jotpeg Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kochani Misiu i Reksiu! Lepszego 2013 roku życzą Norek, Miciuś i służba (a sylwestra cichego i bez strzelania!!!) :laola: Quote
Jasza Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Dziękujemy! My dzisiaj byliśmy tylko na porannym spacerze. Popołudniu Misia zastrajkowała, Reksio wyszedł dzielnie, ale spacer był krótki. Teraz pożarły śmierdziele i śpią. Quote
maciaszek Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Trzymam za Was kciuki! Zwłaszcza za Misię... Nie dajcie się hałasom! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :). Quote
Jasza Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Koszmar minął. Na dwóch osiedlach, które zlustrowalismy bladym switem - pobojowisko. Osmalony asfalt, szczątki petard porozwalane dookoła, poprzywiązywane do latarni i znaków drogowych, butelki szampana stojące na trawnikach i krawężnikach. Śmieci. Puszki. Ech... Minie kilka dni zanim ogony się uspokoją. Na razie znowu śpią... No, ale koniec narzekania. Niech to będzie dobry rok. Nie gorszy niż miniony. Dla Was wszystkich. Quote
Pegaza Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 To tak jak i u nas potłuczone butelki po szampanie..dziś już nogą przekopywałam te szkło by moje w to nie weszły.. i nawzajem:) Quote
__Lara Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Pegaza']To tak jak i u nas potłuczone butelki po szampanie..dziś już nogą przekopywałam te szkło by moje w to nie weszły.. i nawzajem:)[/QUOTE] U nas też śmieci. Megi przeżyła mocniej północ, trzęsła się, sapała, ale po ustaniu największego huku znowu się uspokoiła, dzisiaj jest już dobrze, na szczęście. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!! Quote
Jasza Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Wczoraj wyszła tylko wczesnym rankiem. Potem musiałam wynosić trzęsącą się kupkę nieszczęścia. Raz się wysikała. A dzisiaj rano dobrze. Zobaczymy jak wrócę z pracy... Quote
jotpeg Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 dobrze, że już po, jak posprzątają, będzie bezpiecznie. w Krk ta tradycja jest dużo słabsza, tylko pobliża Rynku rażą decybelami (z racji imprezowni). całuski dla Misi i Reksia. Quote
Jasza Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Wieczorem Misia nie wychodzi. Zapala się migająca dioda z napisem:[I] Boję się.[/I] Za to rano szaleństwo. Szczególnie, że spadł świeży, biały śnieg. Plac przed Domem Kultury kusił jak biała, niezapisana ...tfu.. niezdeptana tablica. Podniosłam gałązkę i zaczęłam pisać.. Wtedy w te pędy przybiegł Reksio przebierając nóżkami i krzycząc: - W s z y s t k i e patyki są m o j e !!! I tyle. [IMG]http://images34.fotosik.pl/509/7b3cb323d800a8a1.jpg[/IMG] Quote
Patmol Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 śnieg?????? u nas ponad 6 stopni ciepła -wiosna Quote
Jasza Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 U nas nie wiem ile ciepła, ile zimna, ale rano było biało. I jeszcze jest. Quote
Jasza Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Reksio i bałwany,to, że tak powiem..dwa bieguny :p Quote
Patmol Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Caillou strasznie szczekała na takie postacie naturalnej wielkości wystawione przed boudami w Czechach bardzo jej się wydawały podejrzane Quote
maciaszek Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [B]Jaszo[/B], czytałaś "Daisy Fay i cudotwórca" Fannie Flag? Quote
__Lara Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Kochane, zajrzyjcie proszę do marznącej sfilsowanej bidy w schronie w Zabrzu :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238231-Marzn%C4%85ce-kud%C5%82ate-male%C5%84stwo-w-schronie-z-cechami-yorka-pom%C3%B3%C5%BCcie?p=20233352#post20233352[/url] :( Quote
maciaszek Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Jasza']Nie, nie czytałam, polecasz?[/QUOTE]Polecam! Przeczytaj, myślę że Ci się spodoba :). Quote
Jasza Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Jak podobna do "Smażonych.."to na pewno. Zapytam w bibliotece. Quote
maciaszek Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Przybywam z życzeniami, by piana w wannie nie syczała i nie pękała! Więcej spokoju i relaksu... Trzymaj się! Quote
Jasza Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Biała biel ukoiła moje nerwy :p Dużo chodzimy, tarzamy się w śniegu ( Misia), wypatrujemy wydeptanych ścieżek ( Reksio) i łapiemy zające ( ja)... Quote
Patmol Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 a my chodzimy na błotniste spacery i taplamy si w błocie (psy) potem kąpiel w rzece(psy) i znowu błoto i w domu pod prysznic Quote
Recommended Posts