Jasza Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 Jestem, jestem :) Aż mnie ścisnęło, jak zobaczyłam, że ktoś :):) tu jeszcze zagląda.. Papużki mają dom. 1 Quote
AlfaLS Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Jaszko kochana, zaglądamy i tęsknimy za Tobą.... Quote
jotpeg Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 napisz, Jaszko, choć parę słów, jak Tobołki?... Piesek Norek pozdrawia! Quote
Jasza Posted November 23, 2017 Author Posted November 23, 2017 Dużo się u nas pozmieniało, wydarzyło się trochę dobrego i trochę złego. Tobołki zdrowe ( odpukać!!) choć rozdzielone. Reksio w dobrej formie, bierze leki na serce i wątrobę, Misia walczy z nadwagą ;) Ściskamy! Quote
maciaszek Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Rzadko jestem teraz na dogo, ale zaglądam tu prawie zawsze. Cieszę się, że napisałaś choć kilka słów. I życzę, żeby tylko na dobre się zmieniało!!! Ucałuj psiaki (rozdzielone?!) i trzymaj się dobrze, zdrowo, pozytywnie :) Quote
edytaanna Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Witaj kochana Jaszo,(???) Dawno Cię nie było, już przestałam wierzyć, że o Tobie tutaj usłyszę. Coś niecoś o Tobołkach wiem. Cieszę się, że Reksiowi się udało z zdrowiem. My jesteśmy OK. Trochę "walczymy" z kamieniem na zębach, szykujemy się do kolejnego zabiegu. Są jednak problemy, bo bad. krwi wykazało podejrzenie alergii lub obecność robali (faktycznie dawno nie było odrobaczania i może są?) ale alergia???. Nic to, puki co "leczymy" się z robali i za 2 tyg. jest szansa na czyszczenie zębów (już z zapachem nie da się wytrzymać). Ale żeby nie było tylko na "gorzko" to powiem, że wet. przy pierwszym oglądzie zapytała czy J... to "Ogar Polski z obciętymi łapami"??? - nieźle co? Już dawno (chyba na początku naszej przygody) wydawało mi się, że ona ma coś z ogarów tylko jest za niska??? Nie ważne kocham ją i nic tego nie zmieni. Przesyłamy pozdrowienia i uściski Edyta Quote
edytaanna Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Acha, mam pytanie jak sobie radzicie z utrzymaniem jako takiej kondycji zębów u Waszych Milusińskich? Quote
Patmol Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 tak sie kiedyś fajnie pisało i czytało na dogo może by warto do tego wrócić? dlaczego to Tobołki rozdzielone? Quote
maciaszek Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Jaszko, co u Was? Zaglądasz tu jeszcze? Quote
Recommended Posts