Tola Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Lady wie co dobre; to był kurczaczek z ryzem i warzywami:cool3: Quote
robkowa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Tola']Lady wie co dobre; to był kurczaczek z ryzem i warzywami:cool3:[/QUOTE] widać że było dobre, po resztkach nie wiadomo co to było, tak wyczyszczona miseczka:cool3: Quote
majqa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Zdecydowanie odżyła i nabrała pewności siebie. Pewnie ciotki mnie okrzyczą ale co tam: TAK 3MAJ ŚLICZNOTO!!! ;-) Quote
Tola Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 A nowy pancio dzisiaj znowu dzwonil i wypytywal o Lady:loveu:. Nie moze sie doczekac jej przyjazdu:lol: Quote
zadra Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Tola']A nowy pancio dzisiaj znowu dzwonil i wypytywal o Lady:loveu:. Nie moze sie doczekac jej przyjazdu:lol:[/QUOTE] Pan zaangażowany,mam nadzieję,że wizyta wypadnie pozytywnie. Quote
zadra Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Tola']A nowy pancio dzisiaj znowu dzwonil i wypytywal o Lady:loveu:. Nie moze sie doczekac jej przyjazdu:lol:[/QUOTE] Pan zaangażowany,mam nadzieję,że wizyta wypadnie pozytywnie.;) Quote
TERESA BORCZ Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 to dość skomplikowane miejsce, wizyta napewniej w sobotę. jutro dzwonimy do PANA KRZYSZTOFA. MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSTKO WYPADNIE POMYŚLNIE, TAK JAK DWA INNE SPRAWDZONE DOMKI W OKOLICY , CUDOWNE. Quote
chalimala Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 jak napisalam Teresie jutro dzwonię do pana żeby się umówić :) albo pojadę ja albo koleżanka już też doświadczona w temacie wizyt :D Quote
__Lara Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']to dość skomplikowane miejsce, wizyta napewniej w sobotę. jutro dzwonimy do PANA KRZYSZTOFA. MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSTKO WYPADNIE POMYŚLNIE, TAK JAK DWA INNE SPRAWDZONE DOMKI W OKOLICY , CUDOWNE.[/QUOTE] Super wieści :D Quote
Tola Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Bardzo dziekuję i trzymam kciuki:loveu: Jutro ja pędzę z Lady na spacerek; podobno z dziewczyny zrobil sie mały uparciuszek i sama wybiera, gdzie chce isc:cool3: Quote
majqa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Czyli będziesz miała niespodziankę! :-) Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [SIZE=3][COLOR=Indigo][B][COLOR=DarkRed][COLOR=RoyalBlue][COLOR=Navy]Kochani Dogomaniacy,[/COLOR] Serdecznie zapraszamy na bazarek dla [U]Kundelkowej Skarbonki![/U] Na pewno o niej słyszeliście, robi wiele dobrego, bądzcie hojni dla potrzebujących kundelków!![/COLOR] [/COLOR]:cool2: [/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=5][COLOR=red][URL="http://www.dogomania.pl/threads/179836-PrzyozdA-b-mieszkanie-na-wiosnAE-dla-kundelkA-w-Do-27-02-2010-r-do-godz-22-giej"]http://www.dogomania.pl/threads/1798...o-godz-22-giej[/URL] [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=Indigo][/COLOR][/SIZE] Quote
agada Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Tola']A nowy pancio dzisiaj znowu dzwonil i wypytywal o Lady:loveu:. Nie moze sie doczekac jej przyjazdu:lol:[/QUOTE] To świetnie!!:loveu:oj chciałabym, by było już szczęśliwie i po wszystkim:roll: Quote
agada Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Tola']Bardzo dziekuję i trzymam kciuki:loveu: Jutro ja pędzę z Lady na spacerek; podobno z dziewczyny zrobil sie mały uparciuszek i sama wybiera, gdzie chce isc:cool3:[/QUOTE] I kto by pomyślał:razz:, a takie to skulone i żebrzące było, potulne:evil_lol::evil_lol:, wyszło szydło z worka:diabloti: Quote
Tola Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='agada']I kto by pomyślał:razz:, a takie to skulone i żebrzące było, potulne:evil_lol::evil_lol:, wyszło szydło z worka:diabloti:[/QUOTE] Oj wyszlo:evil_lol: Jutro jak mi dama pozwoli zrobic, to bądą zdjęcia;) Quote
chalimala Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 dziewczyny nie mogę przeprowadzić wizyty przedadopcyjnej... :( auto mi się zepsulo :( ale poszukam tutaj na dogo mojej koleżanki z wodzisławia... może ona będzie mogła :( przepraszaaam :( Quote
chalimala Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/members/8286-alex1[/URL] to ta użytkowniczka. może ona pomoże... Quote
andzia_F Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No proszę dopiero weszłam i przeczytałam wątek a tu juz takie wieści. No to tzrymam kciuki za domek, powodzenia Lady. Quote
agada Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Tola']Oj wyszlo:evil_lol: Jutro jak mi dama pozwoli zrobic, to bądą zdjęcia;)[/QUOTE] Czekam z niecierpliwością, chciałabym ją zobaczyć... Quote
sacred PIRANHA Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 agada przekazała na sunie 200zł:-) dziękujemy:-) Quote
Recommended Posts