Jump to content
Dogomania

Dylanka (*) odeszła szczęśliwa i biega z innymi tyszakami za TM.......

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miejsce czeka juz gotowe.
Dylanka bedzie miala za sasiadow kudlaczka Skubiego, ktory dojechal do nas dzisiaj i Misia-staruszka z Palucha.
Mam nadzieje, ze sie polubia.
Nikus.... nie pucuj auta na wyjaz przypadkiem i jakies gumiaki zabierz ( w eleganckich bucikach mozesz u mnie utonac w blotku po kostki )....... Ta zima jest koszmarna ... a roztopy ... jeszcze gorsze.

Posted

To chyba wszędzie te roztopy bo u nas tak samo:evil_lol:. Ale i tak się z nich cieszę bo dla mnie to taka drobna zapowiedź wiosny:lol:.
Dylanko Twoja ostatnia nocka w schronisku:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Nikus']Wiadomość z ostatniej chwili:) Dylankę odwozimy razem z Grażyną:)[/QUOTE]
Z jednej strony się cieszę:multi:, a z drugiej nie bardzo:shake:. Grażyna powiedziała że nie będzie robiła dużo zdjęć tylko troszkę - a my chcemy duuuuuuuuuuuużo:razz:. Nikus będziesz o nas pamiętał? :p. PROSIMY !!!!!!!!!!!

Posted

[SIZE=3]Po złej nocy wstaje słońce...[/SIZE]
[SIZE=3]Psiaków szczeka już tysiące:[/SIZE]
[SIZE=3]"Jutro będzie sprawy finał:[/SIZE]
[SIZE=3]Dla Dylanki limuzyna..."[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[IMG]http://lh3.ggpht.com/_egcqc76ndII/ScFD9ONxfoI/AAAAAAAABgg/4y1or1W053s/DSC_0220.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='UBOCZE'][SIZE=3]Po złej nocy wstaje słońce...[/SIZE]
[SIZE=3]Psiaków szczeka już tysiące:[/SIZE]
[SIZE=3]"Jutro będzie sprawy finał:[/SIZE]
[SIZE=3]Dla Dylanki limuzyna..."[/SIZE]

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_egcqc76ndII/ScFD9ONxfoI/AAAAAAAABgg/4y1or1W053s/DSC_0220.JPG[/IMG][/QUOTE]
Ale to pięknie napisane:loveu:

Posted

Dylanka już w drodze :multi::multi::multi:
Jest super grzeczną i bezproblemową psinką:loveu:. Bardzo dobrze znosi podróż jedyne czego się domaga to nieograniczona ilość pieszczot i miziaków.;)
Pozdrowienia z trasy od Nikusia i jego współtowarzyszki, która ma bardzo poważne zadanie - siedzi na tylnej kanapie razem z Dylanką i tuli ją ile wlezie ... :evil_lol::evil_lol:
Na całe szczęście poprawia się pogoda :bigcool:

Posted

No i pojechali:multi:. Dylanka była żegnana w schronisku ze łzami w oczach:-(. Pani, która ją wydawała jest w niej zakochana, mówiła że to najsłodsza sunia w schronie:lol:. Niestety nie mogla dać jej domu ale bardzo jej było smutno z powodu wyjazdu psinki. Dylanka wręcz przeciwnie - chciała wyjść i iść, iść, iść:lol:.

[quote name='polubek']mają być piękne fotki takie portretowe do nowych banerków i ogłoszeń. bo kiedy zaczynamy gwiazdę ogłaszać?[/QUOTE]

Fotki zamówione, jeszcze dziś jak dzwoniłam do grazyny9915 to o nie prosiłam:evil_lol:. Sunię można ogłaszać od zaraz - to zdanie pani ze schroniska i Grażynki. Jest przekochana, garnie się do ludzi, pięknie chodzi na smyczy. Może nawet trafić do domu z dziećmi - nic im nie zrobi:lol:. Taki przytulak po prostu. Pięknie jedzie samochodem. Nie szczeka tylko ciekawie patrzy na świat:lol:. Ona się naprawdę psychicznie przygotowała do tego wyjścia - wzięła sobie głęboko do serca to że wychodzi i dostaje szansę jedną na milion na normalne życie:loveu:.
Kurcze, ale się cieszę że wszystko jest ok:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:.

Posted

Wiedziałam, że Dylanka ma to coś w sobie, no bo... jak to możliwe, żeby pies, który spędził tyle czasu za kratkami, bez głasków, bez miłego skojarzenia człowieka, tak bardzo i szybko zaufał i chciał się głaskać?! No cud! Jednak moja intuicja nie zabłądziła! Kochana Dylanka!

Posted

... a ja, znając Dylankę tylko z opisów, zupełnie się nie spodziewałem. Myślałem, że będzie podobny problem, co z oswojeniem Mikuni. Tym bardziej się cieszę!!! :multi::multi::multi:

Z utęsknieniem czekam na dalszą część relacji...:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Livka']Dylanka już w drodze :multi::multi::multi:
Jest super grzeczną i bezproblemową psinką:loveu:. Bardzo dobrze znosi podróż jedyne czego się domaga to nieograniczona ilość pieszczot i miziaków.;)
Pozdrowienia z trasy od Nikusia i jego współtowarzyszki, która ma bardzo poważne zadanie - siedzi na tylnej kanapie razem z Dylanką i tuli ją ile wlezie ... :evil_lol::evil_lol:
Na całe szczęście poprawia się pogoda :bigcool:[/QUOTE]

Ale sie wzruszyłam,do łez. Kochana psinka. Moze czuła ,ze jej los sie odmeni.Tyle przeciez pozytywnej energii szło w jej strone. Czekamy z niecierpliwoscia na c.d.