majqa Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Jest, jest tylko z chwilowo zamotany innymi niż wpisy sprawami. :-) Quote
Smyku Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No to proszę wyprzytulać Maniunie , Jolunie , Firunie , Remisia całuję w grzywkę , kotecki miziam. No dobra Remisia jeszcze raz całuje . Quote
Isadora7 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [CENTER][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/2959/majga1a.png[/IMG] [COLOR=White]............................[/COLOR] [/CENTER] Quote
majqa Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Jeju, dziękuję Isadorko... :oops: :oops: :oops: Quote
majqa Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Asiu, działa edycja i kasowanie postów przy dublach. Quote
Asior Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='majqa']Asiu, działa edycja i kasowanie postów przy dublach.[/QUOTE] nie w dziale blogowym ;) tylko na pwp To teraz ja [B][COLOR="#0000ff"][SIZE="3"]Dziś są Majqi urodzinki, więc poświecę pół godzinki i wymyśle dlań życzenia by spełniły się marzenia te najskrytsze, te wyśnione te co nigdy nie spełnione. By te na dogo z nią chwile, nie ulatywały jak motyle. Bo z Majeczką czas spędzony nie jest nigdy stracony, Ona potrafi zawsze pocieszyć i w razie doła - rozśmieszyć Oby była zawsze zdrowa bo jest naprawdę odlotowa człowiekiem jest iście wspaniałym kochamy ją wszyscy sercem całym Dlatego Majeczko życzę ja Ci samych udanych, wspaniałych dni, byś była zawsze uśmiechnięta bo asiorek zawsze o Tobie pamięta. Życzę Ci jeszcze Majciu nasza miła, byś troszkę Remiczka odchudziła, bo on już bandzioch ma przeogromny i już zapomniał jak był bezdomny Beny Kuleczka teraz ma ksywkę trza mu będzie zrobić lewatywkę By Remik mógł troszeczkę "schuść" do miseczki go nie dopuść Głodóweczkę zrób mu małą bo ma dupkę zbyt okazałą Jak mu dupcia troszku zrzednie Nie będzie wyglądał wcale biednie. Bo grubaskiem miło być, ale trzeba przestać tyć Bo kiedyś jak balon trzaśnie i chcę go od tego uchronić właśnie. Tak więc kończę Majeczko droga nie bądź dla mnie za bardzo sroga bo, życzenia Tobie przeznaczone Specjalnie dla Ciebie dziś ułożone. Postanowiłam się otworzyć i życzenia Ci dziś złożyć. Dużo szczęścia i słodyczy tego właśnie asior życzy [/SIZE] [/COLOR][/B] Quote
Isadora7 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Asior faktura za monitor i rozwalona klawiature leci do ciebie. Quote
majqa Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 No czekaj Ty, jak Smyku zobaczy nękanie Remiśka!!! ;-) Quote
irenaka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [FONT=Tahoma]Izunia ma wyłączony telefon;). Czyżby już szampan lał się strumieniami?:multi:[/FONT] [FONT=Tahoma]Pisz Izuniu:loveu: co szykować na jutro rano, żeby Ci kondychę poprawić i ulżyć gdyby pojawił sie ból głowy:evil_lol:.[/FONT] [CENTER][FONT=Tahoma][SIZE=3][B]Życzę Ci, abyś w tym pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=3][B]Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. [/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=3][B]Abyś kochała i była kochana!!!!!!![/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=3][B]Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=3][B]Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=3][B]I jeszcze jedno: nigdy, przenigdy nie zmieniaj się Kochana Izuniu!!!!:loveu::loveu: [IMG]http://img715.imageshack.us/img715/7799/001vp.jpg[/IMG] [/B][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
majqa Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Kochane Dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu: ... wiecie jak człowieka zatkać... :oops: :oops: :oops: Z całego serducha ogromne dziękuję. :loveu: :loveu: :loveu: Przepraszam za wyłączoną komórkę, dziś funkcjonowałam w takim gwarze jak w ulu i... ekhm... wróciłam do domu - od ręki wyciszyłam komórkę. Szampan nie może się lać, choć bardzo bym tego chciała, juterkiem proza życia (czyt: szkolna ławka). Quote
irenaka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Izuś, mój Artur wyrywa mi klawę, żeby Ci też życzenia składać:evil_lol:. Strasznie oboje żałujemy, że dzieli nas tyle kilometrów. Chociaż nasze serducha są z Tobą. Oprócz niewątpliwych zalet dogo jest jedna która przewyższa wszystkie inne, nigdy byśmy nie mieli okazji poznać CIEBIE!!!:loveu::loveu::loveu: Kiedyś tylko trzeba w końcu odstawić wszystkie obowiązki i zrealizować plan wspólnego spotkania w realu, bo ile można klepać w klawiaturę? Quote
Korciaczki Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Też dołączamy się do życzeń sto lat sto lat :loveu: Quote
majqa Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Przeogromne dziękuję!!! :-) Jakoś nie mogę namówić męża do odśpiewania mi 100 lat, twierdzi, że to dla dobra moich uszkufff. Irenuś, idzie wiosna, trzeba będzie ją wreszcie uczcić w Krakowie! ;-) Choć... i Łódź stoi dla Was otworem, tyle, że Wasze miasto bije moje urodą. :-) Quote
furciaczek Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 I jeszcze ja, tradycyjnie spozniona przybieglam zlozyc zyczenia wszystkiego dobrego, nich Ci sie spelnia wszystkie marzenia:loveu: Quote
majqa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Spóźnione nie aż tak strasznie ;-) za to baaaardzo kochane!!!!!!!!!! :-) Dziękuję!!! :-) Quote
Ajula Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Majqi serce jest największe na świecie :) życzę Ci cierpliwości z tak dużą gromadką miłości nie muszę życzyć, bo od tylu stworków masz jej nieskończoną ilość :loveu: ps. to tak apropos Jadwini ;) Quote
Recommended Posts