Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Masz racje Mamanabank:Fizia ,Mela i Tapczanik to jeden boks a Tola siedzi obok!Sa tak blisko,ze cos pomyliłam! Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 http://foto.onet.pl//oyrgt,woruw802cwoo,mmwhj,u.html#mmwhjA tu sa kolejne zdjęcia ,których nie mogę skopiować: Quote
mamanabank Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Była naprawdę przerażona, spójrzcie na pierwsze zdjęcie, płakać się chce... próbowała wczołgać się pod ten samochód... Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 I tak leżała przez cały czas naszego pobytu z nią! Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Tola nie dała rady się złapac ani softografować, weszłam do boksu, ale nic z tego. Spróbuję w sobotę Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Tola nie dała rady się złapac ani sftografować, weszłam do boksu, ale nic z tego. Spróbuję w sobotę Quote
mamanabank Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Do tego potrzebne są dwie osoby... jedna do mamienia smakołykami, a druga do robienia zdjęć... Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ja bym chciała, żeby było ciepło...wyciągnełoby się suniena łąki i socjalizowało na leżąco, ona i człowiek na leżaka, może zrównując się od jej fizycznego poziomu potrafiłaby się przemóc...trochę smutne życie Toli...Psotka poszła do domku, tamten pies co bardzo szczekał mini owczarek tez poszedł, a ona taka .... Quote
mamanabank Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 jest z nią w boksie jeszcze jeden strachulec, tylko nos z budy wystawia, na pierwszy rzut oka wygląda jakby sama siedziała, a tam jest jeszcze jeden psiak, zaszyty w budzie... Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 taki bezowo rudawy jeszcze gorszy strachulec bo Tola to chociaz wyjdzie...kurcze jak one zostały psychicznie skrzywdzone przez człowieka Quote
Romka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dziewczyny biore urlop na czwartek(Romcia ma zdjęcie szwów)moze któras pojedzie ze mna do schroniska na godzinę?Do Toli i Fizi.Na chwilkę zeby je oswoić Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ja to wiesz, że mogę tylko w soboty... Quote
camisiowa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Tola tak jak Dianka bardzo się boi, pewnie musi sie nią zająć Grażynka Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Nawet jak Grażynka była to ze strachu, aż leżała, ja byłam w kojcu, a Grazynka przez kraty ja próbowała głaskać. Quote
Romka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Spróbujemy wejśc do niej z Mamanabank może zacznie nas troche poznawac! Quote
Romka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Wczoraj byłam w schronisku i weszłam do boksu Toli ,nie była juz taka przestraszona i podeszła do mnie.Dałam tez kaszanki 2 strachulcom z jej boksu,one nie wyszły!Ale pierwsze koty za płoty! Quote
Figafiga Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 jestem bardo zadowolona zrobiłam super zdjęcie Toli, zostawiłam kolor jej oczu a wszystko pozostałe w czerni i bieli przeklej mamanabank na pierwszą stronę jej wątku jako pierwsze i na łowicki ok Quote
mamanabank Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 przekleiłam, kochana sunieczka... Quote
Romka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Wciąż jeszcze się boi ale to nie jest ten sam strach co ostatnio juz podgląda co robimy w boksach obok,ogonek podkulony ale chciałaby nim pomachać!No i wyszedł drugi psiak z budy obok ale tylko przez chwilę!Ale to i tak sukces! Quote
kajkoowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ja ogólnie zauważyłam, że psiaki które się bały nas i szczekały już wiedzą, że nie robimy nic złego! W ostatniej części schronu po lewej stronie jest taki boks, gdzie wszystkie 3 psiaki zawsze uciekały jak się na nie spojrzało a w sobotę dwa z nich podeszły o głaski ale potem przestraszyły się Pauli:loveu: Do domu Tola:loveu: Quote
Romka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Bo Paula jest nowa ale i ją zaakceptuja! Quote
Romka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Poprosiłam Kaje i Paule ,zeby weszły do boksu Toli,ciekawe jak dzis bedzie sie zachowywac! Quote
kajkoowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Nic z tego, Romciu Tola nawet nie dała się pogłaskać! Położyła się w bezpiecznej odległości i lekko machała ogonem ale każdy ruch ją przerażał i postanowiłyśmy jej do siebie nie zrażać. Quote
Paula03 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Niestety Tola raz daję się pogłaskać innym razem się chowa... Quote
Recommended Posts