Poker Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 kamilawa, bardzo proszę, umieść w tytule wątku prośbę o ogłoszenia Quote
Lucyna Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 A macie jakiś problem z tymi ogłoszeniami? Tekścik potrzebny ... Quote
Poker Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Neris chyba nie ma jeszcze ogłoszeń, a szkoda marnować sunię w DT, ona nadaje się do natychmiastowej adopcji. Postaram się dziś wieczorem ułożyć tekst. Quote
Lucyna Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ok, będziemy walczyć ... jest śliczna, szybko znajdzie domek. Mizianko dla Neris ... ja dzisiaj oddaję Milkę . (nie Frezję) tą podobną do świnki morskiej ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Nie dałam rady dziś napisać, padłam. dziś moja wnuczka powiedziała widząc nasiuraną przez Neris kałużę na panelach :diabloti: :" babcio, tu jest jakaś duża woda ". Mądre dziecko, po babci :evil_lol: I tak dziś lepiej , bo tylko JEDEN raz, wczoraj 3 razy. Neris nie powinna iść do domu z mniejszymi od niej psami, bo nie ma wyczucia w zabawie, ma ruchy jak szczenior, a ma spore gabaryty.Nie chce zrobić krzywdy, ale jak się oprze łapą o środkową część kręgosłupa Pokerka, to może krzywdę zrobić. W zabawie łapie ząbkami za ręce, lubi podszczypywać, tylko tez ma małe wyczucie czasem mnie zaboli, więc piszczę jak szczeniak. Być może była za wcześnie zabrana od matki i rodzeństwa. Ale w całym jej zachowaniu nie ma cienia agresji.Ona jest takim nieporadnym małym dziczkiem. Na spacerze goni jak szalona, może rękę wyrwać , potrzebuje sporo ruchu, a na razie nie mogę jej spuścić ze smyczy, boję się jeszcze. Quote
fiorsteinbock Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Do gory Malutka! Czyli Neris potrzebuje oglady towarzystkiej? Moze rzeczywiscie matka nie zdazyla jej nauczyc, zabrali szybko bo byla slodkim szczeniakiem jak zaczela dokazywac to pozbyli sie psa. Duze gabaryty, poszczypala troszke, zaczela ludzi irytowac. Eh, samo zycie :( Quote
mshume Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Podnoszę kudłatą księżniczkę. I zajrzyjcie proszę: Dasza- mała puchatka, błąka się po wsi http://www.dogomania.pl/threads/1812...8#post14247058 Quote
Poker Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ale Neris jest bardzo słodka.Oprócz tego ,że goni kota i trochę nie ma wyczucia w zabawach , to pies bez wad.nparwdę jest przeurocza i nadaję sie natychmiast do DS.Jak na razie , to dzisiaj ani razu nie było dużej wody . Quote
Lucyna Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 A tekściku do ogłoszeń brak ... postarajcie się cioteczki, pomogę w ogłoszeniach. Quote
Asia76 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Cioteczki dzisiaj miałam telefon w sprawie Neris. Dzwoniła Pani spod Warszawy. Jeśli ktoś zamieszczał ogłoszenia z okręgu warszawskiego niech napisze, że piesek jest z woj. dolnośląskiego. Ponoć w ogłoszeniach jest info, iż Neris jest z mazowieckiego. To już drugi taki telefon. Quote
Poker Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Jak dobry domek , to może być i z mazowieckiego.Transport można zorganizować. Przekierowuj do mnie.Mój telefon 713482951. Quote
fiorsteinbock Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Hmmm...moze akurat domek bedzie odpowiedni i dlugo Neris nie posiedzi u Poker :) Quote
Asia76 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Poker']Jak dobry domek , to może być i z mazowieckiego.Transport można zorganizować. Przekierowuj do mnie.Mój telefon 713482951.[/QUOTE] ok przekażę Quote
Poker Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Neris jest jak mały czołg.Taranuje chłopaków, w sumie ma niektóre zachowania jak Tami tylko przy jej gabarytach są one czasem dokuczliwe dla naszych psów. Małpa, jeszcze ciągle leje w domu, chociaż 1 - 2 x na dobę ale musi :mad:, mimo że jest wypuszczana na ogródek co 2 godziny.Widać ,że się lepiej czuje, bo nie zieje i nie pije tak dużo, ale mimo wszystko musi gdzie zostawić po sobie dużą wodę :diabloti: Quote
Poker Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Neris dostała ogłoszenie na Allegro w prezencie od Iryska http://allegro.pl/item951651087_2_letnia_przytulasna_neris_pragnie_pokochac_w_w.html Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Sliczne! A jak Mala, dalej brudzi w domku? Quote
Poker Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Niestety, dziś znowu zrobiła dużą wodę 1 raz ,ale na dodatek 1 rzadką koo u nas w sypialni.Nie wiem co się stało, bo jeszcze po południu koo była piękna.A je tylko świeże gotowane i chrupki.Może połknęła kawałek pluszaka ,którego namiętnie gryzie. Zobaczymy co jutro przyniesie. I jaka ona tam mała ?? :mad: Ona jest jak dla nas DUŻA, za duża. Ja nie mogę dźwigać ,a jak się obrobiła to musiałam ją do wanny wstawić i doopsko wyprać. Mała to była Tami.:eviltong: Quote
Lucyna Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Allegro bardzo ładne i tekścik się pojawił ... nareszcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Można zacząć działać ... Quote
Poker Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Lucyna']Allegro bardzo ładne i tekścik się pojawił ... nareszcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Można zacząć działać ...[/QUOTE] Tak , w końcu i to nie mojego autorstwa :oops: Bardzo proszę o dalsze ogłoszenia. Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Mialam napisac: jak sie ma Mala... Łobuziara :) hahaha zaruje, oczywiscie. Skopiowalam tekst z Allergo, zrobilam ale.gratke http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4165649_2_letnia_przytulasna_neris.html www.przygarnijzwierzaka.pl www.wroclaw.gumtree.pl www.wroclawiak.pl www.cafeanimal.pl klepie dalej :) Quote
Poker Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Lucyna']Allegro bardzo ładne i tekścik się pojawił ... nareszcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Można zacząć działać ...[/QUOTE] Tak , w końcu i to nie mojego autorstwa :oops: Bardzo proszę o dalsze ogłoszenia. Może nie pisać tylko o Dzierżoniowie. i dałabym inne zdjęcie zamiast tego z Dolarkiem ,bo jest mało czytelne. Quote
adkaaaaa5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ogłoszenia Neris: kupiepsa.pl nasipupile.pl dwukropek.pl ofertka.pl psiamania.pl adopcjapsa.pl adopcjepsow.org psy.pl doadopcji.pl eoferty.com.pl animalpedia.pl petworld.pl kupsprzedaj.pl petsy.pl spacerek.net Quote
Recommended Posts