Zofija Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Dogo07']Wątek założony: http://www.dogomania.pl/threads/179387-Potrzebny-transport-dla-psa-na-trasie-CIESZYN-RZESZA-W-pilne. dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Zofija Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Pani może po piesia podjechać też do Warszawy!!!!!!!!!! Quote
Onaa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ale jak może do Wwy to dlaczego nie do Krakowa, chyab to tyle samo km. Quote
Zofija Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Dogo07']Albo może do Kielc ?[/QUOTE] zapytam, a dlaczego do Kilec??? Quote
Onaa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Chodzi o to że Cieszyn Wwa a Cieszyn Rzeszów to są inne zupełnie kierunki. I jeśli pani może gdzieś podjechać to można się dowiedzieć gdzie. Skoro może jechać aż do Wwy to czemu nie do Krakowa albo do Kielc, chyba że do Wwy to pani tak przy okazji. Na wątku transportowym można szukać, ludzie jeżdżą w różne strony. Quote
Zofija Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Dogo07']Chodzi o to że Cieszyn Wwa a Cieszyn Rzeszów to są inne zupełnie kierunki. I jeśli pani może gdzieś podjechać to można się dowiedzieć gdzie. Skoro może jechać aż do Wwy to czemu nie do Krakowa albo do Kielc, chyba że do Wwy to pani tak przy okazji. Na wątku transportowym można szukać, ludzie jeżdżą w różne strony.[/QUOTE] rozumiem- wyłałam jej maila Quote
Zofija Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Będzie sterylizowany i jedzie do Pani z Chełma- SZUKAMY TRANSPORTU!!!! Quote
Onaa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czy Niko dalej szuka transportu ? Bo ktoś jedzie na trasie Warszawa Katowice ale nie wiem czy weźmie tak dużego psa. Quote
Zofija Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 dogo07 napisał(a):czy niko dalej szuka transportu ? Bo ktoś jedzie na trasie warszawa katowice ale nie wiem czy weźmie tak dużego psa. nikuś jest już w nowym domku:), ale transportu szukam dla spanielka snupiego- mam dla niego panią już sprawdzoną w warszawie Quote
Zofija Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Nikuśia ostatecznie wzieła Pani polecona przez Pania Anię do której miał iść Nikuś. Mieszka w domku z ogródkiem z drugim briardem i piesem berneńskim i 11 kotami i 2 dzieci. Nikuś nie może się kotów doliczyć;) Wszystko jest ok. Nikuś to naprawdę świetny chłopak!!! Quote
Zofija Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Zofija napisał(a):nikuś jest już w nowym domku:), ale transportu szukam dla spanielka snupiego- mam dla niego panią już sprawdzoną w warszawie czy mogę Cię prosić o jakiś namiar na ten transport??? Quote
Kroook Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A do jakiego miasta trafił Nikuś? Będą jakieś zdjęcia z nowego domku? Quote
Onaa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Zofija']czy mogę Cię prosić o jakiś namiar na ten transport??? Na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/179600-pudelkowaty-szczenior-w-schronie-zostal-sam-pilnie-DT?p=14117518#post14117518 agnezs pisała w poście 73. Quote
Zofija Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Kroook napisał(a):A do jakiego miasta trafił Nikuś? Będą jakieś zdjęcia z nowego domku? będą zdjęcia- wszyscy czekamy . Nikuś trafił do Chełma Quote
Zofija Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Nikuś w nowym domku z rodzeństwem;) Quote
Recommended Posts