Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Fiziunia jest bardzo przestraszona musimy jeszcze raz pojsc do schroniska z Mamanabank i wyciągnąc ja z boksu!Czarny psiur wtedy juz był ale byli tez ludzie wiec Fizia mniej sie bała! Quote
mamanabank Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Ja mam wrażenie, że Fizia bardziej boi się ludzi niż tego czarnego tapczanika... Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Oswajanie Fizi w boksie http://foto.onet.pl//oyrgt,woruw802cwoo,mmwhj,u.html#mmwip I juz na rękach u Mamanabank http://foto.onet.pl//oyrgt,woruw802cwoo,mmwhj,u.html#mmwo0 Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Szlag mnie trafia na kopiowanie zdjęć ,wyszło mi tylko jedno Toli na jej watku! Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Melka dzielnie towarzyszyła nam w boksie,pan Damian gładził raz Melkę a potem ukradkiem Fizię i przestała sie bać az pozwoliła wziąc się na ręce.Jak ją dotykałam na rękach Mamanabank to przy gwałtownym ruchu uchylała głowkę i chciała gryżć.Biedna mała! Quote
mamanabank Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Nie chciała gryźć... noskiem tylko trącić... nie rzucała się z zębami tylko tak sprawdzała, czy krzywdy nie chcemy jej zrobić... Quote
Figafiga Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 mamanabank jak trzymasz ją na rękach to wyglądasz jakby zeza strzeliła ;-) Romka reporterka pierwsza klasa!!! jak będę w stanie, w którym chcę być....to będę w tygodniu zdjęcia psiakom robić Quote
mamanabank Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 robiłam wszystko, żeby facjatę ukryć :-) zeza też :-) Quote
Figafiga Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ale pięknie ci było naprawdę se se se se...powiem ci jedno, że moja Zuzia już by chciała u ciebie pobyć i twojej wesołej gromadki Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Figafiga']ale pięknie ci było naprawdę se se se se...powiem ci jedno, że moja Zuzia już by chciała u ciebie pobyć i twojej wesołej gromadki[/QUOTE]O rany kolejne dziecko do pilnowania jak ciotki będa po Polsce wozić psiska! Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='mamanabank']Nie chciała gryźć... noskiem tylko trącić... nie rzucała się z zębami tylko tak sprawdzała, czy krzywdy nie chcemy jej zrobić...[/QUOTE]Gryżć zabrzmiało groznie to prawda ale ząbkami kłapała! Quote
mamanabank Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 ja tego nie widziałam... na rękach jest bardzo spokojna i nocha mi nie odgryzła :-) Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pewnie bo to były moje palce nad jej głowką!:razz: Quote
camisiowa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dog Angel zrobi w sobotę Fizi zdjęcia, aby jak najszybciej znalazła domek Quote
mamanabank Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Ale Ty śmigasz po tych wątkach razem z tym odjazdowym diabołkiem :-) Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 toż to ninja ostrzem wymachuje a nie diabołek hi hi hi oj trza ze skarpety mamienabank okularki dogomaniackie forumowe sprawić ha ha ha Quote
Romka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zdjęcia koniecznie a ja postaram sie nadrobić braki w opisach! Quote
Romka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A Fiziunia to juz nie ta sama panna,wczoraj całe boksowe towarzystwo:Mela,Fizia i ta nowa malutka,która siedziała w boksie gdzie mama Koko przywitało mnie radośnie jak zawitałam z kaszaneczka do ich boksu!Najpierw 2 kroczki,potem 3 i hop po kaszankę! Quote
Figafiga Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 a tu dowód mamanabank przeklej pierwsze i trzecie zdjęcie Fizi na pierwszą stronę wątki a któreś tam wykasuj ok i wybierz z tych dwóch jedno i na głównym zamień ok zmień opis i tytuł wątku przecież ona się zmieniał no nie ;-) Quote
mamanabank Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Już przeklejam. Figa wysłałaś psiaki do ogłoszeń bahlsie? Wreszcie będzie można Fizię ogłaszać, zdjęcia są bardzo dobre. Quote
kajkoowa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 mamonabank ja obiecałam, że ogłoszę Fizię i zajmę się tym jutro z rana ;) Quote
Figafiga Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 mamanabank napisał(a):Już przeklejam. Figa wysłałaś psiaki do ogłoszeń bahlsie? Wreszcie będzie można Fizię ogłaszać, zdjęcia są bardzo dobre. właśnie wysłała sie Luna teraz będe wysyłać Rebusa - które jeszcze napisz mi PW Quote
mamanabank Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 na razie stop, bahlsa prosiła o dwa. Kaja dzięki! Quote
Recommended Posts