evel Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Johnny jest ogólnie bardzo spokojny, może na mnie tak żywiołowo reaguje, bo wie, że będą nawalanki :evil_lol: Gosia twierdzi, że jest bardzo grzeczny. Dzisiaj zrobił psikusa i się wysmyknął z szelek (nie wiem jak on to zrobił... :roll:) ale poleciał prosto pod drzwi domu... W każdym razie, szelki zostały zwężone a spaniel dostał sexi obróżkę z adresatką, tak na wszelki wypadek. Głaskać się bardzo lubi, szczególnie jak się go mizia za uszkiem :cool3: I ma jedną bardzo dziwną cechę - on się myje jak kot - ślini sobie łapę a później się tą łapą np. smyra po czole :lol: No hexoderm raczej drogi jest ale nie wiem czy to koncentrat czy zwykły szampon? Zaraz zobaczę. No i zakropiłam go dzisiaj fiprex'em - przestał się wydziobywać na plecach. Mam nadzieję, że będzie dobrze i okaże się, że te łyse placki to rzeczywiście przez pchli jad. Quote
evel Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 No to lecimy z fotami. Mówisz coś do mnie? A tak się przeciągnę... I poziewam... Powiedziałaś jedzenie? Zarządzam przytulanie spaniela. /tu widać tę bliznę, o której wcześniej pisałam/ Quote
evel Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Mizianie pod bródką jest super :cool3: A w tym wdzianku chodzę na spacer. Pozycja prawie wystawowa :lol: A taki jestem biedny i mały, jak dziewczyny nie pozwalają wejść na łóżko :roll: Quote
matrioszka2 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Boziuniu, jaki on śliczny , jaki kochany, jaki biedniutki ....Te ucholki - BOSKIE ! Mizianko od matrioszki proszę tam uskutecznić. A swetrasek - ... no, no, no ...Dech zapiera. Quote
Asia & Ginger Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 http://img191.imageshack.us/img191/4792/dscn4206.jpg Uroczy taki ziewający. :loveu: :loveu: :loveu: W ogóle jest śliczny. :loveu: :loveu: :loveu: Przepraszam za brak bazarku, ale dogo tak się wlecze i wiesza, że nie sposób nic zdziałać. :shake: Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo rzeczy już pofocone i pomierzone. Quote
evel Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Spoko ;) Matrioszko - mizianko to on ma codziennie i takie porządne, bo któż się oprze tym smutnym oczkom? :cool3: Asia, czy Ty kiedykolwiek śpisz? Bo o takich porach Cię widać na dogo... :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='evl']Asia, czy Ty kiedykolwiek śpisz? Bo o takich porach Cię widać na dogo... :evil_lol:[/QUOTE] :lol: Śpie, śpię, ale prowadzę nocny tryb życia. :evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 No to dziękuję, ale ode mnie nie miał za dużo tego mizianka, więc poproszę;) Quote
matrioszka2 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Otóż tak się doskonale złożyło, że mój "monsz" w środę o świcie jedzie do Tarnowa i dał się namówić ( a nie było to łatwe, oj nie), aby tak sobie "odbić te bagatelne 70 km na Wieliczkę ... No i co ja tu bajać będę : w środę spanielek trafi do DT . Jutro, czyli we wtorek wieczorem odbiorę go z tut. DT i przenocuję u siebie, bo o 5-tej rano wyjazd. Trzymajcie kciuki, żeby śnieżyca nie pokrzyżowała nam planów.W każdym razie, gdyby co - wyjazd przesunie się na następny dzień. Quote
plastelina Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 przejrzałam wątek i nie ma moich wpisów sprzed kilku dni:|cudny jest ten spaniel, szczególnie w bluzeczkach:) ,dobrze że tak się złożyło z tym wyjazdem Twojego męża:) Quote
plastelina Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 przejrzałam wątek i nie ma moich wpisów sprzed kilku dni:|cudny jest ten spaniel, szczególnie w bluzeczkach:) ,dobrze że tak się złożyło z tym wyjazdem Twojego męża:) Quote
