Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fiziunia jest bardzo przestraszona musimy jeszcze raz pojsc do schroniska z Mamanabank i wyciągnąc ja z boksu!Czarny psiur wtedy juz był ale byli tez ludzie wiec Fizia mniej sie bała!

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melka dzielnie towarzyszyła nam w boksie,pan Damian gładził raz Melkę a potem ukradkiem Fizię i przestała sie bać az pozwoliła wziąc się na ręce.Jak ją dotykałam na rękach Mamanabank to przy gwałtownym ruchu uchylała głowkę i chciała gryżć.Biedna mała!

Posted

mamanabank jak trzymasz ją na rękach to wyglądasz jakby zeza strzeliła ;-)

Romka reporterka pierwsza klasa!!!

jak będę w stanie, w którym chcę być....to będę w tygodniu zdjęcia psiakom robić

Posted

[quote name='Figafiga']ale pięknie ci było naprawdę se se se se...powiem ci jedno, że moja Zuzia już by chciała u ciebie pobyć i twojej wesołej gromadki[/QUOTE]O rany kolejne dziecko do pilnowania jak ciotki będa po Polsce wozić psiska!

Posted

[quote name='mamanabank']Nie chciała gryźć... noskiem tylko trącić... nie rzucała się z zębami tylko tak sprawdzała, czy krzywdy nie chcemy jej zrobić...[/QUOTE]Gryżć zabrzmiało groznie to prawda ale ząbkami kłapała!

Posted

A Fiziunia to juz nie ta sama panna,wczoraj całe boksowe towarzystwo:Mela,Fizia i ta nowa malutka,która siedziała w boksie gdzie mama Koko przywitało mnie radośnie jak zawitałam z kaszaneczka do ich boksu!Najpierw 2 kroczki,potem 3 i hop po kaszankę!

Posted

a tu dowód

mamanabank przeklej pierwsze i trzecie zdjęcie Fizi na pierwszą stronę wątki a któreś tam wykasuj ok i wybierz z tych dwóch jedno i na głównym zamień ok

zmień opis i tytuł wątku przecież ona się zmieniał no nie ;-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Już przeklejam.

Figa wysłałaś psiaki do ogłoszeń bahlsie?

Wreszcie będzie można Fizię ogłaszać, zdjęcia są bardzo dobre.

właśnie wysłała sie Luna teraz będe wysyłać Rebusa - które jeszcze napisz mi PW