Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widziałam Kirunię jak ślicznie się bawiła z Olą, ona ma wyjątkowo piękny odcień futerka, rudy z czarnymi brzegami, pychol ma też cudny, aż dziwne że nikt jej jeszcze nie porwał ze schroniska!

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='soboz4']Widziałam Kirunię jak ślicznie się bawiła z Olą, ona ma wyjątkowo piękny odcień futerka, rudy z czarnymi brzegami, pychol ma też cudny, aż dziwne że nikt jej jeszcze nie porwał ze schroniska![/QUOTE]

Ja też się dziwię Bożenko! ach, coraz bardziej się do niej przywiązuje, to tak jak Ty do Dżinki...

• 2 weeks later...
Posted

leonarda napisał(a):
No, właśnie - Psotka i Dżina z tych zdjęć na śniegu w trójkę już skoczyły do nowych domów, a Kira co? To niech chociaż wskoczy na górę tutaj..

Co racja to racja!

Posted

Wyczesałam dziś Kirze chyba reklamówkę sierści.... leniła się choćbym owcę obcinała! wyszła z kojca z takimi kłakami! Szok! cieplutko dziś było na szczęście, pobiegała sobie :) jak zwykle :)

Posted

Jasza napisał(a):
A tak sobie zajrzałam....
I zostanę.
I kciuki potrzymam za domek dla Kiry.

Dzięki ;) narazie nikt się nie odzywał. Jutro zobaczę moją księżniczkę i się wybiegamy (i wyczeszemy :cool3:) :loveu::multi:

Posted

Dzisiaj Kirunię uczyłam komendy siad, z zabawką. Po 1,5 h wybieganiu się nie rzuciłam jej zabawki póki nie usiadła. Narazie trzeba było jej pupę do ziemi przyciskać, ale może w końcu za którymś razem zaczai o co chodzi :) jest kochana, wylizała mi dziś jedno ucho :D kładzie się na plecach jak się zmęczy i można ją miziać :) ma niespożytą energię do zabawy :) uwielbia biegać za zabawką, ale też przeciągać się :)

Posted

Kurcze, Kira chyba czeka na te soboty wasze wspólne, jak na duszy zbawienie...
Cały tydzień w boksie, a tu nagle tyle biegania, szaleństw, zabawa, no i człowiek....

Posted

Jasza napisał(a):
Cały tydzień w boksie, a tu nagle tyle biegania, szaleństw, zabawa, no i człowiek....
I właśnie dlatego ten wolontariat jest tak bardzo ważny! :)

Posted

Jasza napisał(a):

Napewno, jak przychodzę to mało jej ogonek się nie urwie, już jest gotowa do wyjścia :D za to z takim zapałem już nie wchodzi do boksu... no i dziś od razu do miski z wodą poleciała :D

• 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie, dzięki Bożenie i jej kontaktowi do Państwa z Pyskowic, który zdobyła dzięki ogłoszeniu Misi w Metrze Kira we wtorek jedzie do swojego domu w Pyskowicach :D ale się cieszę :D domek sprawdzony przez Alę M. :D huuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D