Lipizzan Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 :sweetCyb::sweetCyb: :loveu: :smilecol: :cool2: :cool2: :thumbs: :thumbs: :jumpie: :Cool!: :Rose: :sweetCyb: :buzi: :cunao: :laola: Joa nawet nie wiesz jak ja się cieszę. Naprawdę tylko czy ty sobie poradzisz (pamiętasz zapytałam cię czy nie chcesz go powiedziałaś, że czasami cię drażni). Ale na pewno masz rację, że nikt go tak dobrze nie zna jak ty. Wiesz naprawdę się cieszę. [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/"][/URL][url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27977][IMG]http://i34.photobucket.com/albums/d136/Azorek/parasolki/banerek.jpg[/IMG][/url][/CENTER] Quote
Bodziulka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='joaaa']Ciekawe skąd wiedziałaś?!!! Wróżka, albo co....[/quote] powiedzmy, że kobieca intuicja :diabloti: :evil_lol: Quote
Ewkaa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Joaaaaaa moje gratulacje :multi: :multi: :multi: Wspaniała decyzja!:cool3: :loveu: Quote
joaaa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Lipizzan'] Joa nawet nie wiesz jak ja się cieszę. Naprawdę tylko czy ty sobie poradzisz (pamiętasz zapytałam cię czy nie chcesz go powiedziałaś, że czasami cię drażni). Ale na pewno masz rację, że nikt go tak dobrze nie zna jak ty. Wiesz naprawdę się cieszę. [/QUOTE] Oczywiście, że mnie ... drażni, jak delikatnie powiedziałaś. :diabloti: Czasami walnęłabym go w łeb jak coś zrobi. Ale zawsze tak jest z nowym dorosłym psem, a w dodatku takim psycholem, który często zachowuje sie irracjonalnie i bez sensu. Z czasem będzie lepiej. Quote
Kluska4 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Bodziulka']Ja wiedziałam, że tak będzie :drinking:[/quote] Nie Ty jedna wiedziałaś, że tak będzie :evil_lol: Joaaa gratuluję decyzji!!! To w takim razie u Ciebie teraz też jest zestaw pt. "jeden wybrany, jeden uratowany"? Quote
Norbitka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 W adopcjach dogów juz sie pochwaliłaś Joasiu? A Joaa zaestaw jest nieco wiekszy :)) Quote
joaaa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Kluska4']Nie Ty jedna wiedziałaś, że tak będzie :evil_lol: Joaaa gratuluję decyzji!!! To w takim razie u Ciebie teraz też jest zestaw pt. "jeden wybrany, jeden uratowany"?[/QUOTE] U mnie jest lepszy zestaw: jeden wybrany, jeden z przypadku (ale z dobrego domu) i jeden uratowany. Plus kot Misio. O matko, ja to chyba jestem pier....nięta :eek2: :ylsuper: Quote
joaaa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Norbitka, rozmawiałam z Beatą. A w tytule to może nie pisz, że ma cudowny dom, plisssssss! Tylko,że zostaje u mnie. I oczywiscie mam nadzieję, że kiedyś przyjedziesz. Quote
Kluska4 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='joaaa']U mnie jest lepszy zestaw: jeden wybrany, jeden z przypadku (ale z dobrego domu) i jeden uratowany. Plus kot Misio. O matko, ja to chyba jestem pier....nięta :eek2: :ylsuper:[/quote] O rany....... to masz super cudny zestaw!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 :sweetCyb: :BIG: :drink1: :cunao: :klacz: PS. W życiu nie zdejmowałam psa z allegro z taką przyjemnością :lol: I widzisz Joaa - nawet umowy adopcyjnej nie trzeba korygować - on od początku był Twój ;) :loveu: Quote
Norbitka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='joaaa']Norbitka, rozmawiałam z Beatą. A w tytule to może nie pisz, że ma cudowny dom, plisssssss! Tylko,że zostaje u mnie. I oczywiscie mam nadzieję, że kiedyś przyjedziesz.[/quote] Ok zmieniłam ale zrobiłam to bez przekonania:) Nie mogło dla niego sie lepiej trafić. :loveu: Quote
GreenEvil Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 :multi::multi::multi: No to Fenislawie, masz najlepszy domek pod sloncem :loveu: Joaa - Gratulki z powodu slicznego psa ;) Pzdr GreenEvil Quote
Faro Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Decyzja najlepsza i ..... jedynie słuszna:lol: Jeśli sie włoży tyle serca i pracy w ratowanie psa - to nic dziwnego, ze trudno sie potem z nim rozstać . Tosia, Feniks - szczęściarze [SIZE=1][I]po cichutku marze o takim rozwiazaniu i szczęściu także dla Oskarka[/I][/SIZE] Quote
