Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasza napisał(a):
Dzięki Tobie do nowego domu pojedzie wyszkolona jak się patrzy!

Narazie tylko "siad" :P muszę przyznać, że to mój pierwszy szkoleniowy sukces ;P

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kira pojechała dziś wreszcie do domu, za co dziękuję soboz, Ali i jej koledze :D gdyż bardzo pomogli, zwłaszcza w transporcie :)

uduście mnie, zapomniałam aparatu...

Zacznę od początku.

Kira była zdziwiona jak mnie dziś zobaczyła ("Dzisiaj idę na spacer?"). Wybawiłam ją przed podróżą, tak, że była padnięta, ale szalała z piłeczkami, piszczącymi marchewkami, itd. :D kochane psisko :D
Potem wskoczyła do auta, oczywiście chciała się usadowić na fotelu ;P ale udało mi się ją "włożyć" na podłogę z przodu auta ;)

Była grzeczna w czasie drogi, tylko potem zaczęła na mnie wchodzić i się przytulać :D taki misiek wielki kochany :D

Po nieco długiej drodze zajechaliśmy na miejsce. Kira od razu przywitała się z wszystkimi w domu, machała radośnie ogonkiem :) najbardziej cieszyła się z mojego widoku jednak :P jej mały Pan biegał już za nią ze smyczą :D a Kira tak lubi dzieci! jak szliśmy to ciągnęła do dwóch dziewczynek i machała ogonkiem :)

Myślę, że będzie mieć tam dobrze :) za jakiś czas umówimy się z Państwem na sterylizację, najpierw musi być jeszcze zaszczepiona.

Tylko tak trochę smutno w sercu, przywiązałam się już do niej, a ona do mnie...

Kiruś, bądź szczęśliwa!

Posted

Będzie! Jak dobry domek to da jej miłość opiekę. Kira nie zapomni Cię, jak widzę się z Nelą to ona wita mnie bardzo radośnie, widać jak się cieszy i że mnie pamięta.

Posted

No i pięknie!!!
Świetne wieści!!!
Kiruniu - niech Ci tam będzie cudnie i dobrze i pięknie w nowym domku!!!
Dziewczyny - _Lara i Soboz4 - dobra robota!!!

Posted

Jasza napisał(a):
No i pięknie!!!
Świetne wieści!!!
Kiruniu - niech Ci tam będzie cudnie i dobrze i pięknie w nowym domku!!!
Dziewczyny - _Lara i Soboz4 - dobra robota!!!

:loveu::loveu::loveu: mam nadzieję, że ją wykąpali i wyczesali, bo leniła się jak kot... odwiedzę ją mam nadzieję jeszcze, trzeba z nią przecież pojechać na sterylizację :)

Posted

maciaszek napisał(a):
No to trzymam kciuki za to, żeby szybko się zaaklimatyzowała!
I czekamy na fotki z nowego domku (jest szansa?).

Mam nadzieję, napiszę do Alicji żeby poprosiła ;)

• 3 weeks later...
Posted

Dzwoniłam wczoraj spytać się jak tam Kira się miewa :) i dobrze się miewa, śpi czy leży z Panią na kanapie :) ma codziennie 3 h spacery!! super :D jedynie niejadek coś z niej... tak jak w schronie. Pani idzie jutro z nią do weta to się spyta o to jej niejedzenie.