Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bym chciała, żeby było ciepło...wyciągnełoby się suniena łąki i socjalizowało na leżąco, ona i człowiek na leżaka, może zrównując się od jej fizycznego poziomu potrafiłaby się przemóc...trochę smutne życie Toli...Psotka poszła do domku, tamten pies co bardzo szczekał mini owczarek tez poszedł, a ona taka ....

Posted

Dziewczyny biore urlop na czwartek(Romcia ma zdjęcie szwów)moze któras pojedzie ze mna do schroniska na godzinę?Do Toli i Fizi.Na chwilkę zeby je oswoić

Posted

Wczoraj byłam w schronisku i weszłam do boksu Toli ,nie była juz taka przestraszona i podeszła do mnie.Dałam tez kaszanki 2 strachulcom z jej boksu,one nie wyszły!Ale pierwsze koty za płoty!

Posted

jestem bardo zadowolona zrobiłam super zdjęcie Toli, zostawiłam kolor jej oczu a wszystko pozostałe w czerni i bieli

przeklej mamanabank na pierwszą stronę jej wątku jako pierwsze i na łowicki ok

Posted

Wciąż jeszcze się boi ale to nie jest ten sam strach co ostatnio juz podgląda co robimy w boksach obok,ogonek podkulony ale chciałaby nim pomachać!No i wyszedł drugi psiak z budy obok ale tylko przez chwilę!Ale to i tak sukces!

Posted

Ja ogólnie zauważyłam, że psiaki które się bały nas i szczekały już wiedzą, że nie robimy nic złego! W ostatniej części schronu po lewej stronie jest taki boks, gdzie wszystkie 3 psiaki zawsze uciekały jak się na nie spojrzało a w sobotę dwa z nich podeszły o głaski ale potem przestraszyły się Pauli:loveu:

Do domu Tola:loveu:

Posted

Nic z tego, Romciu Tola nawet nie dała się pogłaskać! Położyła się w bezpiecznej odległości i lekko machała ogonem ale każdy ruch ją przerażał i postanowiłyśmy jej do siebie nie zrażać.