Cudak Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Wampir ma gronkowca, paciorkowca i jakieś grzyby :( Quote
Cudak Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Nie wiem :( Mam nadzieję, że Lupi dziś się dowie, bo ja dzisiaj nie miałam szczęścia do weta (rano jak byłam z suniami na szczepieniu było już czynne laboratorium, więc wyniki mi powiedzieli, ale był tylko technik wet, który o leczeniu kazał z wetem rozmawiać, a wet dopiero od 9.00 miał być...). Quote
Lupi Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Niestety się nie dowiedziałam... :(. O 17:50 byłam przed lecznicą i już brama była zamknięta... (a do 18 czynne ;) ). Quote
Cudak Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 OK - dzwoniłam do weta. Na te paciorkowce i gronkowce dostane tabletki, a ja będzie problem z podawaniem ich, to zastrzyki będzie musiał dostawać. Na grzyba trzeba go będzie psikać sparyem - nie wiem, ja to będzie znosił... Quote
Clean Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 biedny Wampiruś:-( Kurcze, strasznie dużo tego nałapał:-(Żeby się tylko dało wyleczyć! Quote
Cudak Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Mam nadzieję, że da się wyleczyć, bo nadal marzę o domku dla niego :) Quote
Cudak Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Dopiero dziś udało mi się podać mu tabletkę i strasznie się po niej ślini :( ,doszedł jeszcze jeden problem i Wampir, jak najszybciej powinien znaleźć DT (chociaż na czas leczenia) Quote
Cudak Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 30.06. została u nas na miejscu otwarta lecznica. Na sobotę (a jeśli nie sobotę, to wtorek) wet mógłby sprowadzić dla Wampira lek, który podaje się w zastrzyku (byłby skuteczniejszy, bo go nie zwymiotuje, a i podać bez porównania łatwiej). Tylko takie zastrzyki musiałby dostawać codziennie, a koszt jednego to będzie ok 10 zł. Min 2 tygodnie. Pogadam z Panią Basią, czy mogłaby go przetrzymać te min 2 tyg u siebie (w klatce), ale nie wiem co dalej z nim robić? Po wyleczeniu zaszczepić i wypuścić? Domu szybko nie znajdzie Quote
Szarotka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 A ktory to Wampirek, bo jestem b. zajeta i nie mam czasu czytac.............??????????????? Quote
Cudak Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='Szarotka']A ktory to Wampirek, bo jestem b. zajeta i nie mam czasu czytac.............??????????????? Quote
Clean Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 biedactwo:-( kurcze, sporo te zastrzyki kosztują:-( Quote
Cudak Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Będą taniej :) dziś idziemy na 1. zastrzyk na te gronkowce i paciorkowce... Quote
Recommended Posts