Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo teraz jedziemy ostatni raz w tym roku, a też musimy zaraz wracać :( a w przyszłym roku dopiero gdzieś w kwietniu będziemy. Tak zazwyczaj jeździmy już od kilku lat :)
Ale Wy jesteście większymi podróżnikami więc ostatecznie może odwiedzicie nas prędzej he he, Muminica ciekawe jak by zareagowała na stare śmieci :)

A ten nochal biedny dobrze że wyleczony, choć zaczerwienienie to już chyba zostanie jako jego znak rozpoznawczy..

Posted

a ja przez sprzątanie dostaję depresji w domu :( Nie mam czasu ani chęci sprzątać codzień, a przecież inaczej się nie da :( I leży taki syfek. Nienawidzę tego!!!! A najgorsze wiecie co jest? Raz na tydzień robię generalne piękne porządki, zachwycona świeżością domu, zapachami i brakiem kłaków, a wystarczy że ferajna zjedzie z powrotem z balkonu (gdzie jest zamykana na czas wielkiego kliningu) albo z ogrodu i dosłownie po 15 minutach kłak na kłaku... Już nawet mieliśmy zebranie rodzinne (sztuk dwie - mąż i ja he he) czego wynikiem było nabycie golarki dla psów na allegro no i niestety, okazało się, że jeden piesek ma tak gęste futro, że trzebaby co tydzień kilka godzin go trymować, a drugi panicznie się boi golarki i staje dęba, a ile krzyku, płaczu przy tym!!! Golarka więc leży. I tak samo kłaki :(

• 2 weeks later...