GoskaGoska Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 aha tylko, ze ja o onki się pytałam :) co z tą roczną sunią rudą onką i zaraz popatrzę jakie mnie jeszcze interesują -generalnie interesują mnie wszystkie tam psiaki :roll:, ale na jakiś się muszę skupić Quote
GoskaGoska Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 na razie proszę o info co z sunią nr 45 - ruda roczna nr 11 Zenta 3latka nr 23 oraz nr 43 Ramzes 7latek Quote
demi Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ta rudzinka, którą chciała lilutosi miała dziś iść do domu, podobno była zamówiona. Quote
demi Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Zenta jest Pani S. ale jak by znalazł sie ktoś fajny, to może by oddała. nie wiem. Quote
GoskaGoska Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 tak to jeszcze te dwa . Proszę jak będziesz miala możliwość do się dowiedz czy poszła do DS ta ruda- bo ja Lilu pytałam o DT. Normalnie Ramzesa mi szkoda. A jeśli Zenta ma DS tam to nie rozumiem czemu jest trzymama za kratami ? Quote
zuziaM Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ktos od kudlaczy pytal tez o [B]sunie nr 29[/B].... Czy wiadomo cos o niej blizej ? Bo byc moze, ze trafi do mnie i stad moje pytanie. Quote
ulvhedinn Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Słuchajcie nie mam siły przebrnąć przez cały wątek, czy te cziłki (szczególnie starsza) szukają jeszcze DT/DS? Jakiej sa wielkości (bardzo bardzo mini?) Quote
wroobelterrorystka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 do mnie odezwała się Pani, która oferuje swoją pomoc :) Quote
demi Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Cziłki są mini mini i szukają dt i ds. Bo na razie są w schronie czekają na zabiegi, są w "baraku". Bo te długowłose szukają tylko ds. Każda pomoc sie liczy! Gosiu ja też wielu rzeczy nie rozumiem, ale co poradzę... Ta ruda miała iść do domu, nie wiem czy uda mi sie dowiedzieć wcześniej czy poszła czy nie. bo Pani S. nie ma jeszcze spisu ze zdjeciami w wordzie, dlatego mamy problem z dogadaniem sie co za psiak. Quote
demi Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 jeśli chodzi o 29 to jak byłam nie było jej. nie miałam zdjecia wiec nie umiałam sie dogadać z opiekunami. Wiem, ze kilka psów poszło do adopcji, ale jeszcze nie wiem jakich. I zaczął sie chaos... Quote
demi Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Wklejam wątek Cziłeczek: [URL="http://www.dogomania.pl/../179533-Urocze-CziA-ki-piesek-i-sunia-z-Dobrocina-szukajAE-cudownych-domkA-w-WrocA-aw?p=14064694#post14064694"]http://www.dogomania.pl/threads/179533-Urocze-CziA-ki-piesek-i-sunia-z-Dobrocina-szukajAE-cudownych-domkA-w-WrocA-aw?p=14064694#post14064694[/URL] prosimy o pomoc w ogłoszeniach! Quote
zuziaM Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Nie wiem dlaczego, ale mi sie watek n ie otwiera..... Quote
demi Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 i moja kochana Czarnuszka, jak moja Majeczka z avatarka: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179534-MaA-a-4-kg-czarnuszka-z-Dobrocina-z-nadziejAE-w-oczach-czeka-na-swoje-miejsce-Wroc?p=14064864#post14064864[/URL] Quote
demi Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 a teraz: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179533-Urocze-CziA-ki-piesek-i-sunia-z-Dobrocina-szukajAE-cudownych-domkA-w-WrocA-aw"]czilki [/URL] Quote
beka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Demi czy owczarki 60 i 61 są? Wiadomo w jakim są wieku?? Chce im założyc wątek na owczarku. W razie co dane do kontaktu proszę Quote