LadyS Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Zapraszam na bazarek na Cykora i Nanę: http://www.dogomania.pl/threads/179176-Kolczyki-niebieskie-czerwone-zielone-od-4-zA-zapraszamy-Na-Cykora-do-9-02 Oraz dwa ogólne na Nowodwór: http://www.dogomania.pl/threads/179181-BiA-uteria-zegarki-nowe-nie-noszone-za-pA-A-ceny-Na-NowodwA-r-do-9-02?p=14023905#post14023905 http://www.dogomania.pl/threads/179179-KsiAE-A-ki-torebki-bluzka-pasek-nowe-firmowe-tanio-Na-NowodwA-r-do-9-02 Quote
matrioszka2 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Wszyscy chyba oglądali prognozę na jutro dla całego kraju ... Wyjazd przełożony o dzień. Quote
evel Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A my jedziemy. Przy odrobinie szczęścia uda nam się zdążyć z powrotem przez katastrofalnym śniegiem itd. idącym ze Śląska ;) Quote
matrioszka2 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wierząc w informacje synoptyków, dzisiaj jadę odebrać spanielka z DT .Nocka u mnie i o 5.00 wyjazd.I żeby sobie kto nie myślał, że to jakaś Wieliczka, czy Kraków, czy "niedaleko Tarnowa" .... To jeszcze gdzieś indziej.Wioska. I niech mi tu nic nie pada ! No. Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='matrioszka2']Wierząc w informacje synoptyków, dzisiaj jadę odebrać spanielka z DT .Nocka u mnie i o 5.00 wyjazd.I żeby sobie kto nie myślał, że to jakaś Wieliczka, czy Kraków, czy "niedaleko Tarnowa" .... To jeszcze gdzieś indziej.Wioska. I niech mi tu nic nie pada ! No.[/QUOTE] Chodzi o Czarnochowice, to jest 4 km od centrum Wieliczki. ;) Quote
LadyS Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Asia, przekazałam dziś matrioszce umowy o DT i na wszelki wypadek umowy o DS :) Quote
matrioszka2 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dodaj, że ich nie podpisałaś:cool3: Quote
LadyS Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='matrioszka2']Dodaj, że ich nie podpisałaś:cool3:[/QUOTE] No i dobrze, nie mogę pamiętać o wszystkim :evil_lol: Masz jedyną możliwość podpisania się moim nazwiskiem :lol: Quote
matrioszka2 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wiesz co ... jak zapomnę załadować psa do auta i biedny piesio zostanie w garażu, to też tak później napiszę :"nie mogę pamiętać o wszystkim".:evil_lol: Taki kapiszon jesteś i tyle:eviltong::eviltong::eviltong: Asiu, dzwonię i dzwonię na numer, który mi podałaś, a tu doopa - muzyczka w tle i od kilku godzin nikt nie odbiera, na esemesy nie odpowiada. Lawina tam zeszła , czy co ? Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='matrioszka2']Asiu, dzwonię i dzwonię na numer, który mi podałaś, a tu doopa - muzyczka w tle i od kilku godzin nikt nie odbiera, na esemesy nie odpowiada. Lawina tam zeszła , czy co ?[/QUOTE] Hmmm, dziwne. Wczoraj jak dzwoniłam, to na początku nie było zasięgu, po jakimś czasie w końcu się dodzwoniłam. Na smsa też dostałam odpowiedź. Nadal się nie dodzwoniłaś? Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Bazarki na spanielastego: http://www.dogomania.pl/threads/179251 http://www.dogomania.pl/threads/179254 Jutro zrobię jeszcze jeden, bo teraz już mi się te wszystkie foty mienią przed oczami. :roll: Quote
Zofija Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Pilnie poszukuję kogoś kto sprawdzi mi domek w Chełmie (wizyta przedadopcyjna). Jest to bardzo ważne bo ludzie chca się pozbyć psa, a Pani z Chełma chce go wziąść. Czy ktoś może mi pomóc?????? Piszcie do mnie na PW lub na maila [email protected] mój telefon 508-063-271 BARDZO PROSZE O POMOC!!!! Quote
LadyS Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 No to snapiel (nowa nazwa rasy made by evl :evil_lol:) pojechał z TŻ matrioszki :) Czekamy na wieści :) Quote
evel Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Z Chełma jest Kroook, o ile dobrze pamiętam - profil Kroook Matrioszko, mówcie, jak tam :) Quote
Recommended Posts