Madallena Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 o rany :( malenstwo i w budzie :(:( a Kropka od wczoraj spi w lozku! Juz sie nauczyla co dobre :) pierwsze koty za ploty. rozpiescze ja, a co! tak ja Fiziule :) dziewczyny, pomozcie mi wydac Kropke do najwspanialeszego domu :( Nie moge patrzec na Fizie w budzie :( Dzwoni po nia w ogole ktos? Quote
Andzike Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Madallena wyslij fajne fotki i informacje o Kropce do Kaja10014 - porobi Kropce ogłoszenia :D :D :D Kaja, jesteś boska:loveu::loveu::loveu: Quote
kajkoowa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Andzike']Madallena wyslij fajne fotki i informacje o Kropce do Kaja10014 - porobi Kropce ogłoszenia :D :D :D Kaja, jesteś boska:loveu::loveu::loveu: Teraz mamy rekolekcje, zaraz Wielkanoc, więc czasu jest dużo :) Czekam na informacje :) Quote
Paula03 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Mam dobre wieści dzisiaj Fizia była na spacerku, szalała z radości, choć początkowo strasznie się bała, pani Grażynka wzięła ją na ręce, a ja odciągałam zazdrosną Melę. Gdy wyszliśmy poza schronisko Fizia nieśmiało zamachała ogonkiem, ale potem skakała i się przytulała :p Quote
kajkoowa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Tak, na początku się bała ale później biegała naokoło i machała ogonkiem, nawet połozyła się na plecach, żeby ją drapać :) Quote
Andzike Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Kaja10014 napisał(a):Tak, na początku się bała ale później biegała naokoło i machała ogonkiem, nawet połozyła się na plecach, żeby ją drapać :) Kochane maleństwo... :) Oby jak najszybciej wyszla ze schroniska... Quote
mamanabank Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Grażynce trza kupić bukiet róż!!!!! Mam nadzieję, że Fizia przełamie się na dobre i nie będzie się nas bała. Quote
Paula03 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Sądzę, że w kolejną sobotę z przyjemnością już wyjdzie na spacer! A p. Grażynce oczywiście należy się bukiet kwiat i to taki ogromny!!! Quote
Andzike Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Qrcze, tak sobie marzę, żeby Kropka poszla do DS i żebym mogła Fiziule przywiezc po świętach do Wawy... Quote
Madallena Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 oj mi sie tez to marzy :) Najpierw Kropka mi sie marzy w superowym domu (bo kropka to super dziewczyna, mowie Wam!) a pozniej Fizia na kanapie :P i szybciutko do domu slicznosci... Wiem, ze Fizia szybko sie ogarnie w domu. Bo ona tez wie, ze damy w schronach nie siedza! Quote
mamanabank Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Czekamy niecierpliwie na zdjęcia Fizi poza boksem :-) Quote
Romka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jak wczoraj zadzwoniła do mnie Grazynka z wiescia ,ze Fizia była na spacerku poza schroniskiem to nie mogłam uwierzyć!Grazynka ma rękę do takich strachulców.Dziewczyny koniecznie zdjęcia jesli macie bo to jest najwazniejszy news sobotni!:lol: Quote
mamanabank Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 jak kot na puszczy :-D Świetnie, mam nadzieje, że następnym razem też będzie chciała wyjść, jaka szczęśliwa, nie ten sam pies. Andzike, a może pokazałabyś te zdjęcia... wiesz komu... Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 mamanabank napisał(a):Andzike, a może pokazałabyś te zdjęcia... wiesz komu... Taki mam zamiar:diabloti: Quote
Romka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 mamanabank napisał(a):Kocham Cię diabołku :loveu: Ja Ciebie tez kocham!:loveu: Quote
Romka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 A Fizia powala!Szczęśliwy pies!Grazynko jesteś wielka!Dziewczyny Wy takze!:calus: Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Oh, jak tu się miłośnie zrobilo:loveu::loveu::loveu: My Was z Nelka też :iloveyou: Quote
Figafiga Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 O rany Fizia na spacerze!!! a i ja Was tez dziołszki, ale tak podwójnie ;-) Quote
Andzike Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Fizia mizia, biegnij ze schroniska do domku !!! Quote
Madallena Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ona na serio wyglada jak ruda Gabiska! I nawet ogon ma taki wiewiorowaty! Andzike, oczywsicie ze wyczyscilam skrzynke :) a `10 odpada ;/ wesele mam, od rana u fryzjera siedze ;/ Dokad fizia siega? Quote
Recommended Posts