Javena Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 lilk_a dziekujemy bardzo. Kazda pomoc ,waga złota. Quote
AlfaLS Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='Javena']lilk_a dziekujemy bardzo. Kazda pomoc ,waga złota.[/QUOTE] To najprawdziwsza prawda:lol:. Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!!!!! Quote
UBOCZE Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dziękujemy lilk_a. Bardzo miło wspominam Twoje bazarki.:lol: Jeśli będzie potrzeba, mogę je urozmaicać wierszykami, ale to już zależy o Twojego pomysłu...;) Alfa, tytuł bardzo mi podoba się, tylko chyba warto wstawić imię Dylanki. Ale to od Ciebie zależy, ja ostatnio nie mam szczęścia do przyciągających pomysłów...:shake: Quote
AlfaLS Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ok, tylko co z tytułu usunąć???????? Kurcze wszystko ważne:hmmmm: Quote
Javena Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Myśle,że z ta wiosną było dobrze. Mnie to przyciągło. Quote
UBOCZE Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Może zamiast "Proszę o pomoc!!!" - "Pomocy!!!"... Sam już nie wiem. Tak szkoda tej Dylanki...:-( Quote
Javena Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Szkoda,tym bardziej ,że to już drugie podejście. Jednak wierze,że sie uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AlfaLS Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 A teraz? Przyjmuję wszelkie sugestie - Dylanko jeszcze trochę!!!!!!!!!! Quote
Grosziwo Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dzięki Javena za informację. W tym miesiącu już nic nie dam rady wpłacić ale od marca deklaruję wpłaty 30 zł. co miesiąc. Dylanka przez to, że jest taka "nijaka" jest piękna i ja uwielbiam te "zwykłe" piękności. Ona jest po prostu psicą dla koneserów :loveu: Quote
UBOCZE Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dla mnie tytuł teraz świetny. Nawet wiosnę udało Ci się jeszcze zmieścić...:lol: [FONT=Arial Black]Staruszka Dylusia ma już 100 złotych deklaracji. Miejsce w hoteliku będzie czekało, tylko czy zdążymy uzbierać??? Kto da jeszcze choć kilka złotych??? Błagamy!!!![/FONT] Quote
Javena Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Grosziwo ,ja dziekuję Ci z całego serca. Ja też mam słabosć do takich ,co to przechodzi sie obojetnie,bo nie mają jakiegos wyjątkowego uroku. Takie sa właśnie najwspanialsze.DZIEKUJE za odzew!!!!!! Quote
UBOCZE Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Grosziwo']Dzięki Javena za informację. W tym miesiącu już nic nie dam rady wpłacić ale od marca deklaruję wpłaty 30 zł. co miesiąc. Dylanka przez to, że jest taka "nijaka" jest piękna i ja uwielbiam te "zwykłe" piękności. Ona jest po prostu psicą dla koneserów :loveu:[/QUOTE] Jej!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Grosziwo,Bardzo, Bardzo Dziękujemy!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Guest malva Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 dzięki za zaproszenie na wątek psiulek którego miałam w podpisie dzis pojechał do domku więc teraz kolej na lepszze czasy dla panny D. Quote
UBOCZE Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [COLOR=#0000ff]UBOCZE 25 zł. od marca AlfaLS 20 zł. od marca filcant 20 zł. Nikus 10 zł. Javena 5 zł. Agata51 10 zł. od marca córeczka filcant 10 zł.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Grosziwo 30 zł. od marca [B]RAZEM 130 ZŁ[/B]. :multi::multi::multi:[/COLOR] [COLOR=#0000ff][/COLOR] [FONT=Arial Black][COLOR=#0000ff]Brakuje jeszcze 220 złotych deklaracji...[/COLOR][/FONT] Quote
