Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

One przy panach-pracownikach inaczej sie zachowuja.Baba to baba,wlezie do boksu,pogada,przytuli,to i psiak ma inną minę.Wiele psiaków kojarzy tez pracowników z łapanką czy wprowadzaniem do obcego boksu.My im dajemy tą odrobine czułosci i ....czasem tylko straszymy aparatem....

Posted

Nie wiem jeszcze,grunt,ze ktos ma go na oku.Moze sie zdecyduje.Ale chłopak sie dzis nie popisał.Chciano mu dodac psiaka i startował i do suni i do psiaka.Potem nawiał dołem do sasiedniego boksu i postraszył nastepnego Onka ,takiego uległego.

Posted

Wiesz myslałysmy z Kasia,ze to moze zazdrosć o nas,bo tam sie kręciłysmy.Mnie wylizał z oczami.Łapałam za siersc,do mnie absolutnie nic,wszystko mogłam.On do człowieka jest super,mnie juz zna to tylko miziac sie chciał.

Posted

Romus ma na 90% zaklepany dom, tylko nie puscimy go bez kastracji i musi poczekac na swoja kolejke. Nie wierzymy zapewnieniom adoptujacych, ze zrobia kastracje po adopcji. Poza tym kastracja w schronisku jest duzo tansza, max 150 zl za duzego psa. Za Romusia bedzie pewnie ze 120 zl.