piechcia15 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 z góry przepraszam za offa kochani zapraszam na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami. Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest Quote
Asia & Ginger Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No to liczę, że od czasu do czasu będziemy mieli wieści z nowego domku i foteczki. :cool3: :multi: A co z kastracją? Twoja ciocia się zgodziła bez problemu? I co z tą rodzinką, która była zainteresowana psiakiem, ale syn ma alergię na koty? Zrezygnowali z posiadania zwierzaka? Quote
divia_gg Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Mam pytanie i od razu przepraszam za offa Czy znacie dobra lecznice w ktorej mozna wykonac sterylke w PULAWACH? Zalezy mi na dobrej i kompetentnej gdzie smialo mozna dac suczke, bez obaw.... Bardzo prosze o prv lub gg: 6304928. Z gory dzieki Quote
dolce vita Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Asia & Ginger']No to liczę, że od czasu do czasu będziemy mieli wieści z nowego domku i foteczki. :cool3: :multi: A co z kastracją? Twoja ciocia się zgodziła bez problemu? I co z tą rodzinką, która była zainteresowana psiakiem, ale syn ma alergię na koty? Zrezygnowali z posiadania zwierzaka?[/QUOTE] a więc tak:ciotka jest bardzo chętna na kastracje i to zrobi z moją pomoca (oczywiście u weta) a co do rodziny co z alegią dzieciaka to czekam na odp co lekarz powie. Quote
Asia & Ginger Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='dolce vita']a więc tak:ciotka jest bardzo chętna na kastracje i to zrobi z moją pomoca (oczywiście u weta) a co do rodziny co z alegią dzieciaka to czekam na odp co lekarz powie.[/QUOTE] No to się bardzo cieszę :multi: i dziękuję za wszystko. :Rose: Quote
Asia & Ginger Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Najświeższe fotki. :cool3: Najpierw spanielasty nie lubił Isy, a teraz to najlepsi przyjaciele. :multi: Fotki robione w prywatnej sypialni dożycy. :evil_lol: Quote
LadyS Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Chojrak :) Świetnie wygląda, a i dożyca cudo! Quote
matrioszka2 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nie ukrywam, że bardziej przyglądam się dożycy - ta błyszcząca sierść, ten piękny kolor.Boska po prostu. ;) Widzę, że Złoty już dał się omamić tej piękności, uległ i bawi się, jak dzieciak.Muszę pokazać swojemu mężusiowi te foty; może się wzruszy i poczuje satysfakcję, że jednak przyczynił się do szczęścia stworzenia boskiego.:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 matrioszka2 napisał(a):Nie ukrywam, że bardziej przyglądam się dożycy - ta błyszcząca sierść, ten piękny kolor.Boska po prostu. ;) Widzę, że Złoty już dał się omamić tej piękności, uległ i bawi się, jak dzieciak.Muszę pokazać swojemu mężusiowi te foty; może się wzruszy i poczuje satysfakcję, że jednak przyczynił się do szczęścia stworzenia boskiego.:cool3: Koniecznie! :cool3: :evil_lol: Quote
dolce vita Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 WITAM. MAM NIESTETY SMUTNĄ WIADOMOŚCI: spanielowaty NIE MOŻE IŚĆ DO DOMU Z KOTAMI. (u ciotki załatwił już jednego) i niestety wrucił do mnie. nadal szukam mu domku. kontaktował się z rodziną od chłopca z alerią i niestety badania nie wyszło pomyślnie. Quote
LadyS Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 dolce vita napisał(a):WITAM. MAM NIESTETY SMUTNĄ WIADOMOŚCI: spanielowaty NIE MOŻE IŚĆ DO DOMU Z KOTAMI. (u ciotki załatwił już jednego) i niestety wrucił do mnie. nadal szukam mu domku. kontaktował się z rodziną od chłopca z alerią i niestety badania nie wyszło pomyślnie. No to jest bardzo zła wiadomość... Quote
evel Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Boże... jak to się stało?! W jakich okolicznościach? Czy pies został sam w domu z kotami? Biedny kot... :( Quote
dolce vita Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 biegał sobie po podwórku i kot sąsiada myśląc jak zawsze że na tym podwórku nie ma psa robił jak zawsze obchud i niestety się przeliczył. wojna na całego Quote
