Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marzenuś długowłosy nie jest włochatą kulą na 100% gdy jest po krótkowłosych owczarkach. Po długowłosych może być różnie - znajoma ma i jej sunia ma włos wełniasty -wygląda faktycznie jak włochata kulka i na dodatek jej włos wygląda często jakby się filcował.

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Posted

[url]http://img8.imageshack.us/img8/2361/s1058922.png[/url] haha genialne ujęcie :D
zaczynam rozróżniać nasze potworki xD Dasko ma inny ogon, dużo bardziej puchaty i ma ciut inne ubarwienie w okolicach przednich łopatek

• 2 weeks later...
Posted

Oj bardzo dziękujemy za miłe słowa. Dawno nie zaglądałam na dogo - przyznaję się bez bicia. I w najbliższych miesiącach też tylko z doskoku będę zaglądać. Czas, czas ciągle go szukam. Nie długo zapomnę jak to jest mieć go chociaż troszeczkę.

• 4 months later...
Posted

Witamy po przerwie:multi: Byliśmy na wystawie w Toruniu mamy srebrny medal!!!!:multi: teraz jedziemy do Włocławka trzymajcie kciuki!!!! Nie ćwiczymy chodzenie po ringu a to wielki błąd sędzia nam mówił, że gdyby poćwiczyć z nim to miałby złoto za większe zainteresowanie i chęci w ciągnięciu.

Posted

Witam Marzenuś !!!! Dzięki za gratulacje. Dawno nie pisałyśmy. My siedzimy od maja na działce. Dopiero kilka dni temu podłączyli mi tu internet więc mogę teraz troszkę z doskoku połazić po stronach i popisać. Pozdrawiam wszystkich i trzymajcie kciuki w niedzielę za nas leniuchów- nie ćwiczymy ciągnięcia nadal. Ale kiedyś się poprawimy. Dasko chyba pójdzie do szkoły z internatem:evil_lol: na IPO sama nie mam możliwości czasowych na dojazdy do treserów.

Posted

Mamy złoto, wygraliśmy porównanie rasy i mamy CWC!!!
Mało było Donków więc zwycięstwo trochę mało cieszy. Wiecie dla najlepszego psa onka był też puchar fundowany dla suki najlepszej krótkowłosej również ale dla donów już nie, jesteśmy jednak chyba trochę jeszcze traktowani per noga.

• 1 month later...
Posted

No byliśmy w Poznaniu na Międzynarodowej w hali. Stawka 4 psy w klasie otwartej razem z Dasko. Mamy złoto, CWC, i Res. CACIB!!!!! :multi:
Teraz Dasko jest w internacie - dostał plecaczek i pojechał się uczyć. :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Wiatm.
Długo nas nie było. Dasko zdał wczoraj egzamin IPO :multi:. Czekamy teraz na certyfikat z Warszawy. Ma trzy oceny doskonałe z wystaw więc może być repem. :evil_lol:

Posted

Poszliśmy na całość co sobie żałować:evil_lol: niech i psisko ma satysfakcje z życia zawodowego, a nie tylko praca za michę, ciepełko w zadek i mizianka. Tym bardziej, ze on kocha pracować i uczyć się ciągle czegoś nowego - może to robić 24 h na dobę, a ja odpadam przy nim w przedbiegach.

• 4 weeks later...
Posted

No i tak od soboty tj. 7.01.2012 roku do naszej rodzinki dołączyła sunia Despina Vom Trojangold. Dasko już nie jest jedynakiem.
[IMG]http://img694.imageshack.us/img694/1599/p1010511n.jpg[/IMG]