, wysterylizowaną i pilnie potrzebuje domu. Jest okrutnie wystraszona, potrzebuje pomocy. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 501-732-982 lub email: w.anna@gazeta pl

Może być taki tekścik?

Posted

alegratka.pl
eoferty.pl
mojpupil
kupiepsa
e-zwierzak.pl
GiełdaOgłoszen
przygarnijzwierzaka
adopcjeorg/akceptacja/
nasipupile
neeon.pl
kokosy.pl
dwukropek.pl
ofertka.pl
Psy.pl

Powodzenia malenka:lol:

Posted

tula napisał(a):
Red mi mówiła ze zgłosiła się jakaś bardzo fajna pani z ogłoszenia, może coś z tego będzie, ale Red pewnie potem więcej napisze:)

Ciiiii:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

tula napisał(a):
Red mi mówiła ze zgłosiła się jakaś bardzo fajna pani z ogłoszenia, może coś z tego będzie, ale Red pewnie potem więcej napisze:)

No i coś wiadomo? Czy fajna psinka będzie mieć fajna panią?
Ewa

Posted

Nawet jezeli wszystko dobrze pójdzie to Sarunia musi jeszcze troszke poczekac bo zainteresowana pani mogłaby ją zabrać dopiero w następny weekend z Warszawy, Red ma kontakt z tą panią i wszystko będzie na bieżąco ustalać:) Nam pozostaje baardzo mocno trzymać kciuki:)

Posted

tula napisał(a):
Nawet jezeli wszystko dobrze pójdzie to Sarunia musi jeszcze troszke poczekac bo zainteresowana pani mogłaby ją zabrać dopiero w następny weekend z Warszawy, Red ma kontakt z tą panią i wszystko będzie na bieżąco ustalać:) Nam pozostaje baardzo mocno trzymać kciuki:)

Trzymam nieustajaco.......

Posted

Witam. Specjalnie zarejestrowałam się by powiedzieć, że sunia będzie u mnie na domku tymczasowym już w sobotę. Jak tylko spojrzałam na nią to tak jakbym widziała swoją Kirkę. Malutka wytrzymaj jeszcze dwa dni..

Posted

Już nie mogę się doczekać kiedy zabiorę ją z boksu, musi wytrzymać.....pojedziemy z koleżanką w sobotę. Kinga, fajnie, że się zalogowałaś.

Posted

Rita a czy którejś z tych zainteresowanych osób nie mogłabys polecić Snickersa z naszego schronu? Snickers jest 3 letnim psiakiem przypominającym owczarka nizinnego tylko że mniejszym. Jego własciciele wyprowadzili sie a jego po prostu zostawili w starym domu i tak trafil do schroniska. To pogodny, bardzo łagodny psiak. Nie wiem czy jest juz wykastrowany ale w razie co to nie ma z tym problemu.
Oto Snickers, niestety narazie mam tylko ta fotkę ale p. kierownik schroniska obiecała mi więcej:)

Posted

Dzięki Rita:) Red dzisiaj mi mówiła że ta pani jest zdecydowana, a że jest w warszawie podobno jeszcze jedna chetna osoba, która dzisiaj dzwoniła i chciałaby przygarnąć Sarę.