megii1 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Figa dziś nic nie chce jeść ale mam nadzieję że do jutra jej przejdzie - może żołądek odpoczywa po wczorajszej diecie:) Quote
megii1 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Mysza ty się nie martw - coraz bardziej realna jest opcja, że w ciągu dnia będzie biegać po podwórku a spać będzie w domu bo tak płacze że już nie mogę jej słuchać:( Quote
Greven Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 mysza 1 napisał(a):Żal mi tego, ze jest w kojcu ale co ja poradzę No wiesz, może Bruno zechciałby się z nią zamienić :diabloti: I miałabyś labiszona, jak sweetaśnie :loveu: mysza 1 napisał(a):Gdzie takie ogłoszenia się zamieszcza, nie wiecie? Ja bym powiesiła w okolicy, gdzie ją znalazłaś - na słupach, śmietnikach, w sklepach osiedlowych. Do tego inf. w gazecie lokalnej i chyba warto zawiadomić schronisko, może ludzie zgłosili zaginięcie psa. Quote
mysza 1 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 megii1 napisał(a):Mysza ty się nie martw - coraz bardziej realna jest opcja, że w ciągu dnia będzie biegać po podwórku a spać będzie w domu bo tak płacze że już nie mogę jej słuchać:( Byłoby super, te kupy to incydent, poza tym grzeczna jest, fajna. Całusy dostaliście? Quote
mysza 1 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Greven napisał(a):No wiesz, może Bruno zechciałby się z nią zamienić :diabloti: I miałabyś labiszona, jak sweetaśnie :loveu: 1. Nie, nie chciałby.( gniewam się już, przesadziłaś, foch :diabloti:) 2. A po co mi labek, zwłaszcza suka. Mam 2 które i tak różnie sie dogadują. Quote
megii1 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Mysza, Figa jest już wolna:) Ale od razu zastrzegam ze śpi w wiatrołapie bo moja Kora bardzo przeżywa jej obecność w domu, a sama rozumiesz, że jak Kora będzie miała u mnie złe samopoczucie to Beka mi ją zabierze;) Quote
Tora&Faro Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zauroczyła mnie ta Figulinda......cholercia.... Quote
mysza 1 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='megii1']Mysza, Figa jest już wolna:) Ale od razu zastrzegam ze śpi w wiatrołapie bo moja Kora bardzo przeżywa jej obecność w domu, a sama rozumiesz, że jak Kora będzie miała u mnie złe samopoczucie to Beka mi ją zabierze;)[/QUOTE] Dziękuję, wystarczy to. Może Kora czasem ją wpuści do Was. Quote
mysza 1 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Tora&Faro']Zauroczyła mnie ta Figulinda......cholercia....[/QUOTE] Chcesz ją? Darmo oddam, z dostawą do domu.:eviltong: Quote
Tora&Faro Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Gdybym tylko mogła sobie pozwolić na trzeciego psa....to już by jej u Megii nie było:) Quote
Ewanka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Przystojna suńka, musiała być dobrze żywiona, bo sierść piękna :) Quote
Greven Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 No, mysza ją wczoraj tak odżywiła, jakby pies miał nocować na -30 :lol: Quote
Ewanka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Greven']No, mysza ją wczoraj tak odżywiła, jakby pies miał nocować na -30 :lol:[/QUOTE] Eeee, chyba nie miałaby serca ją wystawić na noc;) ... widać, że to domowy psiak. Quote
Guest ambird Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zapisuję się. Czego potrzeba? Megi, jak długo może u Ciebie zostać? Quote
megii1 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Wiesz, ja mam hotelik, a Mysza to moja stałą klienta także może zostać ile tylko chce:) A tak z ciekawości - Figa to Labek czy tak obok Labka stała - bo ja się nie znam:)? Quote
megii1 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Wiesz, ja mam hotelik, a Mysza to moja stała klientka także może zostać ile tylko chce:) A tak z ciekawości - Figa to Labek czy tak obok Labka stała - bo ja się nie znam:)? Quote
Guest ambird Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zapisuję się. Czego potrzeba? Megi, jak długo może u Ciebie zostać? Quote
Guest ambird Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Obie zrobiłyśmy dubel, ech to dogo :shake: Według mnie ona jest labkowa. Czy była sprawdzana obecność chipa? To że nie ma obroży nie znaczy, że nie ma właściciela, mogła się z niej wywinąć... Czy był robiony już ogólny przegląd u weta? Matko sałatko, nie wiadomo za co się łapać, tyle tej biedy wszędzie..:placz: Quote
megii1 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Figa pozdrawia:) Bardzo dobrze się u nas czuje - jak widać. Nasz hotel dzięki Fidze bardzo rozwinął zakres usług:) Ja się tylko zastanawiam jaki cennik wprowadzić za spanie z moim mężem w łóżku:) A tak na poważnie to Sunia jest po prostu cudna. Tak się u nas zadomowiła, ze chciała pożreć moich dzisiejszych gości - ostro obronna jest. Quote
Tora&Faro Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 No nie powiem......powodzi się Figuni;) Kurcze widać że to jest domowy pies..... Quote
megii1 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 NA łebku, na samym czubku ma jasny placek sierści - to resztka pasty do zębów mojego synka - ona tylko pomagała:) Quote
Greven Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='megii1']tylko zastanawiam jaki cennik wprowadzić za spanie z moim mężem w łóżku[/QUOTE] Mąż dopłaca :diabloti: Jeszcze kilka nocy i mysza będzie na solidnym plusie :lol: Quote
megii1 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Figa jest naprawdę rewelacyjna ale najlepiej czuje się w łóżku:) Przy łóżku leży moja Kora i jej pilnuje:) Quote
idusiek Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 greven Ty to na wszystkim byś interrrres kręciła :D Quote
Greven Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='idusiek']greven Ty to na wszystkim byś interrrres kręciła[/QUOTE] To takie zboczenie, jak się ma fundację :evil_lol: Quote
Recommended Posts