Poker Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 fiorsteinbock i adkaaaaaa5, wielkie dzięki .Mam nadzieję,że ktoś sensowny wypatrzy dziewczyn(k)ę. Quote
Poker Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Melduję,że dziś nie było dużej wody :multi: Neris trochę nabrała ciałka.Je bardzo ładnie.Ale kota nadal goni :mad: Quote
Lucyna Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 To super, bo jeszcze trochę z tą dużą wodą i powódź by była :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co to znaczy, że kota goni? Chce go zjeść? Neris - śliczna jesteś, Poker zrobi z ciebie grzeczną - do domku pójdziesz już jak prawdziwa dama. Quote
Poker Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Po prostu biegnie do niego i kłapie ząbkami .Czasem wygląda to jak zabawa, a czasem nie do końca. Zobaczymy co dalej z tym będzie.Najwyżej trzeba będzie szukać domu bez kota. Nasz Bonus jest zrównoważony i czasem ignoruje sunię , a czasami ją postraszy łapką. Ale inny kot może zareagować ostrzej i będzie zadyma. Cos wychowywanie Neris kiepsko mi idzie, chociaż tak naprawdę z nią jest całkiem nieźle. A poza tym co ja się będę wysilać.:roll:, niech DS ma też pole do popisu, bo inaczej się zanudzi :evil_lol: Quote
adkaaaaa5 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 hop do gory Neris ;) i nie kłap ząbkami na koty, bo ci koty pokaza co potrafia:mad: Quote
Poker Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 z tego co widzę, to Neris nie ma ogłoszenia w Wyborczej.Dobrze widzę? W takim razie dziś zrobię. Quote
leni356 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wielkoludek dodany na stronę psydadopcji.pl Quote
Poker Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 leni356 napisał(a):Wielkoludek dodany na stronę psydadopcji.pl chyba wielkopiesek , dzięki Quote
Owieczka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dzień dobry Neris !! Przy okazji zapraszam na bazarek - filmy na DVD tylko za 5 zł !! http://www.dogomania.pl/threads/1812...-2010-do-20-00 Quote
Poker Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 już dwa dni nie było dużej wody :multi:, co prawda wypuszczam ją dodatkowo na ogródek co 4 godziny. Od dziś zwiększę odstęp , zobaczymy czy będziemy płynąć. Chyba już wiem dlaczego Neris śmierdziała tym ludziom.Ona ma bardzo gęste futro, a szczególnie w okolicach pupy i zdarza się ,że się po prostu obrobi i trzeba kudły prać. Oni pewnie myśleli,że pies sam sobie pupę podetrze i nie myli jej. Ona koopając prawie leży poopskiem na ziemi, nie mówiąc o siusianiu. Quote
Owieczka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Poker napisał(a):już dwa dni nie było dużej wody :multi:, co prawda wypuszczam ją dodatkowo na ogródek co 4 godziny. Od dziś zwiększę odstęp , zobaczymy czy będziemy płynąć. Chyba już wiem dlaczego Neris śmierdziała tym ludziom.Ona ma bardzo gęste futro, a szczególnie w okolicach pupy i zdarza się ,że się po prostu obrobi i trzeba kudły prać. Oni pewnie myśleli,że pies sam sobie pupę podetrze i nie myli jej. Ona koopając prawie leży poopskiem na ziemi, nie mówiąc o siusianiu. Czasem mi się wydaje, ze ludzie są jacyś nienormalni... Przecież pies to nie zabawka ani nowy mebel w domu :angryy: A może Neris powinna jeszcze prać , sprzątać i gotować :eviltong: Dobrze że to zauwazyłaś bo w sumie to drobnostka przeciez a jakże ważna dla przyszłych włascicieli Quote
haliza Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 O, to są fajne postępy jak wody nie będzie :evil_lol: Quote
Lucyna Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No właśnie Poker, alarm przeciwpowodziowy odwołany na zawsze? Quote
Poker Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Neriska od piątku nie zrobiła dużej wody i nawet nie chce wychodzić na dodatkowe sioo na ogródku.Dzielnie czeka na wspólne spacerki mniej więcej co 8 godzin. Sunia jest przesłodka, łagodna , pogodna , pieszczocha, ociera się o nogi jak kot. Bardzo dobrze je i już kosteczki nie wystają. Uwielbia smaczki. Reaguje na swoje imię. Nie lubi mycia łap po spacerze , jak wstawiam łapę do miski z wodą , to się kładzie na podłodze :mad:, mało mi dłoni z nadgarstka nie wyrwie. Na spacerach biega na całej długości smyczy,silna z niej dziewczyna .Ja na nią mówię grzmot baba :evil_lol: Na szczęście mniej goni kota, ale jest zazdrośnica i taranuje chłopaków, włazi między nich , a nas. Małpa, gryzie poszewki i kocyk w swoim łóżeczku, zupełnie jak Tami, one w ogóle są w wielu zachowaniach podobne do siebie.Tyle,że Neris nie boi się , jest cywilizowana. Musiała kiedyś mieszkać w domu. Na spacerku po chwilowym stopnieniu śniegu. Jak ja sie cieszę życiem , HA HA HA Quote
mshume Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Neriska jest cudna :) Tak pięknie wyczesana i radosna. Quote
amensalizm Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Pisał mi facet w sprawie briarda, ale zanim on wróci z Niemiec to już go pewnie nie będzie ;) Co z tym kotem? Bo dom jest z 7 kotami.. ;) i suka onka. Quote
adkaaaaa5 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Zapraszam na wątek Białego http://www.dogomania.pl/threads/181919-BiaA-y-mA-ody-goldenkowaty-miziak-czeka-w-schronisku-na-kochajAE-cy-dom?p=14303688 Quote
Poker Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Nerisa ciągle jednak goni kota, krzywdy mu nie chce zrobić,ale jest to dokuczliwe.Wie ,że źle robi, bo jak skarcę ją , to uszy daje po sobie. Ale jakoś nie może zapamiętać ,że nie wolno.Jeżeli chodzi o psa , to nie powinno być problemu.Z tym ,że ja mam 2.chłopaków.Nie kontaktowałam jej z sunią. Może w schronisku miała kontakt . Quote
Lucyna Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Neris bardzo wypiękniała w Waszym towarzystwie ... :lol::loveu::lol: Quote
Poker Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Lucyna napisał(a):Neris bardzo wypiękniała w Waszym towarzystwie ... :lol::loveu::lol: Kto z kim przestaje, takim się staje :eviltong:, mam na myśli oczywiście psy :evil_lol: Quote
Lucyna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 A co tam u Nerisiątka słychać? Wyślę jej zdjęcia do domku z Nowej Soli ... Quote
Poker Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 U Neriski normalnie.Słodka , kochana grom baba :evil_lol:, kota nadal zaczepia,dużej wody nie ma.Je dobrze, łap nie lubi myć, gubi kudełki i czeka na swój ostateczny domek.A telefonów wielkie 0 A co to za domek w Nowej Soli? skąd się wziął ? Quote
Recommended Posts