ania14p Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Nareszcie, musiało tak być, więc się nie wtrącałam, ale od chwili gdy zobaczyłam Was razem wiedziałam, że jest Twój:evil_lol: :happy1: :cunao: Quote
mosii Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [B]Joaaa jestes niesamowita:loveu: [/B] [B]gratuluje decyzji:Rose: [/B] :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: [B]<---- Joaaa:BIG: [/B] Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Joaaa, super wiadomość :) I oczywiście jeżeli trzeba będzie pomóc to w miarę wolnego czasu jestem do dyspozycji . Gratulacje :multi: :multi: :multi: ps. Fen badz grzeczny bo nogdzie lepiej by Ci nie było . Quote
joaaa Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Dzięki wszystkim za dobre słowo!! :loveu: Moja mama chyba będzie walić sie w głowę a nie tylko pukać. Beata, mam nadzieję, że nasz spacer dojdzie kiedyś do skutku! Ale chyba bez mojej Buni, bo na starość zrobiła się awanturnicza. Iza, czy spacerki z Toba aktualne?? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Joaaa, niech tylko ta temp opadnie troche bo moje dziewczyny musza na ten spacer dojechac samochodem ale zawsze do usług :) Jeszcze tylko Asia do kompletu. Ja chetnie, rzuc haslo i jestem oprocz pon i srody bo jestem w stajni . Quote
anovi Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='joaaa'][COLOR=#ff0000]UWAGA! WYDAM TERAZ OŚWIADCZENIE!!! [SIZE=6][B]Feniks zostaje u mnie.[/B][/SIZE][/COLOR] Nie odzywałam się, bo intensywnie myślałam. Zgłosili sie do mnie bardzo fajni ludzie, którzy chcieli go wziąć. I wtedy, jak zrobiło się konkretnie, to zobaczyłam, że nie wiem czy potrafię go oddać. Wcześniej wydawało mi się, że nie będzie wcale problemu. I właśnie od soboty intensywnie myslę! I wymysliłam, że zostaje. Pewnie madre to nie jest. Boję się go oddać też dlatego, że on na sytuację stresującą może zareagować ucieczką, a ktoś nowy nie zauważy w porę, że stres nadchodzi. I Fen zginie. Jakoś sobie poradzimy. :roll: Norbitka zmień tytuł wątku!!! Marka, proszę zdejmij go z allegro!!! Simbik, z tych innych ogłoszeń też!!! I dzięki![/quote] joaaa, a ja już dawno dawno temu twierdziłam, że Fenio zostanie u Ciebie :lol: Bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu: Oby Wam się dobrze układało :) Quote
Zosia4 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='joaaa']Dzięki wszystkim za dobre słowo!! :loveu: Moja mama chyba będzie walić sie w głowę a nie tylko pukać. [/quote] Joaaa - moja mama do dzisiaj nie wie, że ja tyle setek kilometrów zrobiłam po Liska. Jest przekonana, że wzięłam go z naszego schroniska. Czasem tak jest lepiej. I gratulacje tak wspaniałej decyzji :klacz: Quote
kiwi Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 brawo joaa!! :laola: teraz fenio ma zapewniony wikt, opierunek i jeszcze fachowca :) Quote
nathaniel Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='anovi']joaaa, a ja już dawno dawno temu twierdziłam, że Fenio zostanie u Ciebie :lol: Bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu: Oby Wam się dobrze układało :)[/quote] Anovi nie Ty jedna wiedziałaś i nie Ty jedna sie cieszysz ;) Quote
joaaa Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Ciekawe, wszyscy wiedzieli, tylko ja nie! :cool3: Może dzięki Fenowi jeszcze ktoś znajdzie dobry domek! Ale na razie ciiiii!!! Trzymajcie kciuki ! Quote
Kluska4 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='joaaa']Ciekawe, wszyscy wiedzieli, tylko ja nie! :cool3: [/quote] Bo zainteresowany zawsze dowiaduje się ostatni :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='joaaa']Ciekawe, wszyscy wiedzieli, tylko ja nie! :cool3: Może dzięki Fenowi jeszcze ktoś znajdzie dobry domek! Ale na razie ciiiii!!! Trzymajcie kciuki ![/QUOTE] Trzymamy kciuki całą rodzinką :lol: :lol: Ty też wiedziałaś :evil_lol: :evil_lol: tylko się przyznać nie chciałaś ;) ;) znaczy Twoje seerce wiedziało , a mózg się bronił <-- naszczęście serce silniejsze :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts