Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niko ma około 2 lat. Jest u rodziny, która go dostała już nie wiem od kogo i go NIE CHCE !!! Pies jest piękny i młody tylko smutny bo niekochany. Czy znajdzie się dla niego dom!!!!! Potrzebne ogłoszenia i domek tymczasowy bo to okropne być NIECHCIANYM...

ZNALAZŁYŚMY DOMEK!!! NIESTEY NIE MAMY TRANSPORTU NA TRASIE ŚLĄSK-WARSZAWA LUB WARSZAWA - RZESZÓW!!!!! BŁAGAM O POMOC!!!

NIKUŚ JUŻ W NOWYM DOMKU!!

Kontakt w sprawie Niko Kasia -785-04-04-04 e-mail [email protected]
lub Zosia 508-063-271 e-mail : [email protected]

UWAGA!!!!
DZISIAJ DZWONIŁA DO MNIE DEA! LUDZIE, U KTÓRYCH JEST NIKO POWIEDZIELI, ZE JAK NIE ZNAJDZIEMY DOMU DLA NIEGO DO PIĄTKU TO WYRZUCAJĄ GO NA ULICĘ!!!!!!!!!
BŁAGAM POMÓŻCIE!!!
Potrzebne
- DOM TYMCZASOWY
- DUUUŻO OGŁOSZEŃ
- DEKLARACJE NA HOTEL JAK NIE ZNAJDZIEMY DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy ktoś mnie pokocha????

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chcą go??? Co za ludzie... No nie mogę tego czytać. A tyle się tłumaczy, że pies to nie zabawka... !
Jest śliczny :) :) Po czwartku mogłabym mu zrobić allegro. Dziś i jutro niestety nie dam rady...

Posted

zabulgoczę! piękny ,młody ,radosny i rasowy pies niechciany?!
to po co go brali...on ma duże szanse na dom,potrzeba tylko zmasowanych ogłoszeń...

KTO POMOŻE?

Posted

Kinia napisał(a):
Ja spróbuję zrobić mu kilka ogłoszeń.

Mam nadzieję, że szybko znajdzie nowy domek, bo piękny z niego pies;)

Fajnie Kinia, że jesteś możesz nam pomóc w robieniu ogłoszeń

Posted

przeciez to taki piekny psiak....jego kudelki sa przeurocze jak tylko bede w czyms pomocna chetnie pomoge...Chlopie jestes tak piekny ze dlugo nie bedziesz czekal na milosc....:)glaski przesylam

Posted

TO MEGA PILNE! Choćby tymczas!!!! Ludzie którzy go wzięli tak naprawdę mieli taki kaprys przy flaszcze wódki. A w poprzednim domu także znalazł się przypadkiem. Teraz chcą się go pozbyć za wszelką cenę i jakimkolwiek sposobem, i to mnie przeraża.... Na razie dostali 9 kg suchej karmy, aby pies mógł zostać na jakiś czas, ale to rozwiązanie na kilka dni.

Posted

[quote name='choma']Zosiu czy możesz mi przesłać zdjęcia na maila?Powieszę ogłoszenie w pracy. Nie umiem ich skopiować z tej strony[/QUOTE]
Zaraz Ci wyslę zdjęcia mailem!!!!

Posted

UWAGA!!!!
DZISIAJ DZWONIŁA DO MNIE DEA! LUDZIE, U KTÓRYCH JEST NIKO POWIEDZIELI, ZE JAK NIE ZNAJDZIEMY DOMU DLA NIEGO DO PIĄTKU TO WYRZUCAJĄ GO NA ULICĘ!!!!!!!!!
BŁAGAM POMÓŻCIE!!!
Potrzebne
- DOM TYMCZASOWY
- DUUUŻO OGŁOSZEŃ
- DEKLARACJE NA HOTEL JAK NIE ZNAJDZIEMY DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy ktoś mnie pokocha????

Posted

Niko jest na mopomanii.

Ja jestem tylko ciekawa czy to jest briard rasowy czy nie. Jeśli ma tatuaż to można by poszukać hodowcy skąd jest psiak. A ile ma lat dokładnie, wiadomo ?