Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam przelew na 40 zł z bazarku - wpłynął do mnie na razie tylko jeden przelew (od katarzyna09), ale nie czekam na drugi, tylko przelewam to, co już mam.

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciocie by musiały pomyśleć o akcji allegro cegiełkowe i na facebooku dać plakat i na nk, wtedy choć troszkę innych osób - niż dogomaniacy by może wpłacali...

Posted

Aukcje cegiełkowe dla Małej sprzedawały się srednio, kiedy sunia była bezdomna, teraz, gdy pozostał tylko dług, mało kto się zainteresuje... :(

Ja wystawiam ponownie bazarek z książkami ofiarowanymi przez betkę, zapraszam!

http://www.dogomania.pl/threads/190806-Janusz-L.Wi%C5%9Bniewski-ksi%C4%85%C5%BCki-autra-Samotno%C5%9Bci-w-Sieci-quot-dla-ONki-Ma%C5%82ej-do-25.08.?p=15178489

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Aukcje cegiełkowe dla Małej sprzedawały się srednio, kiedy sunia była bezdomna, teraz, gdy pozostał tylko dług, mało kto się zainteresuje... :(

Ja wystawiam ponownie bazarek z książkami ofiarowanymi przez betkę, zapraszam!

http://www.dogomania.pl/threads/190806-Janusz-L.Wi%C5%9Bniewski-ksi%C4%85%C5%BCki-autra-Samotno%C5%9Bci-w-Sieci-quot-dla-ONki-Ma%C5%82ej-do-25.08.?p=15178489

pomimo problemow finansowych zdecydowalyscie sie na pomoc Malej, nie wiadomo co by z nia bylo gdyby nie wasza decyzja
podobnie jak w wielu innych przypadkach
ktos powie "wariatki" , moze... ale dzieki takim spontanicznym decyzjom wiele zwierzat zostalo uratowanych

moze wiec ktos pomoze, pomimo tego ze Mala ma juz dom i wielu temat uznalo za zamkniety

doslowne zamkniecie tego tematu - w splacie dlugu po Malej, w przyszlosci zaprocentuje kolejna pomoca innemu zwierzakowi w potrzebie - widmo dlugu nie pozwala w pelni pomagac - bo co, zadluzac sie bez konca?

bo nie ukrywajmy, dobre checi to nie wszystko, kazda pomoc kosztuje...

Posted

Ja chcę kolejny bazarek wystawić, ze swoimi "wyrobami", ale jak na złość stale ktoś albo coś mi przeszkadza i czas zajmuje, goście przyłażą albo sąsiadka, nie mam kiedy robić! :-( Ale będzie, obiecuję! Staram się bardzo!

Posted

Zagląda, zagląda... Ciągle nie mam rzeczy na bazarek, ale zrobiłam przelew na 50 zł. Jutro powinien dojść. Aldona L. z postu z rozliczeniami to ja, Isiak :p

Posted

ja też zaglądam ciągle, ale niestety nie mam jak pomóc, już i tak jestem zadłużona, na tyle psiaków mam deklaracje...
przykro mi bardzo,na prawdę...

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Isiak, dziękujemy, że cały czas jesteś z Małą! :loveu:

A jakże mam nie być, skoro to wypisz-wymaluj moja kochana Aza!

Posted

Isiak napisał(a):
Zagląda, zagląda... Ciągle nie mam rzeczy na bazarek, ale zrobiłam przelew na 50 zł. Jutro powinien dojść. Aldona L. z postu z rozliczeniami to ja, Isiak :p

wpłata doszła bardzo dziękuję ! :)

Posted

i wielkie podziękowania dla beti.r - doszła wpłata 300zł na dług Małej :loveu:
Cieszę , że niezmiernie , że jej trudna sytuacja została dostrzeżona :)

I tym samym w chwili obecnej dług Małej zmniejszył się do 900zł