Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Państwo z Nowej Soli przygarnęli w piątek pieska ze schroniska . Przesłali zdjęcia.
Oto ich mail

Dziękuję za odpowiedź. Odwiedziliśmy wczoraj zielonogórskie schronisko i znaleźliśmy około 8-letniego pieska, który przebywał tam niecałe 9 miesięcy i jest już z nami:) w załączeniu jego dwa zdjęcia z podróży do domu:) fantastyczny zwierzak, tylko póki co bardzo speszony.

Posted

no i dobrze,że jakś bida ma domek.
Neriska tez znajdzie swoich ludziów,bo jest tego warta.Jest taka śmieszna, bardzo grzeczna, mądra i uległa.

Posted

nie odzywam się, bo nic się nie dziej i mało kto się interesuje, więc siedzę cichutko.
Neriska, grom baba myśli ,że jest malutka i leciutka,Jak się zwali swoim słodkim cielskiem na moją nogę , to mało mi jej nie pogruchoce. Ciągle intryguje ją kot, a on się zaczął bronić i syczy, parę razy dał jej klapsa bez pazurków. Biega na długiej smyczy na spacerze jak mały czołg.
Ciałka nabrała na tyle dużo ,że dostaje już jeść 2 razy dziennie.
Dziś miała problem z uszkiem, zakropiłam i na razie jest dobrze.Jak się coś będzie dziać, to pójdę do weta.
Babon gubi sierść , wyczesuję ją , ale to niewiele daje.Spodnie mam wiecznie białe.
Dzięki za podpowiedź z ogłoszeniami.Zaraz tam lecę.

Posted

Polecam Ci wykupienie wyróżnionego Allegro. Kosztuje to 13 zł, ale opłaca się. Moje tymczasowiczki poszły jak burza do DS, a Bianca (8 lat) to wymagała przecież kosztownej operacji.Co więcej: dziś wystawiłam aukcje dla mojej DT, która jeszcze do mnie nie dojechała ;) A jutro robię dla niej wizytę parę kilometrów od siebie, domek brzmi bardzo fajnie :)

Posted

kochane cioteczki się zleciały i jakie szybkie, Lucynko , wielkie dzięki za Allegro.:loveu:
Neriska miała przez 14 dni wyróżnione Allegro ,ale ZERO telefonów. Już się zgłosiłam po te 75 ogłoszeń.Wyślę zdjęcia i tekst.
mshume,gratuluję szybkich adopcji.Widocznie ja mam felerne tymczasy ;)
Neriska wylizała dziś bardzo dokładnie wnusia.:evil_lol:

Posted

teraz jej nie ważyłam, ale po przyjeździe ze schronu ważyła 14,800 ,a była chuda jak wiór , a teraz nabrała ciała, więc pewnie z 16 kg będzie miała,

Posted

już mam osobę na wizytę !!!
Państwo wypatrzyli Neriskę wczoraj na Allegro, więc ogłoszenie zrobione przez Lucynkę zadziałało .

Posted

ale ona miała wcześniej wyróżnione allegro.Państwo szukali psa od 3 tygodni, ktoś z Warszawy nie potraktoewał ich poważnie, stracili czas, ale to chyba tak miało być. Po prostu czekali na Neriskę.

Posted

Poker napisał(a):
ale ona miała wcześniej wyróżnione allegro.Państwo szukali psa od 3 tygodni, ktoś z Warszawy nie potraktoewał ich poważnie, stracili czas, ale to chyba tak miało być. Po prostu czekali na Neriskę.

POker wysłałam Ci pw, rozumiem, że wizyta nie aktualna ?