yuki Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dziewczyny a Pawełka nie adoptował ktoś z ogłoszeń , bo ja mu robiłam w zeszłym roku i mnie się wydawało , ze on z ogłoszeń trafił do DS. Pawełek miał nawet wątek z tego co pamiętam(albo myle z podobnym rotkopodobnym....). Kurcze nawet jeśli nie z ogłoszeń to chyba w w schronie jest adres tego kto adoptował, może trzeba zadzwonic do tych ludzi. Quote
demi Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Czyli rozumiem, że on ma czipa? Pawełek? Czip mogę mu sprawdzić. Chciałam go najpierw wziąć, ale wiem, jakiej apopleksji Czucz by dostał i wziełam dobermankę. Mogę jechać jutro lub pojutrze, bardziej pasuje mi jutro. psiaka 75 również mogę przywieźć, i w nd wieczór był by do odbioru czy ja bym go podrzuciła, jakoś byśmy sie dogadali. Mógł by u mnie przenocować w kotłowni. Bardziej trzeba pomóc tym biednym cziłkom z góry, z pomiesczeń, niż z domu- te z domu mają jedzenia pod dostatkiem, a te na górze od przypadku do przypadku. A Pawełek trafił do schronku jakoś z tydzien temu. Quote
demi Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Czekajcie, bo 75 to ten szczeniaczek:) On jest u mojego Mateusza:) jak byliśmy zabraliśmy wszystkie szczeki. Takze on jest bezpieczny i szuka ds. Quote
kamilawa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pawełek miał wątek, poszedł do domu, a teraz wylądował tam... Quote
GoskaGoska Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Marta moze przy szczeniakach - przy kazdy napisz, ze juz w DT . demi to które psiaki wieziesz jutro? proszę nr tych psiakow chce miec pewnosc ze 37 i bez oka będą bezpieczne Quote
monika083 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Demi ,czy to nie jest ta dobka co jest u Ciebie na tymczasie ? zaginela w sosnowcu http://zaginionepsy.pl/obiekt,2957,Zaginiony,Sosnowiec,Dzina.html Demi ,przeslij mi swoj nzumer konta,wysle Ci 50 zl na paliwo ,z awaryjnej skarpety bazarkowej. Quote
fiorsteinbock Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pawełek miał swój watek na dogo, czy zostal adoptowany z ogloszen czy nie, to nie kojarze - moze Gisella bedzie pamietala. Chociaz wydaje mi sie, ze przyszli ludzi do schronu i on im sie spodobal... Czipowany chyba nie byl w schronisku. Quote
fiorsteinbock Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Tydzien temu tarfil? myslalam, ze wychudl w pensjonacie... w takim razie mam watpliwosci co do opieki przez osoby adoptujace. Demi a mozesz sie dowiedziec skad zostal przywieziony? Quote
kamilawa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wątek Pawełka - http://www.dogomania.pl/threads/143559-PaweA-w-kochanym-domu-mieszanego-maA-zeA-stwa Quote
kamilawa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pawełek tez poszedl do nowego domku. Panstwo okolo 50 lat, malzenstwo. Tyle wiem tylko jak on zrozumie co PANI DO NIEGO MÓWI[niemiecki] ale poszedł czysciutki i wyczesany istne marzenie Ehh. Mam dość. Quote
Porta Nigra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No ja mogę wziąć tylko szczeniaka, więc jak wszystkie w DT, to nie pomogę niestety :-( Quote
fiorsteinbock Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 http://www.zarow.vcity.pl/Forum/tabid/23344/view/topic/postid/123211/Default.aspx http://dzierzoniow.olx.pl/znaleziono-beagla-i-yorkshire-teriera-iid-40240120 Znalazlam takie oto ogloszenia, nie dosc, ze prowadza Pensjonat i maja psy odlawiane to jeszcze takie szczescie, ze znajduja na ulicy bezdomne i przygarniaja!!! Ciekawe komu zginal beagle i york!!! numery telefonow podane jak na aukcji: http://www.allegro.pl/item900906659_chcesz_pieska_gratis_w_dobre_rece_wyprawka.html czyzby pogloski o porwaniach psow byly prawdziwe...? Quote
yuki Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Czy ktoś kontaktował się z tym państwem od Pawełka, czy ktoś pytał dlaczego nie jest u nich? Tego nie można tak zostawić bez wyjaśnienia. Mogą być różne możliwości , może go szukają, a może niestety przestali się nim interesować co gorsza.... trzeba to sprawdzić. Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Czy ja dobrze rozumiem,że w tym piekle jest bigluś?B.proszę o potwierdzenie,bo jak tak to trzeba ściągnąc ludzi od Beagli-napewno pomogą.Zaraz wtedy ściągam Toma.. Czy w tej rzeżni:angryy:nie ma przypadkiem Posokowców?Bo wtedy potrzebna Simona.Posokowcomaniacy doskonale są zoorganizowani... Elżbieta Quote
