Cudak Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 :shake: Mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry domek... Długo nie powinna czekać, bo jest malutka i urocza :loveu: Kociaki na szczęście są leczone w TDT we Wrocławiu. Kotka nazwana Kiwią ma w jednym oku zrośnięte spojówki i trzeba je rozciąć pod narkozą :-( Piąty (ostatni!) z sierpniowych, działkowych kociaków pojechał do DT w Szczecinie :) Zostały więc tylko dwa rudzielce z maja, które niestety wymagają oswojenia, więc mogłyby iść tylko do doświadczonego DS/DT... Quote
Cudak Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [B]W weekend planujemy złapać podrzuconą kocicę z portu. [COLOR=#ff0000]Szukamy dla niej DT (najlepiej w okolicach Szczecina)[/COLOR]. Jeśli DT się nie znajdzie, po sterylce zostanie wypuszczona... a jako oswojony kot długo tam niestety nie pożyje [/B] :shake: Szukamy również DT dla pozostałych oswojonych, dorosłych kotów z portu (na pewno oprócz wspominanej kocicy są jeszcze 2 kocury). Quote
Cudak Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Podnoszę.. Nadal prosimy o wsparcie i wpłaty na jedzonko dla kotów: Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000 koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty z portu w Stepnicy" lub "na koty ze Stepnicy" Quote
truskawa144 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Wiem, że mnie zamordujecie zaraz i słusznie ale do 18.02 nie mogę wziąć kotów bo muszę wyjechać na kilka dni za granicę, jest to dla mnie bardzo ważne, a nie będę miała ich nawet z kim zostawić. Moja tymczasowiczka pojechała dziś do domu i gdyby nie wyjazd, który mam planowany na przyszły tydzień mogłyby przyjechać choćby jutro.To mi wypadło niespodziewanie i bardzo przepraszam. Quote
Cudak Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Truskawa144, kociaki miały dużo szczęścia, bo znalazły DT we Wrocławiu, więc nie ma tego złego.... [quote name='"Cudak"']W weekend planujemy złapać podrzuconą kocicę z portu. Szukamy dla niej DT (najlepiej w okolicach Szczecina). Jeśli DT się nie znajdzie, po sterylce zostanie wypuszczona... a jako oswojony kot długo tam niestety nie pożyje :| Szukamy również DT dla pozostałych oswojonych, dorosłych kotów z portu (na pewno oprócz wspominanej kocicy są jeszcze 2 kocury). Nie dała się franca złapać :angryy: Pogłaskać się da, łasi się, ale na ręce nie da się jej wziąć... Złapaliśmy za to inną: (ta z podniesionym ogonem miała zostać złapana, ale złapała się ta druga) Quote
truskawa144 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Aha czyli one mogą tam zostać? Bo ja na początku zrozumiałam, że to awaryjnie, dokąd mam Żabkę na DT. Kamień z serca. I na prawdę przepraszam, nie planowałam, że to się tak potoczy. Cudak - wysyłam PW. Quote
Cudak Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Tak, mogą :) Są na razie leczone i oswajane, później będą szukały DS. PILNIE POTRZEBUJEMY WSPARCIA FINANSOWEGO NA PALIWO I STERYLKI. Zostało jeszcze kilka kocic z działek, na Osiedlu jeszcze żadna nie wysterylizowana i w porcie doszło kilka kotów. Quote
kamilawa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy. 30 ogłoszeń za 5 PLN! Do tego teksty, avatary, bannery! http://www.dogomania.pl/threads/2018...2#post16273212 Quote
Cudak Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Potrzebujemy pieniędzy na sterylki. Jest szansa na dwie w Goleniowie po 30 zł za kocicę, więc z dojazdem wyszłoby jakieś 80-90 zł (za dwie kotki). Lokalny były wet zaproponował Opiekunowi kotów sterylki po 50 zł Nie wiem, ile kocic jeszcze zostało... Stada zamieszkujące śmietniki przy Osiedlu i działkę przy bramie jeszcze wcale nie ruszone, w porcie jest do zrobienia czarna oswojona kotka i trzeba sprawdzić, kim jest marmurek Obawiam się, że nie damy rady uzbierać tyle pieniędzy, żeby wszystkie wyciąć zanim zaczną się kocic Bardzo prosimy o wsparcie i wpłaty (nr konta na PW) Quote
anduk Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Cudak'] Lokalny były wet zaproponował Opiekunowi kotów sterylki po 50 zł Sprostowanie: zaproponował 1 sterylkę jednej kotki :) Quote
Cudak Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 aaaa..to przepraszam za pomyłkę. Źle zrozumiałam :shake: W takim razie zbieramy na razie na 3 sterylki, na które potrzebne jest 130-140 zł. Quote
weihaiwej Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 To i ja podniosę... Envy, z Tobą już się tutaj witałam :) Anduk - miło widzieć i Ciebie. Znajomo :) Quote
Cudak Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Na koncie sterylkowym są już dwie wpłaty, w sumie 100 zł :) Dwie kotki są umówione na zabiegi, na piątek 18.02.br. (mam nadzieję, że bez problemu dadzą się złapać...) Nadal prosimy o wpłaty (nr konta na PW), inaczej nie damy rady wysterylizować ich zanim zaczną się kocic :shake: Quote
__Lara Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Hop hop!!!!! może rozreklamuje wątek na innych ;) Quote
Cudak Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 __Lara napisał(a):może rozreklamuje wątek na innych ;) Byłabym bardzo wdzięczna :loveu: Quote
Cudak Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Nieśmiałek Cycuś fot. anduk Szukają DT/DS doświadczonego w oswajaniu. Quote
koelka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ale fajne kociaki. Narazie mogę tylko podnieść wątek. Quote
Cudak Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Koelka, dziękuję za podniesienie wątku :) Quote
__Lara Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Kurcze, co tu tak mało osób :( tylko koelka się pojawiła....:/ Quote
Recommended Posts