mysza 1 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Te ładne fotki mi są potrzebne, wątkowe są średnie. Czuję, że to ten dom ;) Quote
Piromanka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 mysza 1 napisał(a):Te ładne fotki mi są potrzebne, wątkowe są średnie. Czuję, że to ten dom ;) Coś się szykuje...??? :-o :cool3: Quote
megii1 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Majka pozdrawia:) fotki od Idusiek:) Dziękujemy:) Quote
megii1 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 W sprawie Majki dzwonił tez fajny pan z Wołomina - jak wróci z a półtora tygodnia z nart przyjedzie poznać Majkę. Anna Negra przelała nam fundusze na szczepienie suni, jest jeszcze problem ze sterylką. Nie wiem co robić... A sunia najprawdopodobniej niedawno rodziła - ma wyciągniete sutki i jest wychudzona. Quote
pumcia02 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 mysle ze bez ciachniecia nie mozna jej oddac. Czy osoby które proponowały stale deklaracje dla psa onka wplaca dla tej dziewuszki na sterylke? Mysle ze jednorazowo, nie potrzebne deklaracje. LAZY dziekujemy za wplate, ale tez mysle ze jednorazowo ;) Megii wiesz juz cos od sasiada o onku? Quote
idusiek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 to jest jej fajne ujęcie ;) w pełnej krasie:cool3: Quote
megii1 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 mysza 1 napisał(a):Śmieszna jest... Jak smieszna - śliczna, rasowa, wykątowana owczarka:) Mysza przyjrzyj się:) Quote
pumcia02 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 megii ponawiam pytanie, czy wiesz juz cos o onku? czy to ten, czy nie ten? Quote
megii1 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 mariolka napisał(a):megii ponawiam pytanie, czy wiesz juz cos o onku? czy to ten, czy nie ten? Przepraszam ale ja dopiero z pracy wróciłam - wg mojego sąsiada to nie ten ale zdjęcia nie zrobił - nie wiem dlaczego. Twierdzi, ze ten u jego znajomego jest wylniały i nie ma przeciętego ucha i zapewnia, ze to prawda. Oczywiście nie chce mi powiedzieć gdzie jest ten psiak. Nie wiem co o tym myśleć szczerze ale wiem, ze gdyby jakiemukolwiek psiakowi działoby się żle , sąsiad powiedziałby mi o tym. Jeszcze go pomęczę to może sama stwierdzę naocznie stan faktyczny. Ale odpowiedz sasiada jest , że to nie ten. A i Mariola, dzięki za ogłoszenia - dzwoniło parę osób ale to nigdy nie jest ten owczarek - ani siwego pyska ani rozciętego ucha chociaż sądząc po telefonach jest dużo bezpańskich owczarków w okolicy. W sumie Maja też bez domu... Quote
pumcia02 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 ja tez dostalam maila o owczarku, ale tez nie ten... dobra to nie zmieniam na razie tytulu. doszły jakies wplaty na sunieczkę? Quote
megii1 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ja was bardzo wszystkich przepraszam ale nie miałam czasu w tygodniu nic pisać. A teraz to wypunktuje:) - doszła karma od Beki - doszło 60 zł na szczepienia Suczki od Anna Negra - Lazy zadeklarowała przelew 10 zł - i najważniejsze - w przyszły piątek suczka ma strylizację - bezpłatną, załatwioną przez kochaną Bekę. Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję. Jest tylko mały problem z Sunią - nie chce jeść...Karmimy ją z ręki, mieszamy z suchą karmę z mokrą a on i tak kiepsko je. Może przystosowuje się do nowych warunków. Quote
pumcia02 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 ooo ale fajnie z ta sterylka :) nie je... tak mialam ze swoja, kombinowałam co ona mogla jesc wczesniej. I nagle zaczela zajadac sie suchym chlebem... Quote
megii1 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 mariolka napisał(a):ooo ale fajnie z ta sterylka :) nie je... tak mialam ze swoja, kombinowałam co ona mogla jesc wczesniej. I nagle zaczela zajadac sie suchym chlebem... Kochana, jak ja bym zaczęła karmić ją suchym chlebem ten wątek byłby cały czas na górze:) Zaraz spróbuję dać jej karmę od Beki z kurczakiem, którego właśnie gotuję - może się skusi:) Quote
pumcia02 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 chodzi mi o przyzwyczajenie, ze moze byla tak karmiona jak moja suka wczesniej. No tak ale jakbys jej chociaz dala suchy chleb do sprobowania, to fakt watek bylby wiecznie na pierwszej str. Quote
megii1 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Zjadła suchą karmę z gotowanym kurczakiem także nie jest źle:) Zaraz przjeżdża wetka żeby ją szczepić. Quote
pumcia02 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 a dzwonil ktos ze mu zaginela? rozkleiliscie plakaty, sprawdzaliscie chipa? znalazlam ogloszenie o starszym onku. megii zapytaj meza czy to ten, tez ma ucho naderwane: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-ZNALEZIONO-OWCZARKA-NIEM-W-OK-Z-BEK-W0QQAdIdZ187296914 Quote
megii1 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Nikt nie dzwonił, ogłoszeń nie rozwiesiłam ale Serock nie jest duży i wszyscy wiedza gdzie szukać psiaka jak się zgubi:) Czip będzie sprawdzony jutro. Quote
LAZY Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kochani zerknijcie tutaj. Takie nieszczęście znaleźliśmy dzisiaj wracając od Danusi ze Szczecinka http://www.dogomania.pl/threads/180368-WroA-niAE-ty-A-aA-cuch-piAE-kny-potAE-A-ny-pies-w-typie-kaukaza-PROLUDZKI-Szczecinek Quote
Cantadorra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Widze, ze sunia jak moja panna. Zawsze jej dosmaczam kurczem suchego Royalka, bo inaczej nie wchodzi :) Quote
megii1 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Sunia już w nowym domu ale szczegóły napisze jutro - dziś nie dam już rady:) Quote
Cantadorra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Megii, chociaz slowko, czy dobrze trafila. Mam nadzieje, ze tak. Natomiast boje sie cieszyc pelna geba, bo nie wiem nic :) Quote
pumcia02 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 podrasowione maja szczescie... a co z kundelkami? po kilka lat potrafia czekac. Quote
Recommended Posts