mrowa23 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 super, a sprawdzcie chipa i tatuaz to i ucho i pachwina. ja tka zawsze licze ze hodowca sie zainterere.... Quote
Zofija Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Na pewno Pan Tomek wszystko sprawdzi i opisze mi jego charakter i stosunek do innych psów. On sam ma psa i w Hoteliku jest nasz 15-letni Jacuś Quote
Zofija Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Szukam transportu z Cieszyna do Chełma albo chociaż w kierunku Chełma. Pani może podjechać po piesa 200km. Psni jest z Towarzystwa Opieki nad Zwierzetami ma już jednego briarda i wzieła by Nico na stałe. Czy ktoś może pomóc w transporcie oczywiście zapłacimy za benzyne bo kochane ciocie wpłaciły pienbiążki na Nicusia Quote
Zofija Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Dogo07']I co z Niko ?[/QUOTE] Jest jeszcze u tej rodziny. Zgodzili się go jeszcze trzymać. Jest Pani, która go weźmie tylko potrzebny transport. Rozmawiałam już wstepnie z Pati Zabrze , ale jeszcze nie wie Quote
Onaa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A domek sprawdzony ? I gdzie to Chełmo jest ? Quote
Zofija Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 hmmm Chelm to chyba lubelskie. Pani należy do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami Quote
Onaa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A to że ktoś należy do jakiejś organizacji zwierzęcej to nie ma znaczenia. Ważne żeby człowiek i dom był dobry. Quote
Zofija Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Dogo07']A to że ktoś należy do jakiejś organizacji zwierzęcej to nie ma znaczenia. Ważne żeby człowiek i dom był dobry.[/QUOTE] masz rację. Nico jest u tych ludzi do soboty. zA PROŚBĄ SĄSIADKI, KTÓRA NAD WSZYSTKIM CZUWA PRZEDŁUŻYLI JEGO POBYT. Kurcze trzeba szybko znaleźć kogoś kto sprawdzi domek w chełmie- czy ktoś zna kogoś z tych okolic??????????? jest jeszcze jedna pani z Piły Quote
Blue_ Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Trzymam kciuki za szybkie znalezienie transportu. Quote
Piromanka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 VLK poprosiła mnie o pomoc w ogłoszeniach dla psa. Widzę, że kroi sie DS. Jakby była potrzeba ogłoszen, proszę o sygnał. Quote
Zofija Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 ok!!!! Szukam tylko kogoś kto sprawdzi domek Quote
Kroook Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Zofija']ok!!!! Szukam tylko kogoś kto sprawdzi domek[/QUOTE] Zofija, wysłałam Ci maila, sprawdź pocztę. Quote
Zofija Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Kroook']Zofija, wysłałam Ci maila, sprawdź pocztę.[/QUOTE] ok, jestem w pracy w domu sprawdzę Quote
Zofija Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 ok, mam super Panią, która mi sprawdzi domek:), jeszcze trzeba będzie znaleźć transport do Rzeszowa Quote
Zofija Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Informuje, ze Nico w sobotę jedzie do Hoteliku dla psów w Zamarskach, a początkiem przyszłego tygodnia będzie sterylizowany i jak wszystko będzie ok, to pojedzie do nowego domku:) Quote
Dea Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Teraz trzymajmy jeszcze kciuki, żeby chłopak lubił dzieci, bo w nowym domu są maluchy chętne do zabawy:-) Ja jestem dobrej myśli biorąc pod uwagę jego stosunek do ludzi:-) W hoteliku zostanie przetestowany na okoliczność małych człowieczków. Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Opinia po wizycie: Jestem już w domu, po wizycie. Wrażenie bardzo pozytywne: W domu jest sunia Betty, 3 lata, rasowa, wygląda extra, zadbanie, przyjazna, milusińska. Są też 3 koty rasowe, wyglądają też super. Dzieci 2 i 6 lat, zwierzaków nie męczą, żadnych alergii nie mają, przebadane pod tym kątem, pani stwierdziła, ze nawet gdyby coś się pojawiło to zwierzaki i tak zostają. Pani mieszka z rodzicami, w domu cały czas ktoś jest, wszyscy domownicy zgadzają się na nowe zwierzę. Sunia je mięsko, suchego nie chce, nowy psiak też by to jadł. Wet, opieka - wszystko to jest naturalne. W domu zawsze były zwierzęta, poprzednio była astka, zeszła po 11 latach. Umowa adopcyjna OK, wizyty poadopcyjne też. Jak zwierzak coś zniszczy no to trudno, normalka. Spacery z psiakami 3 razy dziennie do parku w pobliżu. Mieszkanie małe, ale nowe posłanko też się zmieści, za to w lecie wszyscy razem z kotami spędzają cały wolny czas na bardzo dużej, ogrodzonej działce na wsi. Na spacer pies zawsze chodzi z Panią, nie wypuszczany luzem. Jedyny warunek Pani do sprawdzenia - psiak musi akceptować małe dzieci, co do kotów ta Pani sądzi, że nie będzie problemów, że psiak da się do nich przekonać. Sunia dostaje zastrzyki przeciw cieczce, Pani cieszy się że Niko przyjechałby wykastrowany. Podsumowując: dałabym Pani własnego psa.:)) I to już chyba wszystko, pozostaje tylko mieć nadzieję, że Niko akceptuje dzieci Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 ale nie ma transportu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Onaa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Zofijo, a założyłaś watek na transportowym ? Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Dogo07']Zofijo, a założyłaś watek na transportowym ?[/QUOTE] nie, nie umie- czy możesz mi pomóc??? Koleżanka mi poszukała 2 osoby z mapy pomocy, ale jedna musiałaby by jechac z warszawy do cieszyna i potem do rzeszowa i to byłby koszt 660zł:( a druga mi nie odpisała Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Cieszyn- Rzeszów- Pani podjedzie po niego do Reszowa Quote
Onaa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wątek założony: http://www.dogomania.pl/threads/179387-Potrzebny-transport-dla-psa-na-trasie-CIESZYN-RZESZA-W-pilne. Quote
Recommended Posts