mamanabank Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 jamor napisał(a):u toli wszystko lux. wesoła i smiga z towarzystwem. jutro z rana bedziemy robic makijaż i zdjecia portretowe. Pogoda dzisiaj w sam raz na zdjęcie, kurna. Co z tym majem? Figafiga napisał(a):a pieniążki doszły!!!???? Na pewno doszły :-) Gdyby nie doszły, Tola pływałaby już w zupie w najbliższym azjatyckim barze :-) Quote
jamor Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 sprawdziłem, kasa doszła.a mnie ubijecie ciotki, zdjec nie zrobiłem. niedziela a ja nawet zadnego psa na wycieczke nie zabrałem :oops: Quote
mamanabank Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Spokojnie, poczekamy... Już wiem, ze to sprawa wyższej wagi była. Ukłony i powodzenia dla akcji! Quote
argusiowa Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 jakie uśmiechnięte pysio :) aż miło popatrzeć :) Quote
kajkoowa Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 dziewczyny, skoro Tola jest w trakcie socjalizacji można by zmienić tytuł? Ona już chyba nie jest taka przerażona... Quote
bahlsa Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Pomyślałam o tym, żeby znów "przelecieć" z Tolą po stronach. Teraz to całkiem inny pies. Zdjęcia nowe są, potrzebowałabym tekstu nowego do ogłoszeń. Co o tym myślicie? Quote
kajkoowa Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 bahlsa napisał(a):Pomyślałam o tym, żeby znów "przelecieć" z Tolą po stronach. Teraz to całkiem inny pies. Zdjęcia nowe są, potrzebowałabym tekstu nowego do ogłoszeń. Co o tym myślicie? Ja jestem na tak! ;) Quote
bahlsa Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 to teraz potrzebna osoba z zacięciem literackim :) Kto zgłasza się na ochotnika? ;) Quote
Paula03 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Zdjęcia świetne, ja też jestem za nowymi ogłoszeniami! Quote
Romka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Poczekamy z tekstem na Mamanabank ona cos wymyśli.A zdjęcia Toli zrobione przez Jamora cudne!Dzięki Jamor! Quote
mamanabank Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Romka napisał(a):Poczekamy z tekstem na Mamanabank ona cos wymyśli.A zdjęcia Toli zrobione przez Jamora cudne!Dzięki Jamor! Ja mogę to zrobić, tylko nie wiem kiedy... jeśli któraś z Was chciałaby i mogła wcześniej, to bardzo proszę. Quote
Romka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Mamanabank Ty robisz cudne teksty do ogłoszeń!Może troche przerobic tekst Toli,ten poprzedni! Quote
Romka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 bahlsa napisał(a):to teraz potrzebna osoba z zacięciem literackim :) Kto zgłasza się na ochotnika? ;) Bahlsa,Mamanabank jest chetna poczekaj trochę.Wszystkie mamy teraz urwanie głowy:ja szkolenia,które muszę odbyc a ona uroczystości rodzinne. Quote
mamanabank Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Prawda, prawda, wpadam tylko na chwilę... W ostatnim allegro Tola miała 419 wejść! Dodałam nowe zdjęcia i uzupełniłam opis, może się przyda tymczasem, bo na razie nie wyrabiam... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1038787805 Quote
bahlsa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Wiem dziewczyny, że macie masę pracy. Zaczekam :) Chciałabym Wam pomóc ale niestety... nie mam "lekkiego pióra" dlatego zawsze czekam na tekst do ogłoszeń. Quote
Romka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 bahlsa napisał(a):Wiem dziewczyny, że macie masę pracy. Zaczekam :) Chciałabym Wam pomóc ale niestety... nie mam "lekkiego pióra" dlatego zawsze czekam na tekst do ogłoszeń. Bahlsa czy ten tekst jest ok?Bardzo zalezy nam na ogłoszeniach! Quote
mamanabank Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 NIE KUPUJ PSA, ADOPTUJĄC MOŻESZ POMÓC. Na pomoc i dom czeka 2,5 letnia sunia TOLA. Została znaleziona w podłowickiej wsi, gdzie błąkała się od dłuższego czasu. Przestraszona i wygłodzona trafiła do schroniska. Nie wychodziła z budy, a gdy odważyła się pokazać, uciekała przed dotykiem ludzkiej ręki... trwało to ponad pół roku... Poza boksem, przerażona przywierała do ziemi, bojąc się całego otaczającego ją świata. Dzięki ludziom, którym trudno było patrzeć, jak ta śliczna suczka cierpi ze strachu, opuściła schronisko. Przebywa w hotelu u szkoleniowca (www.jamor.pl), gdzie pod czujnym okiem specjalisty przechodzi socjalizację i nabiera ufności do świata. Jej życie nabrało kolorów i całkowicie się odmieniło. Chętnie bawi się z innymi psami, docenia uroki przyrody. Za swoim przewodnikiem podąża krok w krok, nawet bez smyczy i jest w niego wpatrzona całą sobą. Odzyskała spokój i wiarę w dobroć człowieka. jest spokojna i zrównoważona. Cieszy się każdą chwilą życia. Jedyne czego jej brakuje, to dom i Przyjaciel na dobre i złe... Możesz jej pomóc! Tola jest odrobaczona i zaszczepiona przeciwko wściekliźnie, zabezpieczona przeciwko pchłom i kleszczom. Do adopcji po sterylizacji. Kontakt w sprawie Toli Romka [email protected] tel. 604 101 165 Figafiga [email protected] mamanabank [email protected] tel. 608 404 770 Quote
Romka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Mamanabank tekst jak zawsze świetny!Bahlsa czy można juz liczyc na Twoja pomoc przy ogłoszeniach? Quote
mamanabank Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 prawdopodobnie trzeba wysłac tekst i zdjęcia na maila do bahlsy, to ułatwia ogłoszenia, ale ja z poprzednim oprogramowaniem straciłam wszystkie adresy... Quote
Recommended Posts