Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris jest słodka , bardzo dużo rozumie.Trzeba ją ogłaszać,szkoda żeby się marnowała w DT.Nie wiem . Może ktoś ją oddał, bo nie umie zachować czystości? Leje jak najęta, mimo że jest co chwilę wypuszczana.Dziś było 5 kałuż.
Jeszcze poobserwujemy co i jak.Ciągle jest natarczywa ,ale niegroźnie do kota.W w końcu to dopiero doba.
Je dużo i ładnie i dobrze, bo chudziutka dziewczynka.

Posted

Neris napisał(a):
Niewinnemu psu dałyście Neris na imię :diabloti:
No to czekam, co się z niej wykluje.

a zobaczymy ,może być ciekawie :eviltong: , nie strasz nas :mad:
A gdzie ona tam dywan, bardzo żywotna dziewczynka, ale nie szalona.Fajna psica, musi mieć fajny domek, bo warta tego.
Zaczęłam jej podawać Furagin, zobaczymy jakie będą efekty.

Posted

Wpierw podziekuje wszystkim Cioteczkom i kazdej z osobna za cieple slowa przeznaczone dla Karolinki :)
Dziewczynka dzisiaj byla szczepiena, ale byla cichutka i dostala pochwale od pani pielgniarki - taki maly zuch!

A Neris rozkwita jak mlody kwiat, az milo sie czyta. Trzymam kciuki aby Furagin pomogl.

Zaczynamy oglaszac, jakie podawac dane kontaktowe?
Moze piekny tekst nam, ktoras z cioć zredaguje? :)

Posted

Dane kontaktowe chyba do mnie.Mój telefon 71 3482951.
Neris ma apetycik ,aż miło patrzeć.
Dobiera się do staruszka Pokerka, aż go wkurzyła chociaż oj jest bardzo spokojny. Po południu już nie nasiurkała.Na spacerze dobrze, chociaż kupencje ma luźnawe, ponieważ się obrabiała równo, obcięłam jej kudełki pod doopką. Dałam jej tabletkę przeciw biegunce, była bardzo grzeczna.Ona w ogóle jest pieszczocha , nie robi jej różnicy czy to ja czy mąż. Jutro będzie miała sprawdzian na małe dzieci.

Posted

mshume napisał(a):
Ale już dawała buziaki wnusiowi? To pierwsze koty za płoty ;)

to prawda, ale o pewnie traktowała go jak szczeniaczka, bo to niemowlak z mleczkiem pod noskiem ,a jutro pryzchodzi 3.letnia wnusia.

Posted

dopiero z bazarku dowiedziałam się ,że jest jakiś dług po Neris w schronisku? A co to za dług i dlaczego ja o nim nie wiem ? Zaraz mi tu gadać :mad:

Posted

Poker napisał(a):
dopiero z bazarku dowiedziałam się ,że jest jakiś dług po Neris w schronisku? A co to za dług i dlaczego ja o nim nie wiem ? Zaraz mi tu gadać :mad:

Pokerku,Ciebie on nie dotyczy
Robisz tyle ze az nam wstyd
reszta nalezy do nas.......
dziekujemy za Neris:)

Posted

niczego nie robię aż tyle i nie ma za co Wam być wstyd.Możecie być dumne z siebie.Ja nigdy nie sprzątałam gie w schronie.
Neris od wczoraj nie nasiurkała, zrobiła sobie budę pod moją częścią łoża i śpi.

Posted

ona wcale nie jest malutka, Tami była.
Pokazywałam dziś Neriskę różnym osobom ,żeby sprawdzić jej zachowanie i wypadła celująco.Wykładała się brzusiem do góry , dawała buzi dorosłym i dzieciom.Ona jest bardzo proludzka.Jeżeli chodzi o nasze psy , to próbuje je zdominować, ale nie pozwalam na to. Kota ciągle goni , ale ją besztam.Nie wiem może źle robię, może trzeba jej uwagę odwracać.
Na spacerze na zawołanie przybiega do mnie natychmiast z całej długości linki i się cieszy. Niestety ciągnie na ulicy i moje stawanie nie pomaga. W parku już nie ciągnie.
Gdzie ona tam śmierdzi, po kąpieli pachnie.
ona jest CUDOWNYM psem , gotowym do adopcji NATYCHMIAST.
Na szczęście je ja koń.