Jump to content
Dogomania

Złoty spaniel z Nowodworu w DS. KRAKÓW - szukamy do wizyty poadopcyjnej!

Recommended Posts

Posted

Johnny jest ogólnie bardzo spokojny, może na mnie tak żywiołowo reaguje, bo wie, że będą nawalanki :evil_lol: Gosia twierdzi, że jest bardzo grzeczny. Dzisiaj zrobił psikusa i się wysmyknął z szelek (nie wiem jak on to zrobił... :roll:) ale poleciał prosto pod drzwi domu... W każdym razie, szelki zostały zwężone a spaniel dostał sexi obróżkę z adresatką, tak na wszelki wypadek.

Głaskać się bardzo lubi, szczególnie jak się go mizia za uszkiem :cool3: I ma jedną bardzo dziwną cechę - on się myje jak kot - ślini sobie łapę a później się tą łapą np. smyra po czole :lol:

No hexoderm raczej drogi jest ale nie wiem czy to koncentrat czy zwykły szampon? Zaraz zobaczę. No i zakropiłam go dzisiaj fiprex'em - przestał się wydziobywać na plecach. Mam nadzieję, że będzie dobrze i okaże się, że te łyse placki to rzeczywiście przez pchli jad.

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to lecimy z fotami.

Mówisz coś do mnie?

A tak się przeciągnę...

I poziewam...

Powiedziałaś jedzenie?

Zarządzam przytulanie spaniela. /tu widać tę bliznę, o której wcześniej pisałam/

Posted

Mizianie pod bródką jest super :cool3:

A w tym wdzianku chodzę na spacer.

Pozycja prawie wystawowa :lol:

A taki jestem biedny i mały, jak dziewczyny nie pozwalają wejść na łóżko :roll:

Posted

Spoko ;)

Matrioszko - mizianko to on ma codziennie i takie porządne, bo któż się oprze tym smutnym oczkom? :cool3:

Asia, czy Ty kiedykolwiek śpisz? Bo o takich porach Cię widać na dogo... :evil_lol:

Posted

Otóż tak się doskonale złożyło, że mój "monsz" w środę o świcie jedzie do Tarnowa i dał się namówić ( a nie było to łatwe, oj nie), aby tak sobie "odbić te bagatelne 70 km na Wieliczkę ...
No i co ja tu bajać będę : w środę spanielek trafi do DT .
Jutro, czyli we wtorek wieczorem odbiorę go z tut. DT i przenocuję u siebie, bo o 5-tej rano wyjazd. Trzymajcie kciuki, żeby śnieżyca nie pokrzyżowała nam planów.W każdym razie, gdyby co - wyjazd przesunie się na następny dzień.

Posted

A my jedziemy. Przy odrobinie szczęścia uda nam się zdążyć z powrotem przez katastrofalnym śniegiem itd. idącym ze Śląska ;)

Posted

Wierząc w informacje synoptyków, dzisiaj jadę odebrać spanielka z DT .Nocka u mnie i o 5.00 wyjazd.I żeby sobie kto nie myślał, że to jakaś Wieliczka, czy Kraków, czy "niedaleko Tarnowa" .... To jeszcze gdzieś indziej.Wioska.
I niech mi tu nic nie pada ! No.

Posted

[quote name='matrioszka2']Wierząc w informacje synoptyków, dzisiaj jadę odebrać spanielka z DT .Nocka u mnie i o 5.00 wyjazd.I żeby sobie kto nie myślał, że to jakaś Wieliczka, czy Kraków, czy "niedaleko Tarnowa" .... To jeszcze gdzieś indziej.Wioska.
I niech mi tu nic nie pada ! No.[/QUOTE]
Chodzi o Czarnochowice, to jest 4 km od centrum Wieliczki. ;)

Posted

[quote name='matrioszka2']Dodaj, że ich nie podpisałaś:cool3:[/QUOTE]

No i dobrze, nie mogę pamiętać o wszystkim :evil_lol: Masz jedyną możliwość podpisania się moim nazwiskiem :lol:

Posted

Wiesz co ... jak zapomnę załadować psa do auta i biedny piesio zostanie w garażu, to też tak później napiszę :"nie mogę pamiętać o wszystkim".:evil_lol: Taki kapiszon jesteś i tyle:eviltong::eviltong::eviltong:

Asiu, dzwonię i dzwonię na numer, który mi podałaś, a tu doopa - muzyczka w tle i od kilku godzin nikt nie odbiera, na esemesy nie odpowiada. Lawina tam zeszła , czy co ?

Posted

[quote name='matrioszka2']Asiu, dzwonię i dzwonię na numer, który mi podałaś, a tu doopa - muzyczka w tle i od kilku godzin nikt nie odbiera, na esemesy nie odpowiada. Lawina tam zeszła , czy co ?[/QUOTE]
Hmmm, dziwne. Wczoraj jak dzwoniłam, to na początku nie było zasięgu, po jakimś czasie w końcu się dodzwoniłam. Na smsa też dostałam odpowiedź.

Nadal się nie dodzwoniłaś?

Posted

Pilnie poszukuję kogoś kto sprawdzi mi domek w Chełmie (wizyta przedadopcyjna). Jest to bardzo ważne bo ludzie chca się pozbyć psa, a Pani z Chełma chce go wziąść. Czy ktoś może mi pomóc?????? Piszcie do mnie na PW lub na maila [email protected] mój telefon 508-063-271 BARDZO PROSZE O POMOC!!!!