gosiaczek1984 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Barni mocno trzymam kciuki za domek dla Ciebie Quote
Martika&Aischa Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):Barni mocno trzymam kciuki za domek dla Ciebie i ja się przyłącze do kciuków !!!!!!! nieustannie trzymając kciuki również za zdrówko ślicznego Barniego :) Quote
Maciek777 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Martika@Aischa napisał(a):nieustannie trzymając kciuki również za zdrówko ślicznego Barniego :) Wygląda na zdrowego;) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> W Psanatorium jest specjalna oferta dla psów lubiących się z innymi - niższe ceny z gwarancją utrzymania ich przez określony czas. Po szczegóły zapraszam pod nr tel. 606 612 957 Joanna Jarocińska - właścicielka. Quote
bela51 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Piękny, prawda ? I zadnego zainteresowania z ogłoszeń ... Ludzie są beznadziejni:shake: Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 bela51 napisał(a):Piękny, prawda ? I zadnego zainteresowania z ogłoszeń ... Ludzie są beznadziejni:shake: i ślepi ;) Quote
ala123 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Oj, są ludzie beznadziejni,niestety:roll:. Dzisiaj np.odebrałam telefon w sprawie innego ONka - Dżekiego : "czy ten pies jest rasowy,czy mieszaniec?" Bo Pani suczkę straciła, oddając ją do pokrycia przez rasowego psa (ale też bez rodowodu!),suczka uciekła;pani wprawdzie cierpi,ale bez psa na dużej posesji nie może się obejść...:roll::angryy: Quote
agat21 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ala123 napisał(a):Oj, są ludzie beznadziejni,niestety:roll:. Dzisiaj np.odebrałam telefon w sprawie innego ONka - Dżekiego : "czy ten pies jest rasowy,czy mieszaniec?" Bo Pani suczkę straciła, oddając ją do pokrycia przez rasowego psa (ale też bez rodowodu!),suczka uciekła;pani wprawdzie cierpi,ale bez psa na dużej posesji nie może się obejść...:roll::angryy: Niech sobie traktor kupi kretynka. Nie będzie musiała już się obchodzić, ale se objedzie :angryy: A jej biedna suczynka gdzieś się błąka, i nawet jej nie szuka?? Quote
bela51 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) Podaje wykaz wpłat na lipiec dla naszego przystojniaka: 2.07. - ala123 - 50 zl 2.07. - malibo57 - 25 zł 4.07 - agat21 - 10 zł Bardzo dziękujemy :loveu: Edited July 5, 2013 by bela51 Quote
ala123 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 agat21 napisał(a):Niech sobie traktor kupi kretynka. Nie będzie musiała już się obchodzić, ale se objedzie :angryy: A jej biedna suczynka gdzieś się błąka, i nawet jej nie szuka?? Właśnie, to jest najgorsze,że biedaczka błąka się gdzieś przerażona i na pewno jest w ciąży,bo uciekła z cieczką:roll:.Nawet boję się mysleć,co ta psina czuła pozostawiona tam, w obcym miejscu, i co teraz czuje... Szuka jej podobno,dziesiątki ogloszen wywiesiła,dzwoniła do znanych jej miejsc przetrzymywania psów i schroniska;żal mi strasznie tej suczki. Nawet dzisiaj sama trochę podzwoniłam,pytając o nią... Może napiszę,że suczka zaginęła w Tomaszowie Lubelskim,ktoś może przeczyta i daj Boże skojarzy coś:roll: Quote
Maciek777 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Barni będzie musiał (najprawdopodobniej) w poniedziałek jechać do weta by ponownie zrobić posiew i konkretne leki przepisać. Gdy się drapie po uszach to piszczy. Trzepie też uszami co jakiś czas. Najlepiej byłoby go "przyśpić" by wet mógł mu dokładnie wyczyścić uszy - zwłaszcza te klapnięte, zgrubiałe - w gorszym stanie. Quote
Martika&Aischa Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Maciek777 napisał(a):Barni będzie musiał (najprawdopodobniej) w poniedziałek jechać do weta by ponownie zrobić posiew i konkretne leki przepisać. Gdy się drapie po uszach to piszczy. Trzepie też uszami co jakiś czas. Najlepiej byłoby go "przyśpić" by wet mógł mu dokładnie wyczyścić uszy - zwłaszcza te klapnięte, zgrubiałe - w gorszym stanie. zdrówka Barnisiu :* Quote
bela51 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Dzwonila dzisiaj Pani Asia i własnie dowiedziałam sie, ze kłopoty z uszami sie powiększyły. Biedak, bolące uszy to wielki dyskomfort.:-( Quote
bela51 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Pragne poinformowac, ze z bazarku dla Barnaby, ktory powstał w calosci z pieknych rzeczy od Agat21 , uzbierało sie 288 zł :loveu: Taką kwote dopisuje do stany konta Barnisia :lol: Bardzo dziekujemy ! Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 bela51 napisał(a):Dzwonila dzisiaj Pani Asia i własnie dowiedziałam sie, ze kłopoty z uszami sie powiększyły. Biedak, bolące uszy to wielki dyskomfort.:-( nie dobrze :( ale wierzę że niebawem wszystko wróci do normy i uszka przestaną bolec. Najważniejsze że chłopak pod kontrolą. Quote
Maciek777 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Martika@Aischa napisał(a):i jak uszka naszego chłopaka ??? Wygląda na to, że czuje się dużo lepiej:) Ma 2 rodzaje tabletek i zastrzyki podskórne, których bardzo nie lubi - panikarz:diabloti: Dzisiaj miał pierwszy i o mało nas nie zjadł:) Quote
obiezyswiat75 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Współczuję. Mój pies ma permanentne kłopoty z uszami, więc znam ten ból... Quote
bela51 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Dobrze, ze antybiotyk pomaga.:lol: A ja w górach, z ograniczonym dostepem do netu, bo blueconect chodzi jak chce.:shake: Quote
Martika&Aischa Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Maciek777 napisał(a):Wygląda na to, że czuje się dużo lepiej:) Ma 2 rodzaje tabletek i zastrzyki podskórne, których bardzo nie lubi - panikarz:diabloti: Dzisiaj miał pierwszy i o mało nas nie zjadł:) Oj wcale ale to wcale mu się nie dziwię ;) Bądź dzielny Barnisiu :* Quote
bela51 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 (edited) Podaje wykaz wpłat na lipiec dla Barnaby 2.07. - ala123 - 50 zl 2.07. - malibo57 - 25 zł 4.07 - agat21 - 10 zł 8.07. - Dorot131 - 40 zł 10.07. - Livka - 10 zł 11.07. - Arim - 20 zł ( VII i VIII ) 17.07. - bela51 - 10 zł Bardzo dziękujemy :loveu: A ile kosztowało leczenie Barnisia ? Edited July 17, 2013 by bela51 Quote
Maciek777 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Gdy dostaje zastrzyki na dworze to jest prawie spokojny, choć spięty. Kaganiec i tak zapobiegawczo ma:evil_lol: Wczorajsze: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
bela51 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ostatnio nad Barnim skłębiły sie ciemne chmury.:-( Dzwoniła Pani Asia, ze dostał nawrotu bebeszjozy. Na szczęscie szybko został zawieziony do lecznicy i po zastrzykach, atak ustapił. Czekam na wiadomosc, jak czuje sie dzisiaj? Poszedł przelew za koszty weterynaryjne 120 zł. Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 :( wracaj nam kochany chłopaku do zdrówka !!!!!!! trzymam kciuki i czekam na wieści. Quote
Recommended Posts