__Lara Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Jasza napisał(a):Dzięki Tobie do nowego domu pojedzie wyszkolona jak się patrzy! Narazie tylko "siad" :P muszę przyznać, że to mój pierwszy szkoleniowy sukces ;P Quote
Jasza Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dobre i to.. Miśka jeszcze nie potrafi nic za bardzo.. No,może reaguje tylko na "masz"i czasami ,czasami, na "chodź"...:oops: Quote
Jasza Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Już dzisiaj! Trzymam kciuki! Ale się będzie cieszyć, że nie wraca już do tego miejsca! Quote
maciaszek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ja też trzymam kciuki i czekam na wieści. Quote
__Lara Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Biorę aparat ;) trzymajcie kciuki. Pojadę wcześniej do schronu i wybiegam trochę Kirę przed podróżą. Quote
__Lara Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Dzisiaj wyjazd odwołany, samochód nie jest jeszcze naprawiony, prawdopodobnie jutro jedziemy. Quote
Jasza Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Oj, no trudno...poczekamy do jutra... Kira - wytrzymaj! Quote
__Lara Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Kira pojechała dziś wreszcie do domu, za co dziękuję soboz, Ali i jej koledze :D gdyż bardzo pomogli, zwłaszcza w transporcie :) uduście mnie, zapomniałam aparatu... Zacznę od początku. Kira była zdziwiona jak mnie dziś zobaczyła ("Dzisiaj idę na spacer?"). Wybawiłam ją przed podróżą, tak, że była padnięta, ale szalała z piłeczkami, piszczącymi marchewkami, itd. :D kochane psisko :D Potem wskoczyła do auta, oczywiście chciała się usadowić na fotelu ;P ale udało mi się ją "włożyć" na podłogę z przodu auta ;) Była grzeczna w czasie drogi, tylko potem zaczęła na mnie wchodzić i się przytulać :D taki misiek wielki kochany :D Po nieco długiej drodze zajechaliśmy na miejsce. Kira od razu przywitała się z wszystkimi w domu, machała radośnie ogonkiem :) najbardziej cieszyła się z mojego widoku jednak :P jej mały Pan biegał już za nią ze smyczą :D a Kira tak lubi dzieci! jak szliśmy to ciągnęła do dwóch dziewczynek i machała ogonkiem :) Myślę, że będzie mieć tam dobrze :) za jakiś czas umówimy się z Państwem na sterylizację, najpierw musi być jeszcze zaszczepiona. Tylko tak trochę smutno w sercu, przywiązałam się już do niej, a ona do mnie... Kiruś, bądź szczęśliwa! Quote
soboz4 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Będzie! Jak dobry domek to da jej miłość opiekę. Kira nie zapomni Cię, jak widzę się z Nelą to ona wita mnie bardzo radośnie, widać jak się cieszy i że mnie pamięta. Quote
Jasza Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 No i pięknie!!! Świetne wieści!!! Kiruniu - niech Ci tam będzie cudnie i dobrze i pięknie w nowym domku!!! Dziewczyny - _Lara i Soboz4 - dobra robota!!! Quote
__Lara Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Jasza napisał(a):No i pięknie!!! Świetne wieści!!! Kiruniu - niech Ci tam będzie cudnie i dobrze i pięknie w nowym domku!!! Dziewczyny - _Lara i Soboz4 - dobra robota!!! :loveu::loveu::loveu: mam nadzieję, że ją wykąpali i wyczesali, bo leniła się jak kot... odwiedzę ją mam nadzieję jeszcze, trzeba z nią przecież pojechać na sterylizację :) Quote
maciaszek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 No to trzymam kciuki za to, żeby szybko się zaaklimatyzowała! I czekamy na fotki z nowego domku (jest szansa?). Quote
__Lara Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 maciaszek napisał(a):No to trzymam kciuki za to, żeby szybko się zaaklimatyzowała! I czekamy na fotki z nowego domku (jest szansa?). Mam nadzieję, napiszę do Alicji żeby poprosiła ;) Quote
__Lara Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Dzwoniłam wczoraj spytać się jak tam Kira się miewa :) i dobrze się miewa, śpi czy leży z Panią na kanapie :) ma codziennie 3 h spacery!! super :D jedynie niejadek coś z niej... tak jak w schronie. Pani idzie jutro z nią do weta to się spyta o to jej niejedzenie. Quote
maciaszek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Eee tam niejadek, po prostu chce linię zachować ;). Quote
Recommended Posts