Neris Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Demi, nie mogę się do Ciebie dodzwonić, mówi mi ciągle że numer jest nieosiągalny. Czy dobrze rozumiem że mam odwołać DT dla cziłek? Ważne, bo na to miejsce dałabym jamnika z pseudo. Quote
demi Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Neris']Demi, nie mogę się do Ciebie dodzwonić, mówi mi ciągle że numer jest nieosiągalny. Czy dobrze rozumiem że mam odwołać DT dla cziłek? Ważne, bo na to miejsce dałabym jamnika z pseudo.[/QUOTE] a czy Ty kochana masz mój nowy nr;> 726 905-566;> Dla tych długowłosych myśle, ze tak, bo one obie mają iść od razu do ds.. taki wymóg właściciela. Quote
demi Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/../179538-Sara-piAE-kna-mA-oda-Dobermanka-z-Dobrocina-szuka-wspaniaA-ego-domu?p=14065258#post14065258"]http://www.dogomania.pl/threads/179538-Sara-piAE-kna-mA-oda-Dobermanka-z-Dobrocina-szuka-wspaniaA-ego-domu?p=14065258#post14065258[/URL] Quote
demi Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='beka']Demi czy owczarki 60 i 61 są? Wiadomo w jakim są wieku?? Chce im założyc wątek na owczarku. W razie co dane do kontaktu proszę[/QUOTE] nie wiem, który tel jest do Pani Gabrysi, ale zaraz sie dowiem, bo ja juz nie bede łąpać który pies co i jak. Niestety nic nie wiadomo, wiadomo tyle co widzimy na zdjeciu... Quote
Neris Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='demi']a czy Ty kochana masz mój nowy nr;> 726 905-566;> Dla tych długowłosych myśle, ze tak, bo one obie mają iść od razu do ds.. taki wymóg właściciela.[/QUOTE] Ja kochana miałam jakiś stary, całkiem inny numer :) Wyślę Ani zdjęcia Krecika i tej drugiej pchły i zobaczymy, Quote
xmartix Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Demi, nie dawaj nr pani S., ona nie wyadoptuje dobrze psów.. ewentualnie może być źródłem informacji o psie pisałaś że ewidencjonują psy, to gdzie są numerki psów albo dlaczego oni tam nie mają spisu w wordzie???? poza tym nie dawajcie tam jedzenia i kocy, zobaczcie jak oni traktują te rzeczy, wszystko się wala jak w jakiejś melinie!!! oni mają w dupie to że ktoś przywieźie jedzenie, zobaczcie na zdjęciach ile worów z karmą leży nieotwartych a psy głodują!! jeżeli zawozicie jedzenie to niech te psy przy Was zjedzą poza tym oni tam tyle kasy dostają za te psy że naprawde dziwne że niby psy głodują jak wiemy im chodzi o pieniądze a nie o zwierzęta!! ja myślę że pomóc możemy po prostu biorąc psy na dt i znajdując ds, ewentualnie jak chcecie info to można do tej babki dzwonić od tych psów, z facetem nie ma co gadać, bo kłamie, babka też pewnie, ale miejmy nadzieję że info poda dobre, zresztą są przyciśnięci do muru, teraz muszą coraz więcej kasy zebrać czyli psy będą napływały.. Quote
xmartix Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 aha i jeszcze dodam że osoba czytająca nasze forum i ten wątek z dobrocina to nie tylko osoba pod nickiem "dobrocin", jest jeszcze ktoś Quote
Ulaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='demi'] Berneńka jest prywatna Pani S. i nie do wydania, Pani Gabrysia chce ją mieć dożywotnio. Ma problemy z chodzeniem i z serduchem OKROPNE! Dostaje dogoksin, wiem, ze z sercem nei ma żartów, i nie można tak o sobie leków wydawać. Ale następnym razem postaram sie jej przywieźć, bo aż żal tej małej. [/QUOTE] Digoxin nie jest dobrym lekiem! Jest stary i przestarzały, szybko prowadzi do niewydolności płuc (koniecznie z Digoxinem trzeba dawać Furosemid, czy ona go dostaje?). O wiele lepszy byłby Vetmedin, co prawda bardzo drogi, ale nie powoduje skutków ubocznych i jest lekiem psim nowej generacji nie przestarzałym ludzkim za całe 1,80! Proszę nie pozwólcie tej suni cierpieć... Ja cały czas podtrzymuję swoją propozycję.... :( Quote
Recommended Posts