giselle4 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='yuki']Czy ktoś kontaktował się z tym państwem od Pawełka, czy ktoś pytał dlaczego nie jest u nich? Tego nie można tak zostawić bez wyjaśnienia. Mogą być różne możliwości , może go szukają, a może niestety przestali się nim interesować co gorsza.... trzeba to sprawdzić.[/QUOTE] jutro z fiorsteinbock tym sie zajmiemy szkoda nam Pawełka Quote
ata Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Czy ta niunia ma co jeść, czy jest z tych w gorszej sytuacji?? [FONT=Arial]93. Suka, PEREŁKA, czarna, bez oczka, malutka[/FONT] Quote
giselle4 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Pawełek miał swój watek na dogo, czy zostal adoptowany z ogloszen czy nie, to nie kojarze - moze Gisella bedzie pamietala. Chociaz wydaje mi sie, ze przyszli ludzi do schronu i on im sie spodobal... Czipowany chyba nie byl w schronisku.[/QUOTE] Nie,nie z ogłoszenia dzien wczesniej przyszedl Pan i szuakał pieska dla siebie i za dwa dni przyjechał z zona i wzieli Pawełka nawet Pani kierownik zwrociła jemu uwage ze nie musi PAWELKA SZARPAC BO ON ŁADNIE CHODZI NA SMYCZY.... Quote
yuki Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dobra, bo nie daje mi spokoju skąd on się tam wziął, na razie najważniejsze oczywiście dobro tych dobrocińskich psiaków, jak będę może mieć coś w końcu na koncie to wyskrobię i prześlę. Quote
monikawaw Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jakie macie informacje na temat tej suni? Ktoras z was pisala ze sa tam jeszcze inne chihuahuy.Sa zdjecia? Quote
LILUtosi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Demi, mogę jutro jechać z Tobą, porobić trochę fot i może zabiorę jedną sukę. Quote
monikawaw Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Zwroccie prosze uwage na te chihuahuy i moze ta kobieta zgodzilaby sie oddac ta swoja 1,5 roczna Ta czarna ktorej umiescilam zdjecie wyzej,chcialabym cos wiecej o niej wiedziec.Ona jest w boksie czy w domu?Wydaje mi sie ze to chihuahua dlugowlosa Quote
dzodzo Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 droga Demi, teraz skojarzylam z forum dobermanowego-jakis czas temu kobieta ze swidnicy napisala ze zaginela jej dobermankato bylo jakies 3 mc temu), szukali, dawali ogloszenia-nikt sie nie zglosil-to moze byc ta ktora masz na DT, spróbuje skontaktowac sie z ta kobitka Quote
amensalizm Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Co do chihuah to jak dla mnie adopacja tylko razem. Dla młodej suni dom się znajdze w 5 min, natychmiast- nie dośc, ze moda rasa to jeszcze rodowód, no i całkiem łądna jest. Natomiast ze starszuką będze kiesko, zostanie wam dziewczyny... Jeśli to nie jest pilne szukajcie razem, nie tylko ze wzgędu na ich przywiązanie do siebie. Wieczorem dostaną allegro- zobaczymy czy będzie odzew na parkę. Bez przesady dwa psy taiej wielkości w domu, to na prawde niewielka różnica. Quote
monikawaw Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='amensalizm']Co do chihuah to jak dla mnie adopacja tylko razem. Dla młodej suni dom się znajdze w 5 min, natychmiast- nie dośc, ze moda rasa to jeszcze rodowód, no i całkiem łądna jest. Natomiast ze starszuką będze kiesko, zostanie wam dziewczyny... Jeśli to nie jest pilne szukajcie razem, nie tylko ze wzgędu na ich przywiązanie do siebie. Wieczorem dostaną allegro- zobaczymy czy będzie odzew na parkę. Bez przesady dwa psy taiej wielkości w domu, to na prawde niewielka różnica.[/QUOTE] No i zycze im tego zeby znalaly dom razem Tylko sprawdzcie dobrze nowy dom zeby nie przyszlo komus do glowy pozniej oddac starsza Troche sie tez boje bo w kocim swiecie sa 2 chihuahuy do adopcji tylko razem i czekaja ok 1,5 roku Quote
xmartix Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 zaraz poszukam tych Cziłek innych, ale Demi wie najlepiej które to nie wstawiłam jeszcze 20 psów.. poszukam czy tam jest haszczak, ale raczej nie. Gosia, tak, zaraz wpisze po kolei wszytskim szczeniakom ze są zabrane stamtąd, bo napisałam tylko ogólnie, ale to może mylić Quote
Recommended Posts