soboz4 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Widziałam Kirunię jak ślicznie się bawiła z Olą, ona ma wyjątkowo piękny odcień futerka, rudy z czarnymi brzegami, pychol ma też cudny, aż dziwne że nikt jej jeszcze nie porwał ze schroniska! Quote
__Lara Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='soboz4']Widziałam Kirunię jak ślicznie się bawiła z Olą, ona ma wyjątkowo piękny odcień futerka, rudy z czarnymi brzegami, pychol ma też cudny, aż dziwne że nikt jej jeszcze nie porwał ze schroniska![/QUOTE] Ja też się dziwię Bożenko! ach, coraz bardziej się do niej przywiązuje, to tak jak Ty do Dżinki... Quote
saphira18 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Trzymam kciuki! :) Ja się do Psotki bardzo przywiązałam... ale na pewno ma dobry domek :) i to powód do radości Quote
leonarda Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No, właśnie - Psotka i Dżina z tych zdjęć na śniegu w trójkę już skoczyły do nowych domów, a Kira co? To niech chociaż wskoczy na górę tutaj.. Quote
__Lara Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 leonarda napisał(a):No, właśnie - Psotka i Dżina z tych zdjęć na śniegu w trójkę już skoczyły do nowych domów, a Kira co? To niech chociaż wskoczy na górę tutaj.. Co racja to racja! Quote
kora78 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 sorki za offa http://www.dogomania.pl/threads/181975-Buli-astowaty-gryziony-w-schronie-zbiera-tylko-na-utrzymanie-w-dt Potrzeba nminimalnej kwoty jedynie na utrzymanie psa w domowym tymczasie, bezpłątnym. wspomóżcie minimalnymi kwotami Quote
__Lara Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Odnowiłam Kirze allegro. Muszę też inne ogłoszenia poodnawiać. Quote
__Lara Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Wyczesałam dziś Kirze chyba reklamówkę sierści.... leniła się choćbym owcę obcinała! wyszła z kojca z takimi kłakami! Szok! cieplutko dziś było na szczęście, pobiegała sobie :) jak zwykle :) Quote
maciaszek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Oooo :). Oby się odezwał i okazał się kimś sensownym! Quote
__Lara Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 maciaszek napisał(a):Oooo :). Oby się odezwał i okazał się kimś sensownym! Jeżeli to nikt od nas :evil_lol::diabloti: Quote
Jasza Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A tak sobie zajrzałam.... I zostanę. I kciuki potrzymam za domek dla Kiry. Quote
__Lara Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Jasza napisał(a):A tak sobie zajrzałam.... I zostanę. I kciuki potrzymam za domek dla Kiry. Dzięki ;) narazie nikt się nie odzywał. Jutro zobaczę moją księżniczkę i się wybiegamy (i wyczeszemy :cool3:) :loveu::multi: Quote
__Lara Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Dzisiaj Kirunię uczyłam komendy siad, z zabawką. Po 1,5 h wybieganiu się nie rzuciłam jej zabawki póki nie usiadła. Narazie trzeba było jej pupę do ziemi przyciskać, ale może w końcu za którymś razem zaczai o co chodzi :) jest kochana, wylizała mi dziś jedno ucho :D kładzie się na plecach jak się zmęczy i można ją miziać :) ma niespożytą energię do zabawy :) uwielbia biegać za zabawką, ale też przeciągać się :) Quote
Jasza Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Kurcze, Kira chyba czeka na te soboty wasze wspólne, jak na duszy zbawienie... Cały tydzień w boksie, a tu nagle tyle biegania, szaleństw, zabawa, no i człowiek.... Quote
maciaszek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jasza napisał(a):Kurcze, Kira chyba czeka na te soboty wasze wspólne, jak na duszy zbawienie... Cały tydzień w boksie, a tu nagle tyle biegania, szaleństw, zabawa, no i człowiek....I właśnie dlatego ten wolontariat jest tak bardzo ważny! :) Quote
__Lara Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Jasza napisał(a):Kurcze, Kira chyba czeka na te soboty wasze wspólne, jak na duszy zbawienie... Cały tydzień w boksie, a tu nagle tyle biegania, szaleństw, zabawa, no i człowiek.... Napewno, jak przychodzę to mało jej ogonek się nie urwie, już jest gotowa do wyjścia :D za to z takim zapałem już nie wchodzi do boksu... no i dziś od razu do miski z wodą poleciała :D Quote
__Lara Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Słuchajcie, dzięki Bożenie i jej kontaktowi do Państwa z Pyskowic, który zdobyła dzięki ogłoszeniu Misi w Metrze Kira we wtorek jedzie do swojego domu w Pyskowicach :D ale się cieszę :D domek sprawdzony przez Alę M. :D huuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Quote
Jasza Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Aleście to załatwiły ekspresowo i cichutko!!!! Takie wieści z samego rana!!!!!!! Quote
__Lara Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Widziałam się dziś z Kirą, umie już siad :D we wtorek jedziemy :D Quote
Jasza Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Dzięki Tobie do nowego domu pojedzie wyszkolona jak się patrzy! Quote
Recommended Posts