Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chodzi o to że Cieszyn Wwa a Cieszyn Rzeszów to są inne zupełnie kierunki.
I jeśli pani może gdzieś podjechać to można się dowiedzieć gdzie. Skoro może jechać aż do Wwy to czemu nie do Krakowa albo do Kielc, chyba że do Wwy to pani tak przy okazji.
Na wątku transportowym można szukać, ludzie jeżdżą w różne strony.

Posted

[quote name='Dogo07']Chodzi o to że Cieszyn Wwa a Cieszyn Rzeszów to są inne zupełnie kierunki.
I jeśli pani może gdzieś podjechać to można się dowiedzieć gdzie. Skoro może jechać aż do Wwy to czemu nie do Krakowa albo do Kielc, chyba że do Wwy to pani tak przy okazji.
Na wątku transportowym można szukać, ludzie jeżdżą w różne strony.[/QUOTE]
rozumiem- wyłałam jej maila

Posted

dogo07 napisał(a):
czy niko dalej szuka transportu ? Bo ktoś jedzie na trasie warszawa katowice ale nie wiem czy weźmie tak dużego psa.

nikuś jest już w nowym domku:), ale transportu szukam dla spanielka snupiego- mam dla niego panią już sprawdzoną w warszawie

Posted

Nikuśia ostatecznie wzieła Pani polecona przez Pania Anię do której miał iść Nikuś. Mieszka w domku z ogródkiem z drugim briardem i piesem berneńskim i 11 kotami i 2 dzieci. Nikuś nie może się kotów doliczyć;) Wszystko jest ok. Nikuś to naprawdę świetny chłopak!!!

Posted

Zofija napisał(a):
nikuś jest już w nowym domku:), ale transportu szukam dla spanielka snupiego- mam dla niego panią już sprawdzoną w warszawie

czy mogę Cię prosić o jakiś namiar na ten transport???