AlfaLS Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='Grosziwo']Dzięki Javena za informację. W tym miesiącu już nic nie dam rady wpłacić ale od marca deklaruję wpłaty 30 zł. co miesiąc. Dylanka przez to, że jest taka "nijaka" jest piękna i ja uwielbiam te "zwykłe" piękności. Ona jest po prostu psicą dla koneserów :loveu:[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!!!! Liczy się każda złotówka a Ty proponujesz aż 30 zł.:multi:. A określenie "psica dla koneserów" jest super:lol:. Myślę że przed marcem Dylanka do hoteliku raczej nie pojedzie, więc Twoja deklaracja jest idealnie "na czasie":lol:. [quote name='UBOCZE']Dla mnie tytuł teraz świetny. Nawet wiosnę udało Ci się jeszcze zmieścić...:lol: [FONT=Arial Black]Staruszka Dylusia ma już 100 złotych deklaracji. Miejsce w hoteliku będzie czekało, tylko czy zdążymy uzbierać??? Kto da jeszcze choć kilka złotych??? Błagamy!!!![/FONT][/QUOTE] Tylko szkoda że w tych tytułach nie można używać koloru, można by jeszcze dramatyczniej ale........ Niestety nie mamy gwarancji, że miejsce na Dylankę będzie czekało :shake: - ono jest teraz......jak długo będzie wolne?????? Aż nie przyjedzie jakiś psiak:shake: Nie mogę Zuzi napisać że zaklepuję miejsce, bo Dylanka "kiedyś" pojedzie - po prostu, jest wolny kojec - jest chętny - miejsce zajęte. Dylanka jest 5-ta czy 6-ta w kolejce, psiaki przed nią albo mają jeszcze nie zebrane deklaracje, albo dogomaniacy rozważają inne opcje np. DT i tylko dlatego ona może jechać już. Może ale ......nie może bo ta kasa:shake: Quote
Poker Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dostałam zaproszenie na wątek od AlfaS.Będę śledzić losy suni i jak będę miała gorsz na zbyciu to wpłacę.W tej chwili mam za dużo zobowiązań. Quote
AlfaLS Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='Poker']Dostałam zaproszenie na wątek od AlfaS.Będę śledzić losy suni i jak będę miała gorsz na zbyciu to wpłacę.W tej chwili mam za dużo zobowiązań.[/QUOTE] Poker witamy!!!!!!! Zaglądaj bardzo prosimy, dzięki temu Dylankę będzie widać a to już coś;) Malva witamy także - oby Twoje słowa się spełniły:lol: Quote
Guest malva Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Poker']Dostałam zaproszenie na wątek od AlfaS.Będę śledzić losy suni i jak będę miała gorsz na zbyciu to wpłacę.W tej chwili mam za dużo zobowiązań.[/QUOTE] oprócz tego że ja dostałam zaproszenie od Javeny (dzięki! )mogę dokładnie skopiować słowa Poker Javena wysłała do mnie zaproszenie dokładnie w tym samym momencie kiedy przeglądałam forum w poszukiwaniu kolejnego kandydata na podpis-a decyzję podejmuję zwykle dosc długo tym razem nie musialam- dobry znak :) Quote
Javena Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 malva ,bardzo ,bardzo dziekuje. Sama też mam troche deklaracji,ale nie mogłam odmówic chocby tej piatki. Ona jest taka smutna. ścisnęło mi serce,tym bardziej,ze juz tyle lat za tymi kratami. Quote
Javena Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Milciu ,bardzo dziękuje za odzew.Kazda złotówka ,przybliza ją do lepszego życia. Quote
UBOCZE Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dziękujemy, Milciu, kilkadziesiąt takich deklaracji i Dylanka miałaby już zapewniony hotelik. Naprawdę, tak jak w tytule, każda złotówka się liczy... Dziękuję Javenie za propagowanie sprawy, Malvie za udział i bannerek w podpisie... Przy tylu sprzymierzeńcach musi się udać... Quote
AlfaLS Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='milcia17']zadekleraluje 5zł ![/QUOTE] Deklaracja stała? Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!!!!!!! Kurcze pół dnia wysyłałam zaproszenia a odzew raczej skromny - tym bardziej dziękuję tym wszystkim, którzy w niedzielę odwiedzili Dylankę:lol: Quote
UBOCZE Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [COLOR=#0000ff]UBOCZE 25 zł. od marca[/COLOR] [COLOR=#0000ff]AlfaLS 20 zł. od marca[/COLOR] [COLOR=#0000ff]filcant 20 zł.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Nikus 10 zł.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Javena 5 zł.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Agata51 10 zł. od marca[/COLOR] [COLOR=#0000ff]córeczka filcant 10 zł.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Grosziwo 30 zł. od marca[/COLOR] [COLOR=#0000ff]milcia17 5 zł.[/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]RAZEM 135 ZŁ. DEKLARACJI MIESIĘCZNYCH[/B] .............[/COLOR] [COLOR=#0000ff]BRAKUJE 215 ZŁOTYCH... JESZCZE TYLKO 15 ZŁ., ŻEBY BRAKOWAŁO 200.........[/COLOR] Quote
Recommended Posts