rodzice Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 mój bazarek jest wlasnie na taki cel - na danie szansy tym kudłatym zaniedbanym serdecznie zapraszam , przy okazji podnoszę malutka http://www.dogomania.pl/threads/178234-BaA-o-pienkny-bazarek-na-skarpetAE-kudA-aczy-do-15-lutego-dodajemy-przepisy-na-nalewki Quote
Paulina87 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Mam już internet, jak tylko będziecie wiedziały kiedy jest transport to dajcie znać żeby dowieźć małą do Poznania na czas. Quote
leni356 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 W sobotę, jedzie Kacperek u którego robiłaś wizytę - dzięki :) Dogadajcie z Pati wszystko Quote
mshume Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Paulina87 - czy mozesz byc w kontakcie z Pati, umówić wszystko z odbiorem itd 'od strony Poznania'.I napisać tu na wątku co i jak? Ja będę szykować wszystko u siebie :) Quote
Paulina87 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dzisiaj zadzwonię do Pati i pogadam o której Bianca musi być w Poznaniu. Quote
rodzice Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 bardzo proszę o podanie numeru konta , mam pare zlotych od kolezanki Beatki która nie jest zalogowana na dogo ale chcialaby ślicznotę wesprzeć finansowo Quote
Madallena Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Czyli jaki jest plan jak Bianca dojedzie do Warszawy? Quote
mshume Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Najpierw badania, jesli badania ok, to operacja.Gdzies miedzy tym moze fryzjer. Quote
Madallena Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='mshume']Maddalena, wyczysc skrzynke :)[/QUOTE] czysciusienka :) Kiedy w polanach jest przyjazd malenkiej? Quote
mshume Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Leni, czyli mam się szykować na przyjazd Bianci w niedziele? Quote
Paulina87 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Napisałam do Pati smsa i nie odpisała, teraz próbowałam dzwonić i złapała mnie poczta głosowa. Quote
Paulina87 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Rozmawiałam z Pati. Bianca będzie odebrana w niedzielę popołudniu z poznania. Ja w piątek albo w sobotę pojadę do schroniska i zabiorę sunię do siebie bo w niedzielę nie będzie na to czasu. Quote
mshume Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Czyli w Warszawie będzie późnym wieczorem. :) Quote
Paulina87 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Tak pewnie będzie dopiero w nocy, nie wiadomo jeszcze jaka w weekend będzie pogoda i jak będą wyglądać drogi, bo jak będzie śnieg to pewnie czas jazdy się wydłuży. mshume a kontaktowałaś się drugi raz z kierowniczką schroniska w sprawie zabrania suczki? Żeby przygotowała już wszystkie dokumenty i wszczepiono Biance chipa? Quote
mshume Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Nie pomyslałam o tym. Mówiłam jej,że będziemy organizować transport na cito. A Bianca nie ma czipa wszczepionego przy przyjęciu do schronu? Quote
Paulina87 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Z tego co kojarzę wszczepiają czipy dopiero przy adopcji. Ja napisałam pracownikowi schroniska na GG, że przyjadę po Biancę, ale dobrze by było jakbyś też osobiście przedzwoniła do kierowniczki, że już jest wszystko zorganizowane. Quote
Malwi Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 zapisuję sobie małą... ja jutro rano pewnie będę dzwoniła do schroniska w sprawie Kali to powiem również o Biance ;) Quote
zerduszko Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Tak się cieszę, że wszystko idzie ku dobremu. Oby tylko nie zapeszyć. Quote
Recommended Posts