evel Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No to zmienia postać rzeczy. Kot na podwórku to był intruz w oczach spaniela. Psy bronią swojego terenu, taką już mają naturę. A że sąsiad sobie beztrosko puszcza kota... Śmiem wyrazić przypuszczenie, że większość psów postąpiłoby tak samo jak spaniel. Ech, szkoda kota w tym wszystkim. Quote
matrioszka2 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Kota już nie ma.Spaniel ma przerąbane. Quote
evel Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Może mu zrobić allegro? Podać numer do mnie/lady czy do dolce_vita? Quote
dolce vita Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 czy ktoś może sprawdzici domek w okolicach Katowic? moge podaci na miary. a dokładnie W Łaziskach Górnych tam mieszka Pani co już może go przyjąci,tylko trzeba sprawdzici co i jak. wiem że jest 2 dzieci 4 i 10latak dziewczynki. Quote
dolce vita Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 można podaci do mnie nr:666 224 940 jak narazie spanielkowi u mnie krzywda się nie dzieje. super szaleją z Isą(przesłałam Asi fotki bo ja nie umien wstawici) Quote
LadyS Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 dolce vita napisał(a):czy ktoś może sprawdzici domek w okolicach Katowic? moge podaci na miary. a dokładnie W Łaziskach Górnych tam mieszka Pani co już może go przyjąci,tylko trzeba sprawdzici co i jak. wiem że jest 2 dzieci 4 i 10latak dziewczynki. Poszukam kogoś zaraz, podaj mi na PW namiary, to przekażę tej osobie. Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 dolce vita napisał(a):WITAM. MAM NIESTETY SMUTNĄ WIADOMOŚCI: spanielowaty NIE MOŻE IŚĆ DO DOMU Z KOTAMI. (u ciotki załatwił już jednego) i niestety wrucił do mnie. nadal szukam mu domku. kontaktował się z rodziną od chłopca z alerią i niestety badania nie wyszło pomyślnie. Eh... widocznie nie lubi kotów. :roll: Najważniejsze, że miał gdzie wrócić. dolce vita napisał(a):czy ktoś może sprawdzici domek w okolicach Katowic? moge podaci na miary. a dokładnie W Łaziskach Górnych tam mieszka Pani co już może go przyjąci,tylko trzeba sprawdzici co i jak. wiem że jest 2 dzieci 4 i 10latak dziewczynki. Zapytam znajomą z Żor z forum spanielowego, czy by mogła sprawdzić domek (Żory są ok. 16 km od Łazisk Górnych). Prześlij mi proszę namiary na PW. No chyba, że już LadySwallow znalazła kogoś, to nie będę mieszać. ;) dolce vita napisał(a):można podaci do mnie nr:666 224 940 jak narazie spanielkowi u mnie krzywda się nie dzieje. super szaleją z Isą(przesłałam Asi fotki bo ja nie umien wstawici) Fotki wstawię jutro, bo dzisiaj już nie mam sił. ;) Quote
LadyS Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Nie znalazłam nikogo, jedynie Pianka może, ale za 2 tygodnie... Quote
dolce vita Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 to nic nie szkodzi. Poprosiłam kuzyna z Katowic i jest umówiony z Panią na jutro o gdzinie 17. Potem zda mi relacje co i jak. napisze czy tam pojedzie. ewentualnie w marcu jedziemy na wystaw do Katowic to moge osobiście sprawdzici. Myśłe że tyle czasu to jak Pani naprawde zależy na piesku to potrzeka. Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='dolce vita']to nic nie szkodzi. Poprosiłam kuzyna z Katowic i jest umówiony z Panią na jutro o gdzinie 17. Potem zda mi relacje co i jak. napisze czy tam pojedzie. ewentualnie w marcu jedziemy na wystaw do Katowic to moge osobiście sprawdzici. Myśłe że tyle czasu to jak Pani naprawde zależy na piesku to potrzeka. Dolce Vita, a Twój kuzyn jest doświadczony w sprawdzaniu domków? Chodzi o to, że ludzie czasem potrafią tak kadzić, że osoba niedoświadczona może się dać nabrać. Myslę, że nie będzie problemu ze znalezieniem osóbki do przeprowadzenia wizyty, jeśli moja znajoma (która też działa czynnie w adopcjach) nie będzie mogła w najbliższym czasie, to poproszę kogoś innego z Katowic (na dogo jest sporo osób z Katowic, więc na pewno ktoś się zgodzi). ;) Znalazłam takie osoby z Katowic: anula1959 Bjuta ihabe Iza i Avanti izulkabu Jaaga JOMA maciaszek Monika z Katowic Paola06 psiama soboz4 Tengusia __Lara Quote
dolce vita Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 to zaraz podam ci dokładne namiary. lepiej by było żeby ktoś oddaws to załatwił. byłabym pewniejsza,bo naprawde szkodaby był spanielka . SUPER JEST. Quote
Recommended Posts