Jump to content
Dogomania

Dylanka (*) odeszła szczęśliwa i biega z innymi tyszakami za TM.......

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[[quote name='agata51']Alfa, nie mów, że moja lipcowa wpłata nie doszła. I że nie dotarło do ciebie mije PW.[/QUOTE]
Agatko doszła, dokładnie dziś 28-go została zaksięgowana na moim koncie ;). A PW dostałam wcześniej ale czekałam na kasiorkę;). Listę z wpłątami zaś z reguły uzupełniam wieczorem i dlatego jeszcze Cię nie wypisałam.... A paczuszka dotarła? Bo chciałabym już zamknąć bazarek.

Posted

Wpłynęło dla Dylanki 20 zł. deklaracji stałej plus dodatkowe 5 zł. ekstra od Agaty51. Bardzo dziękujemy!!!!!!!
[B]Dziś Dylanka jest na minusie już tylko 24 zł.[/B];)

Posted

Postaram się wpłacić dla Dylanki ok 10go, skoro to problem z późniejszym terminem.Zaglądam i czytam Dylaneczko nasza kochana.Coś domku nie widać.Fajnie jakby się znalazł i na dodatek ten właściwy.

Posted

[quote name='Syla']Postaram się wpłacić dla Dylanki ok 10go, skoro to problem z późniejszym terminem.Zaglądam i czytam Dylaneczko nasza kochana.Coś domku nie widać.Fajnie jakby się znalazł i na dodatek ten właściwy.[/QUOTE]
Syla, kochana tak jak Ty wpłacasz to nie ma problemu, spokojnie może zostać ;). Jest jednak kilka wpłat, które przychodzą ok. 1-go a my za hotelik płacimy przed 27-mym ale i tak zawsze jest jakieś wyjście. Damy radę:lol:. Jednak bardzo dziękuję za dobre chęci :Rose:.

Posted

Kochani jak możecie to podnieście od czasu do czasu bazarek na Mikunie, Posterka i Dylankę . Brak kasy na utrzymanie psiaków bo deklaracje niestety trochę się wykruszyły, a nowych brak :-(
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/190315-Ciuszkowy-bazarek-na-quot-tyszaki-quot-brakuje-im-na-hotelik-do-15.08.2010-godz.-24.00"]http://www.dogomania.pl/threads/1903...10-godz.-24.00[/URL]
Bardzo proszę ;-)

Posted

Dziewczyny przepraszam najmocniej ale zapomniałam wpłacić deklaracji dla Dylanki. Przpomnieło mi się o niej dzisiaj po porannym spacerze z moją bandą, na której spotkałam nowych sąsiadów z bokserkiem o imieniu Dylan :-) no i wchodzę na historię przelewów, patrzę a tu brak przelewu dla Dylanki....:shake:

Już się poprawiłam, przelew poszedł.

Posted

[quote name='fergilka']Kochani czy hotelik zuzim nie ucierpiał w obecnej powodzi? w końcu to okolice Zgorzelca :-([/QUOTE]
Na wątku Balbinki - innej naszej tyszanki, która rezyduje u ZuziM dziewczyny napisały że na szczęście nie ucierpiał :lol:. Jakoś on jest w troszkę innych okolicach niż te zagrożone i zatopione tereny.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Co nowego u kochanej Dylanki?

Ile aktualnych ogłoszeń ma nasza "psia dziewczynka"?[/QUOTE]

Mam nadzieję, że Zuzia nam niedługo napisze co u naszej Dylaneczki słychać;). Teraz to pewnie ma sporo pracy........Całe szczęście że ta powódź ich nie zalała bo wtedy to by już :placz: był.........

Od ostatniego rozliczenia na konto Dylaneczki wpłynęło:
- od Bjuty 5 zł.,
- od Pana Bartosza Z. z Goldenline 50 zł.,
- od Grosziwo 30 zł.,
- od Fergilki 15 zł.,
- od Nikusia 15 zł.,
Razem: 115 zł.[B] Bardzo dziękujemy wszystkim wpłacającym!!!!!!!![/B]Dziś na koncie Dylanki jest 91 zł.

Posted

A ja mimo, że nie piszę, to codziennie zaglądam do Dylani. Kochana dziewczyna. Szkoda, że na początku tak ekspresowo poszła zbiórka deklaracji a teraz co miesiąc "trwoga" czy starczy na opłacenie hoteliku. Ale mam nadzieję, że ta dama i z tej comiesięcznej opresji zawsze wyjdzie obronną łapą. Komu jak komu , jej się należy :loveu:

Posted

Dylanka mi wybaczy ale taki jak ona psiak dla koneserów Fuksio zbiera na swój kojec. Może któraś cioteczka kupi choć jedno serduszko, to tylko ([B]AŻ [/B]dla Fuksia) 5 zł. PROSZĘ !!! On tak jak Dylaneczka nie powinien już nigdy nie zaznać niczego złego [url]http://www.dogomania.pl/threads/190904-Pomóż-zbudować-DOM-dla-Fuksa!-5zł-DOM!-do-31.08.:[/url] :modla::modla::modla:

Posted

Nie mam teraz pracy i powinnam zawiesić wszystkie swoje liczne deklaracje, jednak dopóki dam radę, to tego nie zrobię.Dorywczej kilka dni mialam...Dylance wyslałam, a od jutra znowu intensywne szukanie.Pozdrawiam Dylaneczkę.

Posted

[quote name='Syla']Nie mam teraz pracy i powinnam zawiesić wszystkie swoje liczne deklaracje, jednak dopóki dam radę, to tego nie zrobię.Dorywczej kilka dni mialam...Dylance wyslałam, a od jutra znowu intensywne szukanie.Pozdrawiam Dylaneczkę.[/QUOTE]
To my wszyscy mocno trzymamy kciuki za udane poszukiwania :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Przepraszam, ze nie pisalam dlugo ... bylam odcieta od internetu przez tydzien.

Dylaneczka nadal z Balbinka okupuja moj wiatrolap i pom. gospodarcze.
Teraz razem z nimi nocuje Szila... mala starowinka, ktora mi przestala chodzic .... codziennie do pani doktor na zastrzyki jezdzimy.
Dylaneczke, jak probowalam na noc zamykac w kojczyku, to mi zdemolowala otoczenie kojca ... podarla folie, na ktorej lezaly kamienie wokolo kojca ... podarla ponton i wypatroszyla go z gabki ....
To maly szkodnik..... Ale za to strasznie przytulasty i kochany ...

Posted

Zuziu one obie zakosztowały mieszkania w domu i chyba dlatego nie chcą już do budki :evil_lol: Jak tak dalej pójdzie to będziesz miała spore zagęszczenie w domu ale za to w kojcach luźniej :evil_lol:.

Jak to fajnie że już masz kontakt ze światem a my z Tobą :multi: